Feminix

Feminix är en fly förbannad gammelsosse, som saknar Sverige som det var på folkhemmets tid.

Jag hatar Hitler. Det är självklart. Men tänk om det fanns en politisk religion, ”Hitlerism”, som hade Hitler som profet och som hade makten i ett antal länder, där lagarna påbjöd stening till döds av otrogna kvinnor, dödsstraff för dem som lämnade ”Hitlerismen”, amputering av händer på tjuvar och som dessutom hade som mål att ta makten över hela världen – skulle jag vara en fobisk rasist om jag avskydde den religionen?

För mig är islamismen just en sådan politisk religion. Men för den skull är jag inte rasist eller fobiker, lika lite som jag är det för att jag avskyr ”Hitlerismen”.

Jag tror inte att islamister kan ta över Sverige och Europa med vapenmakt. Men jag tror det är fullt möjligt att de, på sikt, tar makten genom en massiv invandring och en extremt hög nativitet. Det sker smygande. Redan nu är etniska svenskar i minoritet, i åldersgruppen 0 till 19 år, i Malmö. Redan nu är Mohammed det vanligaste pojknamnet i Malmö. Redan nu finns det skolor i Malmö som bara har två svenska elever.

Islam betyder fred, sägs det. Må så vara, men överallt i världen, där det är terror och konflikter, nog är muslimer inblandade. Ibland krigar två sorters muslimer mot varandra. Jag kan inte tro att det beror på att de är ovanligt fredliga.

2 svar

  1. Hej,

    Du skriv så skarpt att man kan likna det med en kulla som träffar mitt i prick. skulle du vara intresserad av ett projekt där vi geografiskt och partitillhörighet försöker samla ihop postadresser till journalister och politiker. Detta skall sedan ligga till grund för att påverka och bra bra artiklar som belyser detta som riksmedia inte belyser. Min teori är att de har sin politiska riktning och läser den media som de är bekväma med. Därför kommer de inte att uppmärksamma när sajter som politisktinkorrekt.info gräver och hittar material och ny infallsvinklar. vi kommer helt enkelt att servera deras mailboxar med argument om vad som händer.

    Mvh
    Magnus

    Företagare, småbarnsförälder och fd. sosse/alliansväljare.

  2. Vad innebär det? Vad skulle jag kunna göra?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: