Kommentarer på Christer Sturmarks blogg

Uffe
torsdag 26 september 2013, 11:40:33

Som sverigedemokrat är det inte mycket jag känner igen mig i när jag läser Sturmarks utläggningar om Sverigedemokraterna. Flera påståenden låter helt tagna ur luften, t.ex. att vi tror att muslimer är en folkgrupp eller att ”religion är en egenskap som hudfärg eller kön”. Vilken befängd idé! Men det är ju fint att Humanisterna välkomnar islam och tycker att denna religion (i själva verket ett samhällssystem som med sharialagar ska omfatta alla aspekter i tillvaron) verkar lika lätt att integrera (eller sekularisera) i det svenska samhället som kristendom. Lycka till!

Feminix
torsdag 19 december 2013, 17:03:07
Din kommentar väntar på att bli godkänd.

Tack Uffe för dina kloka ord. Sturmark begår många tankefel. Ett exempel: Att jämställa islam med kristendom är som att jämställa Hitler med Moder Theresa. Att islam är en religon gör den inte likvärdig med kristendomen lika lite som faktumet att Hitler var en mänsklig varelse gör honom likvärdig med Moder Theresa.
Att, som SD, föredra kristendomen framför islam är som att föredra förlåtelse framför halshuggning – sunt förnuft. Förstår inte herr Sturmark detta?

Annonser
%d bloggare gillar detta: