Klipplådan

Kastar man om bokstäverna i Mona Sahlin får man Islamhonan.
Dessutom får man Himla osann.Otroligt, att mord kan preskiberas!Men det är klart, i flumlandet Sverige är allt möjligt./EFFEHar svenska barn ”riktiga” föräldrar?Om du vårdar ditt barn på dagarna och låter barnet sova hos en nattmamma på nätterna, då är du fortfarande den ”riktiga” mamman.

Men om förskolepersonalen vårdar barnet om dagarna och du har nattmammans roll – vem är då den ”riktiga” mamman?Ingen fröken på något dagis kan känna såsom en mamma gör för sitt barn.
Hemmamamman, ÖrebroKärlek och omtanke -Javisst….De äldre inser allvaretBarnen är för unga för att förstå. Deras föräldrar har varken tid eller ork att se sanningen. Den äldre generationen har både tid och mod nog att se faran.Multikultis mål – muslimsk monokulturMohamed Omars omvändelse visar hur farlig islamismen är”Varje gång jag har skrivit en artikel som kritiserar islamismen, synen på religionen som vägledande för statsstyret, har jag applåderats av tidningsskribenter, tyckare och bloggare. Varför? Varje avpolitisering av religionen är nämligen ett framsteg för sionisterna. De vet att i stort sett alla ideologier som kommer från väst har komprometterats av krig, tortyr och ockupation. Islamismen är den enda ideologi som åtnjuter trovärdighet hos massorna.
”Mohamed Omar – förr moderat, nu radikal islamist, på Hamas och Irans sida.Det behövs en ordning, som säger att mannen är familjens beskyddare och stakar ut färden, medan kvinnan bygger hemmets härd – lugn, nyttig och lustfylld.

Tobias Struck1,5 miljarder muslimer i världen. Islam kommer snart att bli världens största religion. IslamguidenKvinnor ska vistas ute två gånger under sitt liv; när de gifter sig och när de dör. Talesätt i MellanösternVi riktiga svenskartänker inte stillatigande sitta och se på när landsförädare skänker bort det som våra förfäder under generationer slitit ihop. SKYMNINGSZONENEn islamkritiker tystnarIngen mer islamkritik från mig! (15 juni 2007, Nima Daryamadj)

Den 8 juni skrev jag en krönika om en koranvers [4:56] som säger att de som förnekar guds tecken skall stekas i helvetet. När deras skinn är genomstekt kommer gud ge dem ny hud så att straffet blir evigt.

Jag ifrågasatte nödvändigheten av skrämseltaktik i en ”helig” bok och kallade versen för ”rutten” på grund av dess moraliskt tveksamma innehåll.

För detta har jag fått ursinniga mejl: ”Det är du som är äcklig och vidrig som hoppar på andras tro. Jag ber till Gud att du ska brinna i helvetet.”

Mina föräldrar lämnade allt för att starta på nytt i ett fritt land. I Iran måste man censurera sig själv av oro för efterföljder. Det är bittert att konstatera att detsamma gäller i Sverige!

Följare av ”fredens och kärlekens” religion, ni som har förbannat och hotat, ni har inte vunnit utan snarare förlorat en möjlighet. Hade ni övertygat mig så hade ni fått en proislamsk röst i Sveriges största kvällstidning.

Istället måste jag tyvärr konstatera; när jag kritiserade kristendomen lika hårt så blev folk visserligen arga, men efter långa bibelcitat och ”du har inget förstått” så avslutades mejlen oftast med ”jag ska be för dig”, inte ”må gud grilla dig extra ‘well done’.”

Så, tack för lektionen i ”tolerans och dialog”. Om ni hamnar i himlen så kommer jag på räkenskapens dag be gud om ett extrahett hörn i helvetet.

Till dess känns det mer hedersamt att tiga än att anpassa min åsikt efter er toleransförmåga. Den tystnaden kommer säga mer än alla de ord som jag hade tänkt skriva.

NIMA DARYAMADJMindre klokt sagtSläpp in dom!

Maria Leissner, om de 10 miljoner fattiga romerna i Europa, Debatt 16/10 2008.Kärlek och omtanke -Javisst….Men bara inom umma, den muslimska gemenskapen./IslamofobenKoranen må vara hur underbar som helst -islam, som avrättar otrogna, är likafullt fasansfull.Sverige är inget ”allemansland”Det finns ingen allemansrätt för hela världens människor att bo i Sverige och få del av våra skattepengar. Hjälpbehövande bör hjälpas i hemlandet. Kvotflyktingar bör däremot få skydd i Sverige.Domstolarna värnar mördarna – aldrig offren”Denna mördarnas finkulturella medborgarrättsrörelse har satt agendan rätt länge nu.” Johan IngeröChurchill varnade för Hitler. Vi lyssnade inte. Hans sonson varnar för islam. Låt oss lyssna!Hitlertiden lärde oss att okritisk tilltro till makthavarnas propaganda är farlig.
Dagens makthavare demoniserar Sverigedemokraterna.Multikultis mål – muslimsk monokulturGenom invandring och barnafödande tar de makten i ett sista demokratiskt val.Är det fult att vilja värna Sverige och det svenska?Varför accepterar vi att afrikaner värnar sina traditioner, men inte att svenskar vill värna sina?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: