Mamma-makt

Vem ska försvara det svenska?” href=”http://blogg.aftonbladet.se/20530/perma/979763″>

Skrivet av Monica 11 oktober 2008, klockan 13:09

Steg för steg kommer Sverige att bli mer och mer muslimskt.

Våra politiker tycks inte anse att det finns något svenskt som är värt att värna.

Svenska folket ska bara vara glada att folk utifrån vill komma hit och bygga Sverige. De stackars svenskarna klarar sig ju inte själva.

Muslimerna, däremot, har en stark självkänsla. Deras styrka kommer av övertygelsen att de har den rätta religionen, de rätta lagarna och den rätta politiken. Deras mål är att sprida detta till hela världen.

En kultur, som ingen tycker är värd att bevara, har ingen chans att överleva mötet med den muslimska.

Politiker, som tycker att det svenska är mindervärdigt, tar förstås tacksamt emot en massinvandring av folk från andra kulturer, som kan rädda Sverige från svenskarna.

Ska vi ge upp utan kamp?

Nyckelord:sverige | islam

var tsMId=395;

vspacer

2

Könsgalen politik skadar barn

Skrivet av Monica 2 oktober 2008, klockan 12:55

Östra Ölands fria horisont, en av Sveriges bästa bloggar, hittade jag följande kloka ord:

Könsgalna domstolar orsakar barnmisshandel

Den inbillade jämlikheten mellan könen, tanken att mannen betyder lika mycket för det lilla barnet som modern, har lett till ren barnmisshandel.

Den ”moderne mannen” inbillar sig nu att han kan ersätta modern. I skilsmässofall som jag känner till begär mannen att få halva tiden med spädbarnet.

Men var och en som haft att göra med barn vet att de första fyra-fem åren betyder fadern ingenting; han är en familjeförsörjare i bästa fall, en assistent som kan hjälpa till och underlätta för modern, och hans roll är just denna, att bistå.

Den nära biologiska kontakten föreligger mellan barnet och modern – barnet bryr sig bara om mamma och maten och pappa är under de tre första åren en skuggfigur av noll och intet värde annat än som familjeförsörjare/assistent.

Fjollerierna med den nye mannens modersroll leder nu till att spädbarn skiljs från sina mammor och förs gråtande och skrikande till sina fäder, som i sin inbilskhet tror att de kan ersätta mamman. En ren tragedi och stridande mot all biologi och sunt förnuft är ju den bisarra tanken att små barn kan uppfostras hos två män inom en homosexrelation. Vad resultat därvid kan bli lär vi nog få erfara. Att beröva barnet en mamma genom att tillåta adoption homorelationer är grymt. Då sätts inte barnet i centrum utan inbillade behov hos män.

Den inbillade modersrollen hos män leder också till att spädbarn skjutsas kors och tvärs genom Sverige, hundratals mil i veckan, för att tillfredställa könsgalna domstolar som beslutat om delad vårdnad.

Detta är inget annat än barnmisshandel.

Pappan kan spela en roll för barnet, men först när barnet blivit 4-5 år – då kan pappa bli intressant, men innan dess, han är ett bihang, visserligen viktig, men dock ett bihang.”

Detta är nog den bästa och mest svidande kritik mot dagens köngalenskap som jag någonsin läst. Jag kan lägga till en annan tragisk följd: Frustrerade män som skakar sina skrikande spädbarn – ibland till döds.

Nyckelord:feminism | barn

3

Sverige – feministdiktatur

Skrivet av Monica 30 september 2008, klockan 00:18

Feminismen, med hjälp av sossarna, tog bort den rättvisa skatten efter försörjningsbörda, på 70-talet, och införde ungkarlskatt, lika hård för den som har en stor familj och den som är ensamstående.

Dessa skattepengar ger man tillbaka till dem som lyder påbudet att alla barn skall vårdas och fostras av främmande kvinnor, inte sina egna mödrar. Därmed försvann valfriheten och alla kvinnor tvingas ut och arbeta med andras barn eller städa andras hem, bara inte sina egna.

Nu har barnen förlorat båda föräldrarna. Inga föräldrar har tid att sköta om sina barn och ge dem all den tid och uppmärksamhet, som de så väl behöver. Barnen blir olyckliga och stressade och känner sig inte älskade av någon. Hur vilsna de verkligen är märks när de blir tonåringar. Alla mår dåligt av detta.

En lydig bortamamma berättade att hennes lille pojke, på väg hem från dagmamman en dag, frågade: Vem är min riktiga mamma, du eller dagmamman? Det är tyvärr alldeles sant.

Så grymma är vi mot det käraste vi har. Bara riktigt rika familjer har valfrihet idag.

Det enda jag vill är att vården av ALLA barn ska räknas som ett viktigt arbete med omsorg om barn.

Det är inte rättvist att lilla Lisa ska få 100 000 kr av våra skattepengar, medan lille Kalle inte får ett öre för sin omsorg.

Att Lisa vårdas av främmande kvinnor och Kalle av sin mamma ska inte betyda att Kalle ska diskrimineras.

Att kvinnor som vårdas andras barn får lön, medan kvinnor som vårdar egna barn bara får förakt, är diskriminering av mödrarna och förakt för moderskapet.

Det finns faktiskt mödrar som vill ta hand om sina egna barn.

Så fort någon säger detta så blir feministerna vansinniga och hysteriska och tror att de ska tvingas tillbaka till sina barn, som de nu så lyckligt slipper ta hand om. De har förvandlat Sverige till en FEMINISTDIKTATUR. Alla sju partierna är ju feminister numera.

Är det konstigt att jag avskyr dessa feminister som gjorde oss så olyckliga?

Nyckelord:feminister | feminism | barnomsorg

0

Feminismen är människofientlig

Skrivet av Monica 29 september 2008, klockan 16:55

Detta fina inlägg hittade jag på ”femininetik”:

”Några frågor beträffande feminism,

Under de senaste 30 åren har samhället förändras. Den feministiska rörelsen har fått en allt större roll. Idag finns det ett feministisk parti, det finns många organisationer i och utanför politiska partier osv.

Det jag funderar över är var och hur feminismen är på väg. Vad jag förstår så finns det en tanke att män och kvinnor ska vara detsamma, behandlas på samma sätt och ha samma rättigheter och skyldigheter i samhället. Är mannen idag en förebild för många av er, eftersom det är hans lön, karriär, arbete, ”frihet” som verkar vara normen hos många feminister?

Det jag funderar över är om samhället är på väg till något bättre eller om det idag håller på att förfalla? Min tro är att män och kvinnor är skapade olika och har olika skyldigheter och rättigheter inför varandra. Jag tror att mannen och kvinnan är skapade för varandra för att stärka varandra och hjälpas åt, bilda familj och på så sätt underlätta livets alla svårigheter. Om män och kvinnor har samma roll så kan det ofta bli konflikter, t.ex. om vem som ska göra vad? Livet är nog så komplicerat och det är svårt att klara av allt själv, speciellt om man har ansvar inför andra så som barn.

Samhällets förlorare må vara ensamstående kvinnor med barn. Det är just denna grupp som oftast är sjukskrivna och får vända på varenda krona och inte har tillräcklig ekonomi för att tillgodose sina barns behov. Mannen må vara en oansvarig individ många gånger.

Min tro är att ansvaret måste fördelas mellan könen och att utomäktenskapliga förbindelser inte borde finnas. Eftersom den stora smällen kommer att komma med alla oroliga barn som växer upp rotlösa i ett förvirrat samhälle där alla endast tänker på sig själva.

För 100 år sedan var det normalt att kvinnan var hemma och mannen försörjde familjen. Idag hör man att detta, med att kvinnan är hemmafru är lika med en kvinnofälla. Vad är mer viktigt arbete än att uppfostra sina barn, den kommande generationen och mänsklighetens framtid? Jag känner många kvinnor som bejakar detta och ser sig själva som sanna feminister.

Kritik mot mannens ansvar. Idag finns det män som inte alls bryr sig om sina barn, lämnar kvinnor för någon annan (detta händer även från kvinnans håll). Men hur oansvarligt är inte detta mot sina egna barn, att man bryter upp för sitt eget ego? Jag känner oro över framtiden, hur samhället faller samman på grund av dagens politik och feministiska front. Vad har då hänt från då till nu?

Beträffande arbete som arbetar vi idag mycket mer än förr. Om man slår samman hushållen så blir det inte ovanligt att familjen arbetar 80 timmar i veckan. Senare när föräldrarna kommer hem så finna fortfarande hushållsarbetet kvar, vilket många gånger hamnar på kvinnan? Våra barn lämnas bort till dagis där andra människor sköter uppfostran. Det blir enkelt att forma dem så som staten vill. Många föräldrar lägger idag ansvaret hos t.ex. skolan eller andra institutioner då barnen har hamnat på fel spår.

Jag tror att feminismens framgång beror på att staterna vill att människorna ska arbeta mer. Som tidigare sagts så blir den totala arbetstiden mer idag än vad det var för några årtionden. Staten får dessutom in mer skattepengar, vilket sugs upp i t.ex. statsskuldens räntor. Vi tappar kontrollen över våra egna liv och samhället blir mer och mer förslavade.”/ Dan

Jag kan bara hålla med. Feminismen är tragisk för oss alla.

Nyckelord:feminismen | kvinnor | män | barn

1

Klankultur förödande för Sverige

Skrivet av Monica 24 september 2008, klockan 21:28

Är våld mot svenskar en följd av invandrares klankultur?

Varför rånar vissa invandrargrabbar svenska ungdomar på deras busspengar, jackor, telefoner och mopeder? Varför våldtar de, ofta i grupp, svenska flickor? Hur kan en invandrarpappa göra tummen upp till sin son, som står inför rätta för våldtäkt? Hur kan tjugo invandrare sparka en ensam, försvarslös, svensk flicka? För oss är det en obegriplig feghet.

Före massinvandringen var vi förskonade från dessa vidrigheter, som idag är vardagsmat i invandrartäta områden.

Kan detta våld, som vi ser som den uslaste feghet, vara en del av deras traditionella klankultur? Något som ger dem högre status bland sina egna?

I ”Klan kontra civilisation”, i Berlingske Tidende, 3/5 2001, skriver Torben S Hansen, historiker och lektor vid Köpenhamns Universitet, om en klankultur, som är okänd för de flesta av oss svenskar. (Min källa är den utmärkta bloggen Snaphanen.)

På botten i Främre Orientens hackordning finns bönderna. Det blev uppenbart under Gulfkriget 1991, när Saddam Hussein lovade befrielse från värnplikt till de bönder som ville producera livsmedel. Att bo på landet anses så förödmjukande att mängder av bönder varje år drar till storstädernas slumkvarter. Andra utvandrar till Danmark och Sverige, där myndigheterna betalar dem för att inte arbeta.

I Främre Orienten betraktas denna inaktivitet som en lyx för överklassen. Från vissa byar pågår en trafik, där nygifta skickas till försörjning i en nordisk förortskommun. Här gör pengarna från staten det lätt att leva arbetsfritt och att fostra barnen efter de egna normerna.

I kärnan av klankulturen verkar två arabiska identitets- och hedersbegrepp, sharaf och erz. Den första är den prestige som klanens män förvärvar och som kan ökas eller minskas. Den andra är kvinnans anseende, som är statisk och bara kan förloras. Om så sker riskerar hon att bli mördad.

Den manliga äran kan förstärkas genom att förödmjuka och plundra främlingar. Våldtäkt på andra klaners kvinnor höjer prestigen för angriparen. Ynglingar från icke-integrerade invandrarfamiljer betraktar de nordiska folken som en mycket välbärgad, men räddhågad klan. De kan följa sina våldsamma impulser utan att riskera ögonblicklig fysisk betraffning. De har fått inympat i sig att icke-muslimer är orena väsen, som hänger sig åt promiskuitet och drogmissbruk. De har inte uppfostrats till att följa de normer som gäller i det omgivande samhället.

Är det rimligt att vi med våra skatter betalar för att politikerna vill ta emot immigranter som öppet förklarar att de inte vill integreras och vars traditioner säger att deras status höjs av att förödmjuka icke-muslimer?

Nyckelord:islam | muslimer | klankultur

0

Shariadomstol i Rosengård?

Skrivet av Monica 24 september 2008, klockan 00:07

Jag kunde inte hitta något annat bevis på att det verkligen finns en shariadomstol i Malmö än på den förträffliga bloggen JIHAD I MALMÖ. Håll till godo!

SHARIADOMSTOLEN I ROSENGÅRD

Sedan snart tio år finns Sveriges enda Shariadomstol

i Rosengård.

Domstolen, med det anspråksfulla namnet

Högsta Rådet för Muslimer i Skandinavien,

dömer bara i familjemål.

Ordförande är imamen och moderate kommun-

politikern Adly Abu Hajar, som bröt med Islamic

Center för några år sedan.

När domstolens existens blev känd 2002

kritiserades den från många håll, alltifrån arabiska

kvinnoföreningar till en del journalister.

Sydsvenskans krönikör Mikael Bergstrand

konstaterade:

I Sverige råder svensk lag.Det gäller alla människor

som bor här, oavsett bakgrund.

Ändå finns det tillfällen då kulturkrockar visar

att denna grundläggande självklarhet ställs på

svåra prov.”

Är det någon som vet något mer?

Nyckelord:sharia | shariadomsol | malmö | rosengård

1

Sharia i Sverige? Nej!

Skrivet av Monica 22 september 2008, klockan 00:30

I Malmö fungerar sedan flera år landets första shariadomstol. Den tillämpar ännu så länge bara ett selektivt urval av sharia-lagstiftningens regler.

Skulle sharia tillämpas fullt ut, skulle det bl a innebära att:

— Värdet av en kvinnas liv är hälften av en mans liv.

— Vittnesmål från två kvinnor är värt lika mycket som vittnesmål från en man

— Döttrar ärver hälften mot söner

— En kvinna har inte rätt till skilsmässa från sin man

— En man kan skilja sig från sin hustru närhelst han vill och utan hennes vetskap.

— Män tillåts att gifta sig med fyra fruar.

— Kvinnor kan inte resa, arbeta, gå i skolan, eller ens lämna huset utan sin makes tillstånd.

— En kvinna måste vara bosatt där hennes man bestämmer.

— Mödrar får inte vårdnaden om sina barn när mannen skilt sig.

— En änka får inte vårdnaden om sina barn efter makens död. Barnen ges till faderns släktingar, och mamman har inte ens rätt att besöka dem.

Läs mer och skriv under på STOPP FÖR SHARIA!

Nyckelord:islam | sharia

1

Islamofob? Nej!

Skrivet av Monica 21 september 2008, klockan 12:28

Är min avsky och fruktan för islam en sjukdom? Som trorgskräck? En irrationell rädsla för något ofarligt? Nej, absolut inte!

Istället bör den som INTE känner avsky och fasa, inför en religion som kan få en fader att skära ut tungan på sin dotter och sedan bränna henne till döds, ifrågasätta sin mentala hälsa. Detta vidriga hittade jag på bloggen ”Falkblick”.

Varför mördade han sin dotter? Jo, hon hade begått det värsta brottet av alla, hon hade lämnat islam.

Detta hände i Saudiarabien, det kanske mest islamistiska landet i världen. Där räknas detta mord som ett ”hedersdråp” och kan ge, som mest, tre års fängelse. Ett ”riktigt mord” däremot, straffas med döden.

Tänk på detta, ni som försvarar islam! Enligt mig är islam ingen normal religion, utan en barbarisk hjärntvätt. Den värsta formen av förtryck och hjärntvätt som funnits på jorden.

Nyckelord:islamofobi | islam

3

Svenskar flyttar från Malmö

Skrivet av Monica 19 september 2008, klockan 23:29

Redan är etniska svenskar i minoritet i Malmö i åldersgruppen 0-19 år. Detta hittade jag i en kommentar från ”Malmöbo” på ”LouisePs blogg frihetspropaganda”.

Och vissa tror inte det är en verklig fara att muslimerna tar över!

”Att alla etniskt svenska barnfamiljer sticker från delar Malmö har inget med nationell ekonomi eller Lars Jansson att göra. – Det handlar istället om otrygghet, vantrivsel, ren rädsla, fruktan och barnens fromma. Ekonomi kommer långt ner på listan. Nationell ekonomi kommer ännu längre ner… – Den eller de som inte är beredd att själv placera sina egna barn på tex Möllevångskolan eller Sofielundskolan i centrala Malmö måste lära sig att det kan man faktiskt inte indirekt kräva av andra föräldrar. – Vilket man oförstående och klumpigt gör. Redan är etniska svenskar i minoritet i Malmö i åldergruppen 0-19 år.

Människor trivs inte, barnfamiljerna flyr. – Så enkelt är det. Och hur tror ni Malmös stadsbild ser ut om 10 år med eller utan irrelevant kvasiintellektuell pajkastning om Janssons teorier?”

Nyckelord:islam | muslimer | malmö

0

Feminismens kvinnoförakt

Skrivet av Monica 17 september 2008, klockan 10:20

Åsa Mattsson, feminist, ondgör sig över att hon, som är kvinna, får agera som värdinna när hon och mannen får gäster.

Hon menar att mannen behandlar henne som sitt tjänstehjon, när han pratar och dricker vin med gästerna, medan hon får servera maten och lägga barnen.

Istället för att vara stolt över sin kvinnliga förmåga att utföra det kvinnliga arbetet med hem och barn och kräva att detta uppvärderas, så gråter feministerna över att kvinnor tvingas utföra det värdelösa kvinnoarbetet.

Lösningen på jämställdheten är att UPPVÄRDERA det kvinnliga.

Kvinnor ska vara stolta över att de kan föda, amma och vårda barnen och kräva att det arbetet UPPVÄRDERAS.

Nyckelord:feminister | feminimen | kvinnoförakt | Åsa | mattsson

1

Mångkultur – Nej tack!

Skrivet av Monica 14 september 2008, klockan 15:04

En enstatslösning, där palestinierna-muslimerna delar samma land med judarna, är en mardröm för israelerna. Det vet att muslimerna på sikt skulle ta över makten.

Israeler tycks tacka nej till mångkultur. När ska svenska folket göra detsamma? När vi fått muslimska enklaver i varje kommun? När våldet på våra gator gör att vi inte längre vågar gå ut när det är mörkt? Tankesmedjan Feminix skriver också om detta.

Nyckelord:palestinier | muslimer | israeler | islam | mångkultur

0

Engelsmän bekräftar Sd har rätt

Skrivet av Monica 9 september 2008, klockan 22:14

Nu har en grupp engelska politiker, både från Labour och Tories, fått nog, de vill stoppa ”öppna-dörrens-politiken” och kraftigt begränsa invandringen. De vill införa i princip samma politik i Storbritannien, som Sverigedemokraterna vill införa i Sverige. Därmed bekräftar de att Sd har rätt. Läs mer på utmärkta Integrationsbloggen!

Samtidigt fortsätter svenska politiker sitt hyckleri. Se här hur en av mina favortiter Jan Milld avlöjar LÖGNARNA. Milld är suverän!

Nyckelord:sverigedemokraterna | invandringen | storbritannien

0

Den ”farliga” sången

Skrivet av Monica 8 september 2008, klockan 11:24

Denna sång av Owe Thörnqvist – Sverigebesöket – är förbjuden på SR!

Han säger bara sanningen i sången. Men i dagens Sverige är sanningen om vissa människor bannlyst.

Jag fick telefon från brorsan

att det var illa ställt med morsan

och han tyckte att jag skulle skynda mig hem.

Jag tog planet i från Rio

samma morgon klockan tio

och var hemma kvällen efter kvart över fem.

När jag såg min gamla mamma

grät jag tårar och jag stamma’,

hon försökte le och ville hålla min hand.

Doktorn sa att det hänt vid buss-stationen,

när hon hämtat folkpensionen

slogs hon ned av tvenne modiga män.

Att dom sen fick nå’ra dar i buren

lär inte bota skallfrakturen

och dom lär redan va’ i farten igen.

Är det sant att knarktrafiken

har förgiftat politiken

och att statsråd och polis har tvätt i dess byk?

Och att härvan bara växer,

Mr Y och Mr X är

ej dom enda bovarna som borde ha stryk?

Att vår invandringsminister

har fått tips av antikrist här

och släpper in dom gangsters andra länder kör ut?

Att fascismen gror i våra parker

i takt med terror, våld och knark här

att säkerhet och trygghet börjar ta slut

Att ingen vill ta ansvar mer för knogen

man lägger ner, nu rostar plogen.

Så här var Sverige inte funtat förut!

Kära svenskar, vad blev av er?

Det finns justa jugoslaver

liksom greker och turkar här i vår handelsbod.

Men mitt i bidragskarusellen

står nu jättedamen Ellen,

Moder Svea och bligar dumt som en plundrad kommod.

Det som ligger dig i fatet

är allt världsförbättrar-pratet

mens dina egna ungar sprattlar i maffians nät.

Och dom knarkar, svinar ner och stjäl,

våra gamla sparkar dom ihjäl.

Vad i helvete, Moder Svea, har du ställt till?

De politiker som dig förådde,

och media-cyniker som sådde

kaos får dig att verka helt imbecill.

Rum-dumme-dum-dill, rum-dumme-dum-sill,

dom lurar dig så mycket dom vill.

Nyckelord:censur | yttrandefrihet | sverigebesöket | owe | thörnqvist

0

(S)veket mot familjen

Skrivet av Monica 7 september 2008, klockan 11:04

På Erlanders tid förde sossarna en familjevänlig familjepolitik. Den vanliga arbetaren kunde försörja sin familj på sin enda lön. Inte för att han tjänade mer än nu, utan för att han fick göra AVDRAG på skatten för alla han försörjde. Det svenska folkhemmet blomstrade. Gårdarna kryllade av barn. Mammorna var hemma. Grannarna kände varandra. När papporna kom hem kunde de ägna all tid åt barnen, eftersom hushållsarbetet redan var klart.

Då hade föräldrarna valfrihet och mycket mer tid för barnen och det var lugn och ro. Sverige var en idyll.

Men detta skulle krossas. S-kvinnorna hade slipat yxan. I början på 70-talet gav man ut skriften ”Familjen i framtiden – en socialistisk familjepolitik”. Där slogs fast att samhället – inte föräldrarna – skulle vårda, fostra och försörja barnen. Vård av egna barn skulle ses som ett dekadent överklassnöje, ett svek mot socialismen.

För – och det sades utan skam – samhällsvården av alla barn hade ett ”gott” syfte: DET SOCIALISTISKA SAMHÄLLET. Sossekvinnornas inspiratör var Aleksandra Kollontaj. (Hon som sade att socialismen inte skulle slita spädbarnen från mödrarnas bröst. Man skulle vänta tills amningen var klar. Så ”god” är socialismen.)

Politikerna genomförde s-kvinnornas krav. Den rättvisa familjebeskattningen slopades. Istället infördes ungkarlsbeskattning även för familjeförsörjarna. Samma hårda beskattning oavsett om en eller tio skulle leva på lönen.

Dagis blev ett ekonomiskt tvång, utom för de rikaste. Det kallades ”valfrihet”. Det kallas fortfarande valfrihet.

De som ”väljer” dagisomsorgen får tillbaka sina skattepengar med råge, 100 000 kr per barn på dagis. De som vill ta hand om barnen själva får inte ett öre. Men de får betala dagisfamiljernas omsorg.

DETTA ÄR EN GIGANTISK ORÄTTVISA. Sossarna svek sina gammelsossar och familjerna. Och de borgerliga rättade in sig i ledet och svek sina borgerliga, värdekonservativa, familjevänliga ideal de också.

Sveket mot familjerna var fullbordat.

Nyckelord:feminister | sossar | familjen | socialism | dagis | barnomsorg

2

Feminister – be svenska folket om ursäkt!

Skrivet av Monica 6 september 2008, klockan 20:42

Barnen har nästan ingen tid alls med sina föräldrar i dagens Sverige. Vid ett års ålder börjar de ”skolan”, där de får tävla med tjugo barn om två fröknars uppmärksamhet. De minsta och svagaste riskerar att inte bli sedda och bekräftade alls. Föräldrarna jobbar hela dagarna, ingen har tid med barnen. Är det underligt att barn och unga mår så dåligt? De är ju övergivna av vuxenvärlden.

Detta elände började när feministerna fick inflytande. De har fördärvat familjerna, föräldrarna och barnen. De förvandlade Erlanders trygga folkhem till ett omänskligt, hårt, hjärtlöst karriär- och konsumtionshelvete.

De borde be oss alla om ursäkt!

Nyckelord:feminister | feminism | barnen | mår | dåligt | föräldrar

0

Wilders är klok och modig

Skrivet av Monica 6 september 2008, klockan 18:33

Geert Wilders är en stark förkämpe för demokrati, frihet och mänskliga rättigheter och mot det intoleranta, radikala islam, som hotar allt det vi har kärt. Han är beundransvärd. Se honom här i Hard Talk med Stephen Sackur från 2006.

Nyckelord:geert | wilders | demokrati | frihet | islam

1

Vill du ha Eurabia?

Skrivet av Monica 2 september 2008, klockan 16:02

Att Eurabia smygvägen planeras och skall genomdrivas över våra huvuden verkar inte många vara medvetna om. En som vet är Fjordman, vars artikel jag hittade HÄR.

Tack Fjordman!

Bat Yeór har dokumenterat, i sin bok om Eurabia, hur europeiska ledare i åratal, i tystnad, har planerat att slå samman Europa med den muslimska världen. Detta har avfärdats som en ”konspirationsteori”. Bara för några månader sedan sade den brittiske utrikesministern, David Miliband, öppet att EU bör utvidgas till att omfatta det muslimska Mellan Östern och Nord Afrika. Nu säger Frankrikes presedent Nicolas Sarkozy och Tysklands förbundskansler Angela Merkel i stort sett samma sak. Det största sverket i Europas historia är fakta, inte ett skämt. Många som stödde Sarkozy trodde att han skulle ”stoppa” islamiseringen. Nu skyndar han på den:

Merkel och Sarkozy Sök ”Club Med” kompromiss (Der Spiegel, 4 mars 2008)

Läs mer HÄR!

Nyckelord:eu | europa | eurabia

0

Föräldrarnas förmyndare

Skrivet av Monica 1 september 2008, klockan 11:11

Sossarna vill att staten – inte föräldrarna – ska bestämma hur tiden med barnen ska delas.

Detta är förmynderi, maktmissbruk och idiotförklaring av svenska folket.

Kanske är det dags att rösta bort förmynderiet?

Läs Dick Erixons synpunkter HÄR!

Läs den utmärkta ledaren i BoråsTidning HÄR!

Nyckelord:frihet | förmynderi | föräldraförsäkring | sossarna

1

Svenska straff – en skandal

Skrivet av Monica 1 september 2008, klockan 00:53

Svenska straff är ett hån mot offren. Denna tragiska video handlar om en liten flicka i USA, som misshandlades till döds av sin styvfar. Han fick 30 år i fängelse. Vad skulle han fått om det varit i Sverige? Fem år för dråp? I Sverige skulle man ha sökt ursäkter. Han menade inte att hon skulle dö o.s.v.

I Sverige får offren ingen upprättelse. Straffen blir bara ytterligare en kränkning.

Ett människoliv i Sverige är ingenting värt. En mördare får tio år och går fri efter sju år.

Mördarens frihet är mer värt än offrets liv. Vad har hänt med Sverige?

Nyckelord:brott | straff

2

Muslimers krav på Sverige

Skrivet av Monica 30 augusti 2008, klockan 22:29

Svensk kultursmitta gör unga muslimer brottsliga. Det tycks i alla fall vissa muslimer anse.

Från Sveriges Muslimska förbund, Mahmoud Aldebe, kommer denna upplysande artikel med rubriken: ”Det [!] glömda minoriteten”.

Där får vi veta att av Sveriges ca 470 000 muslimer vill ca 15 procent ta avstånd från islam och leva som svenskar. Resten, 85 procent, vill leva som muslimer och har stora krav på Sverige. Det är Sverige och svenskarna som ska anpassa sig till muslimerna. De har ingen tanke på att ta seden dit de kommer.

Dels har man krav på ”särlagstiftning” och dels kräver man att bli behandlade som de infödda svenskarna. Det är ju oförenliga krav. Men det bekymrar dem inte.

Man menar att problemen mellan svenskarna och muslimerna beror på att svenskarna inte förstår skillnaden mellan den kristna religionen, som är ”individualiserad”, och islam, där ”religionens kollektiva yttringar” är viktigast. Islam är ”ett sätt att leva” snarare än ett trossystem.

Muslimerna kräver ”rättelse av svenska familjerätten för att anpassa den (till) islam”.

De mer än 185 lokala islamiska församlingarna önskar ”en moské i varje stad”. Vidare kräver man en kväll enbart för kvinnor och en kväll enbart för män i simhallarna, betald ledighet på muslimska högtider, ledighet för fredagsbönen, halalslakt, egna begravningsplatser och imamutbildning.

”Det största problemet som muslimer står inför är majoritetsbefolkningens synsätt. Samhället gör sig ständigt skyldig till assimilerings försök av landets invandrare.”

”Det största problemet i integrationspolitiken är att andra generationens barn och ungdomar inte finner sig tillrätta i vardagslivet. Detta ses vara uttryck för negativ svensk kulturpåverkan som smittat av sig på de unga.”

Visar inte detta att de flesta muslimer vill skydda sig från negativ påverkan från den, som de anser, dekadenta västerländska kulturen, som dessutom smittar deras ungdomar med brottslighet?

Experimentet med att blanda så vilt främmande kulturer med varandra har redan visat sig leda till enorma problem och bör snarast avslutas.

Nyckelord:islam | muslimer | intregration | mahmoud | aldebe

3

Sharialagar i Sverige?

Skrivet av Monica 22 augusti 2008, klockan 17:08

En video från MUF. En ung muslimsk flicka menar att Sverige är långt ifrån ett muslimskt samhälle. Sharia kan införas först när muslimer blir i majoritet och sharia syftar till ett gott och bra samhälle. Jag håller inte med. Idag kan jag säga det, men imorgon?

Nyckelord:muf | islam | muslimer | sharia

2

Guldmedaljen i Självförakt går till…

Skrivet av Monica 21 augusti 2008, klockan 12:54

…Mona Sahlin!

Tankesmedjan Feminix kan stolt meddela att Guldmedaljen för Rekord I Svenskt Självförakt (RISS) har gått till den självklara vinnaren Mona Sahlin.

Priset får hon för sitt oförglömliga uttalande på ett Euroturk-möte.

“Jag tror att det lite är det som gör svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommar och sådana töntiga saker.”

Feminix är stolt över att vara en Självföraktande Svensk.

Nyckelord:mona | guldmedalj | midsommar | sahlin

1

Islamismen inget hot?

Skrivet av Monica 20 augusti 2008, klockan 16:46

Det är sant att de flesta muslimer inte stöder våld och terror.

Men den minoritet som gör det är tillräckligt stor och inflytelserik för att utgöra ett hot mot våra västerländska demokratier.

Deobander i Storbritannien

Att den ”onda” minoriteten är farlig trots att majoriteten är ”god” visar ju det faktum som Churchills sonson pekar på, nämligen att talibansekten Deobandi redan nu lyckats ta makten över fler än 600 av Storbritanniens 1 350 moskéer. Att talibanenerna i Afganistan inte tillhör de ”goda” är väl otvivelaktigt.

Deobanderna förbjuder musik, konst, TV och fotboll och de kräver heltäckande klädsel av kvinnorna. Plus att de stenar otrogna kvinnor.

Deobander i Sverige?

På islamskolan i Örebro, Al-Salam skolan slutade rektorn Elisabeth Söderling, när hon upptäckte att hennes post granskades. Nu är skolan helt i Saudiska händer. Bön 5 gånger om dagen och musik och radio är ej tillåten.

Khadaffi säger öppet att islam skall spridas över världen.

Amr Khaled, islamisk präst, säger öppet att muslimer föder barn, vilket européer inte gör. Om 20 år är muslimer i majoritet och tar över Europa. Redan idag finns 20 – 30 miljoner muslimer i Europa.

Muslimer tar över Sverige?

Historikern och islamkännaren Lars Hedegaard säger att det går fortare i Sverige än i övriga Norden. Inom 20 år kan muslimerna bli i majoritet i Sverige.

Är detta inget hot?

Nyckelord:islam | talibaner | islamismen

1

Orback: När vi blir i minoritet

Skrivet av Monica 19 augusti 2008, klockan 18:57

detta klipp på You Tube, ser vi Jens Orback, i SVT, 2004-11-10, säga att vi går säkrare om vi ”försvarar dom andras rätt”.

Detta med tanke på att Theo van Gogh just blivit mördad av en kränkt islamist, för att han gjort en islamkritisk film.

Budskapet är uppenbart: Säg ingenting kritiskt, så kanske vi får leva.

De naiva, som Ian Buruma, säger att det är ingen fara, de flesta muslimer är snälla.

De klarsynta, som Churchills sonson, varnar oss och påpekar att talibanernas fostrare, den islamistiska sekten Deobandi, har tagit över mer än hälften av Storbritanniens tusen moskéer och koranskolor. De har förstås en avsikt.

Nyckelord:islam | muslimer | moskéer | talibaner

0

Yttrandefrihet för Wafa Sultan!

Skrivet av Monica 17 augusti 2008, klockan 16:02

Tillåt Wafa Sultan tala här på Aftonbladets blogg!

Nyckelord:yttrandefrihet | wafa | sultan | censur

PK-propaganda för barn

Skrivet av Monica 15 augusti 2008, klockan 10:39

I Sverigers radio P1 har i sommar varit ett antal teaterprogram för barn. De flesta har på ett eller annat sätt handlat om invandrare och hur synd det är om dem. T.ex ”Biljanas värld”, en fotbollspelande invandrarflickas problem med ”svenska” barn.

”Den röda mössan” handlade om invandrare som gömde sig från utvisning. Där framställdes de som offer och polis och myndigheter som de elaka och farliga.

Detta liknar politisk propaganda som smygs in i s.k. underhållning för barn i ”fristående” radio och TV. Barn ska tidigt indoktrineras i den rätta politiska läran.

Vad har hänt med Sverige? Ska barn utsättas för sådan propaganda?

Nyckelord:pk | propaganda | radio

var tsMId=395;

vspacer

1

Lyssna på Churchills varning!

Skrivet av Monica 10 augusti 2008, klockan 14:29

Denna varning publicerades som en insändare i en engelsk tidning 2007. Den skrevs av Churchills sonson, Winston S. Churchill. Ta hans ord på allvar! Tro inte att detta hot inte gäller även vårt land.

Hotet från islamisterna

England sänder sina finaste och modigaste unga män, att riskera sina liv, för att jaga bort talibanerna från Afganistan. Men vem försvarar vårt hemland under tiden?

En färsk polisrapport klargör, att här i England har Deobandi, samma islamiska sekt som fostrat talibanerna i Afganistan, lyckats ta över fler än 600 av Englands 1 350 moskéer. Dessutom kontrollerar de 17 av Englands 26 islamiska skolor och de utbildar 80 procent av Englands hemmautbildade islamiska imamer.

Det är en lustig gammal värld, som Margaret Thatcher sade. Förutom att detta inte är något att skratta åt. Inte på 70 år har det funnits ett större hot mot vår inre säkerhet, mot vårt fria samhälle och mot vår demokrati, än det som nu kommer från detta huggormsbo mitt ibland oss. Den Deobandiska ultrakonservativa sekten förbjuder musik, konst, television och fotboll, och kräver dessutom att kvinnorna klär sig med heltäckande slöjor.

Enligt Lancashire Moskéråd har Deobandi nu tagit kontrollen över 59 av 75 moskéer i Lancashire. Samtidigt som inte alla Deobandis är extremister, avser ändå det ledande prästerskapet att radikalisera Englands muslimska ungdom, och mobilisera dem emot samhället och mot den frihet, som vi håller så kär.

När ska regeringen vakna upp och se detta dödliga hot, som om det inte genast motarbetas hotar att leda till stridigheter och blodspillan på Englands gator, i en grad som vida överträffar det vi sett av bombningar under senare år?

Varför är Gordon Brown och David Cameron, ja hela vår polititiska klass, så bedövande tyst om detta, det mest påträngande problem som utmanar dagens England? Vem ska hjälpa den moderata majoriteten av muslimer att upprätthålla kontrollen över sina moskéer? Vem ska skydda hemlandet?

Winston S. Churchill (insändare från 2007, översättning Monica Bodling)

Nyckelord:islam | islamister | hot | fara | churchill

2

Den förbjudna debatten

Skrivet av Monica 7 augusti 2008, klockan 11:18

Från Feminix´s Tankesmedja:
<!–XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

–>

Detta är min fria översättning av ledaren i Jyllands-Posten, 2008-08-02. Det är av intresse att se hur lika det är i Danmark och i Sverige.

Hur skulle frågan lyda?

Varför blev befolkningen aldrig tillfrågad om invandringspolitiken?

Om det hade blivit folkomröstning 1983, med den bristfälliga informationsunderlag som då fanns, skulle utlänningslagen nog blivit godtagen av folket.

Men en folkomröstning kräver en fri och upplysande debatt, så att folket vet vad det röstar om. Men denna upplysning fick inte folket.

All kritik undertycktes av politikerna. Kritik mot invandringen kallades rasism, diskriminering, främlingshat och liknade.

De negativa konsekvenskerna blev efterhand uppenbara, men debatten var fortfarande tabubelagd. Cyniska människosmugglare fann snabbt att det fanns stora pengar att hämta i att locka mer eller mindre verkliga flyktingar till det stora nordiska smörgåsbordet. Befolkningens tålamod sattes på prov genom att högröstade flyktingar krävde ännu fler delikatesser på smörgåsbordet. Men debatten var förbjuden och kallades rasism.

Medborgarskap utdelades i tusentals utan krav men med löfte om livslång statsfinansierad försörjning.

En undersökning som visade att över 30 procent av befolkningen, vid nästa sekelskifte, skulle vara invandre och deras barn, väckte politikernas vrede och professorn kallades främlingsfientlig.

Kriminaliteten bland invandrarna ökade snabbt, men det var förbjudet att skriva att invandrare var brottsliga, fast de faktiskt var det. Jyllands-Posten blev fälld i Pressnämnden, för att ha skrivit att två våldsdömda somalier var – somalier.

Frågan kvarstår vad som är den egentliga orsaken till detta politiska tabu att beröra dessa monumentala problem.

Journalisten Claes Kastholm Hansen påpekar att danskarna fått betala dyrt för det dåliga samvetet efter andra världskriget. Det som då skedde var så förfärligt att det blev omöjligt att diskutera invandringen.

Dåvarande justitieminister Erik Ninn-Hansen förlorade ministerposten och fick en fängelsedom för sin självständiga flyktingpolitik.

Tidigare folketingsmedlem Margrete Auken visar att hon inte fattat allvaret. Om en folkomröstning säger hon: “Det skulle bli en motbjudande debatt liknande antisemitism”.

Politikerna törs inte säga sanningen. De fruktar debatten.

Frågan är vad som diskuterades bakom stängda dörrar i EU i början av 1980-talet och som ledde till att samtliga länder började ta in mängder av invandrare. Så länge politikerna tiger om detta kommer vi att undra och gissa.

Detta frågar jag med.

Nyckelord:förbjuden | debatt | invandringen | tabu

1

Politisk förföljelse i Sverige?

Skrivet av Monica 4 augusti 2008, klockan 12:37

Nej, inte i vår idyll, väl? Det är väl bara i hemska diktaturer utomlands?

Tyvärr har vi det även här. Den som har ”fel” åsikt, den som säger att Sverige har tagit emot för många invandrare på för kort tid och den som öppet säger sig vara Sverigedemokrat, de förföljs för sina åsikters skull.

De blir avskedade från sina jobb. De blir hotade till livet. De får yxor i sina dörrar.

Nej, usch, så hemskt, det får vi inte prata om! Håll tyst! TYST!

Du måste prata om ofarliga ting, kändisar som skiljer sig, som snubblar på scenen och sådana ”viktiga” saker. Men håll käften om du vill prata om politisk förföljelse.

Sverige är i förfall, snabbt förfall.

Läs mera här på den utmärkta bloggen En svensk man i Sverige

Nyckelord:politisk | förföljelse | demokrati | ytrandefrihet | hot

3

Utländska brottslingar blir svenska

Skrivet av Monica 31 juli 2008, klockan 20:04

Det är skamligt att media döljer identiteten på brottslingar när de är av utländsk härkomst. Då låtsas man att de är svenska. Därmed skuldbelägger man det svenska folket, som framställs som mer brottsbenäget än det i verkligheten är.

Dagens program ”Brott: Snattarna” handlar om ett gäng grabbar som ägnar sig åt systematiska butiksstölder. Deras namn är ändrade till svenska och svenska röster ersätter deras egna. Det är ju så ”känsligt” för de inblandade ursäktar man sig med.

Vem tror man att man kan lura?

Det var sådant hyckleri som gjorde att jag, för ett år sen, kollade Sverigedemokraternas partiprogram. Det visade sig vara det klart bästa i mina ögon.

Jag vill inte att oskyldiga svenskar ska bära skulden för invandrarnas brott!

Nyckelord:brottslingar | invandrare | sverigedemokraterna

0

Sharialagar i Sverige?

Skrivet av Monica 29 juli 2008, klockan 12:36

Dick Erixon skriver bra och kunnigt.

Läs själva:

I Svenska Dagbladet kan vi läsa att landstingen på skattebetalarnas pengar utför skönhetsoperation för att uppfylla myten om ”oskuldens mödomshinna”, eftersom det är ett krav för giftemål i “hederskulturer”: Landstinget utför ”oskuldsingrepp”, Risk att rädslan utnyttjas. Men snarare än att tala om vad detta beror på, skriver SVD: “Familjerna kräver att den unga kvinnan ska vara ‘oskuld’ och beviset ska synas, som blodspår efter en brusten ‘mödomshinna’.” Vilka familjer?! Här censurerar medierna och visar därmed samma hänsyn till sharia som landstingen.

Är det ingen i svenska etablissemang som står upp för svenska traditioner längre? Och så undrar man varför sverigedemokraterna får ökat stöd…

Jag kan bara instämma.

Nyckelord:sharia | erixon | hederskultur

0

För rätten att vara Kvinna – mot feminismen

Skrivet av Monica 27 juli 2008, klockan 22:27

På bloggen Konservativa perspektiv hittade jag detta suveräna inlägg ”Kvinnlig värnplikt – nej tack!

Jag blev varm om hjärtat av hans försvar för kvinnans rätt att vara Kvinna.

Ett smakprov (först citerar han en artikel han retat sig på):

Låt mig taga min ilskna utgångspunkt i följande referat av artikeln i SvD:

“Det (är) ganska häpnadsväckande att vi i Sverige 2008 har en lag som gör skillnad på män och kvinnor. Om fler kvinnor togs in skulle försvaret bli mer effektivt och jämställt”, skriver Körlof som menar att Försvarsmakten fortfarande genomsyras av fördomar mot kvinnor.

Nej. Nej. Nej!

Jag är kategoriskt emot att kvinnor ska göra militärtjänst utanför civilförsvaret. Försvaret är inget jämställdhetsprojekt, det är det främsta verktyget för rikets säkerhet.

Den stora nackdelen med kvinnor i krig är att det är kvinnor som föder barn, och att de behöver lugn och ro under en ganska lång tid för att kunna göra det.

Ett femårigt krig där bara männen stupar dödar inte folket. Men ett femårigt krig där både de unga männen och kvinnorna stupar dödar hela folket. Så enkelt är det.

Gå in och läs själva!

Nyckelord:feminism | antifeminism | kvinna

0

Inget tak för invandringen!

Skrivet av Monica 25 juli 2008, klockan 12:29

Jag tror inte mina ögon. Migrationsverket berättar att det finns inget tak för hur många som får komma och få bidrag.

Inget tak! Läs på Frågor och svar under Asyl & flyktingar. De kommer med flyg, tåg bil och båt. (De har råd med dyra biljetter.) Och med hjälp av smugglare. Och de flesta saknar papper.

Nyckelord:migrationsverket | invandringen | asyl

0

Vi kan göra Sverige bättre!

Skrivet av Monica 18 juli 2008, klockan 22:20

Finns det lite stolthet kvar, sjunger Pugh Rogefeldt. När jag lyssnade på den kom jag att tänka på politikerna som krossat familjen, när de tog bort möjligheten att försörja familjen på en lön och därmed tvingar folk att lämna bort sina barn, antingen de vill eller ej. Är det underligt att alla mår så dåligt?

Vad vi behöver är ett parti som vill återupprätta familjen, etik och moral och folkhemmet. Det finns faktiskt ett sådant parti: sd.

Nyckelord:etik | moral | familjen | folkhemmet

1

Europa ska bli muslimskt

Skrivet av Monica 10 juli 2008, klockan 10:06

Muammar al Gadaffi, You Tube http://www.youtube.com/watch?v=LNUqLztI4mQ

Han säger att Europa ska bli muslimskt inom några decennier.

Nyckelord:muslimer | islam

0

Utanför eller innanför?

Skrivet av Monica 6 juli 2008, klockan 10:56

Att försvåra tillvaron för sjukskrivna och hemmaföräldrar, och alla andra som inte lönearbetar, blir väl inte gulligare för att man påstår att de befinner sig i ”utanförskap”?

Nyckelord:utanförskap

0

Skarpa tänkare utanför PK-eliten

Skrivet av Monica 5 juli 2008, klockan 12:24

Mitt råd till Lotta Gröning och alla andra som söker en vettig, intelligent information är att kolla på Axess TV!

Där finns särskilt tre program jag kan rekommendera:

! – Globaliseringen och terrorismen, med Roger Scruton.

2 – En tredje muslimsk offensiv mot Europa, med Lars Hedegaard.

3 – Den gröna fascismen, med Pierre Lellouche.

Om inte detta öppnar era ögon kan väl inget göra det.

Sverige har idag endast ett oppositionsparti: Sverigedemokraterna.

Nyckelord:sverigedemokraterna | lotta | gröning | pk

0

Ett hem med mor och barn är en förskola

Skrivet av Monica 20 mars 2008, klockan 14:14

Varje hem där en förälder är hemma och tar hand om sina barn är, i princip, en förskola där barnomsorg utförs.

I ett liberalt samhälle bör därför alla barns omsorg få samma subvention, oavsett om barnet vårdas i hemmet eller i förskolan.

Om alla människor är lika mycket värda, och det säger ju alla politiker, ja då bör alla barn få samma stöd för sin omsorg.

Nyckelord:förskola | barnomsorg | hem

0

Sverige mot botten

Skrivet av Monica 3 februari 2008, klockan 10:37

En fembarnfamilj söker bostadsbidrag på försäkringskassan. Ni kan få tio kronor. Men om ni skiljer er kan ni få flera tusen.

Det var för 20-30 år sedan. Tyvärr är det samma sak idag. Det har vissa invandrargrupper upptäckt. De skiljer sig och lever sen bättre på bidrag än om båda skulle stressa och jobba. Systemfel! Och ingen regering kan eller vill åtgärda detta. Vi går mot botten.

Nyckelord:bidrag | familj | systemfel

0

Birro – de förtrycktas talesman

Skrivet av Monica 15 januari 2008, klockan 10:59

Heder till dig, Macus Birro, för din artikel ”Hetsjakten på sjuka har gått för långt”! Du ställer dig på förlorarnas sida. Politikerna står tyvärr på vinnarnas sida. Sverige är illa ute. Ingen tar något ansvar för någonting. Politikerna blundar för människors lidande. Det är alltid någon annan som har ansvaret. Sverige styrs av feghet och förakt för svaghet och beundran för egoisternas människoförakt. Jag tror tyvärr inte att någon makthavare kommer att reagera. De har ju sitt på det torra och deras empati är noll. Sverige kommer förr eller senare att explodera av de förtrycktas missnöje och berättigade vrede.

Nyckelord:birro | människoförakt | hetsjakten

1

Är sanningen farlig?

Skrivet av Monica 12 januari 2008, klockan 22:38

Vi får veta vad äldrevården, sjukvården, kriminalvården och barnomsorgen kostar. Kostnader för alla möjliga grupper i samhället redovisas öppet. Så måste det förstås vara. Ett land eller en kommun kan inte skötas om man inte får räkna med alla kostnader och jämföra dem med alla intäkter.

Inte hotas vårt människovärde av den öppna redovisningen vad våra skattemedel går till.

Men denna självklara regel har tydligen ett undantag har vi nu fått klart för oss. Vad invandringen kostar, det måste hållas hemligt för oss. Man kan undra varför.

Marita Ulvskog menar att invadrarnas människovärde kränks av att vi får veta vad de kostar oss skattebetalare. Tror hon att vi är så dumma så vi tror på henne?

Sanningen är en annan. Politikerna vet att denna kostnad är så stor att allting annat måste få minskade resurser. Sjukvården minskas, försvaret, ja allt ska det snålas in på. Gamla på hemmet får bara ett halvt ägg till frukost och personalen är så underbemannad att de gamla vanvårdas.

Men massinvandringens kostnader måste hållas hemliga. Skulle folket bli för upprört om de fick veta sanningen? Är sverigedemokraterna det enda parti som törs slåss för öppenhet, demokrati och yttrandefrihet? Är alla andra partier bara fega ynkryggar? Jag skäms över vad Sverige har blivit! Sverige har blivit ett åtlöje utomlands. Nu jäser missnöjet.

Nyckelord:invandringen | kostar | demokrati | sverigedemokraterna

0

Miljonär på välgörenhet?

Skrivet av Monica 3 januari 2008, klockan 10:32

Bengt Westerberg blir miljonär på svenska folkets offervilja till nödlidande. Skänk en slant till Bengt Westerbergs generösa lön på 1,5 miljoner! Usch! Läs här på bgf.

Nyckelord:miljonär | westerberg | välgörenhet

0

Mona Sahlin får berättigad kritik

Skrivet av Monica 25 december 2007, klockan 15:49

En insändare i Expressen på julafton riktar kritik mot Mona Sahlins förakt för allt som är svenskt, samtidigt som hon uttrycker oreserverad beundran för allt utländskt.

Detta spär på svenska folkets redan dåliga självförtroende och invandrarnas förakt för oss. Betänk att Sahlin är partiledare för det största partiet. Detta hennes agerande skulle varit otänkbart i varje annat land.

Ett land som inte respekterar sig självt kan inte begära respekt från andra. Hon är en fara för Sverige.

Nyckelord:insändare | kritik | mona | sahlin | förakt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: