falsk blogg 7

Vad tror ni händer om man låter en hel generation växa upp utan gudsfruktan, utan regler, utan moral och med lärare som blir anklagade för misshandel för minsta lilla örfil. Jo, det ska jag berätta för er. Det blir så här.

Den tonåriga bloggägarinnan viker ut sina bara bröst, visar upp mansrumpor och könsorgan med förväntningar på att bli upptäckt av MAMMON och få ett programledarjobb på ntv. Trots flertalet uppmaningar med epost så fortsätter denna flicka att smutsa ner det intranet som dagligen besöks av småbarn.

Nej, jag säger STOPP, så här får det inte se ut i det offentliga rummet. Inför Bloggkörkort nu, DET är en mycket bra idé.

1 Mos 19:24
Då lät HERREN svavel och eld regna ner från himlen, från HERREN, över Sodom och Gomorra.

Oj, vad spännande saker det är på gång. Jag kan inte riktigt hålla mig utan påbörjar nu nedräkningen mot fredagen den 24 april.

3 dagar kvar…

Apostlagärningarna 1:11
“Denne Jesus som har blivit upptagen från er till himlen, han skall komma igen på samma sätt som ni har sett honom fara upp till himlen.”

klas1

Dessa underbara ungdomar deltog i söndagens bönemöte och under fikat efteråt så talade jag med dem om deras framtidsvisioner. Det är så härligt med fina barn då deras svar ofta blir spontana och inspirerande.

Pojken på bilden heter Klas och är tretton år. Hans högsta dröm är att få fortsätta ta del av den Heliga Ande och lära sig tungotal. Han berättade för mig med ett leende att han vill bli politiker och jobba för ett kristet Sverige. Han sa att han brinner för frågor som rör den svenska skolan och dess värdegrund. Flickan heter Magdalena och är nio år. Hon berättade att hon ska bli hemmafru när hon blir stor. Min plats är hos barnen sa hon och tittade på sin mor som kärleksfullt nickade tillbaka.

Mark 10:14
“När Jesus såg det blev han upprörd och sade till dem: “Låt barnen komma till mig och hindra dem inte! Ty Guds rike tillhör sådana.”

Efter att jag bad om tips på goda moraliska förebilder som är verksamma inom Kristdemokraterna så har det fullkomligt rasat in förslag. Flera påtalade de förtroendevalda Kristdemokrater som har sin hemvist inom Frälsningsarmén. Dessa förebilder står för Guds kärlek på ett tydligt sätt när de påverkar Kristdemokraternas riktning genom att verka efter Frälsningsarméns etiska dokument.

Utdrag ur Frälsningsarméns etiska dokument:

Äktenskap
Den enda sexuella samlevnadsformen som Bibeln välsignar är mellan en man och en kvinna i äktenskap. Sexuella relationer utanför äktenskapet heterosexuella såväl som homosexuella relationer beskrivs i Bibeln som hor eller otukt och är något som bibeln tar avstånd från (t. ex. Jesaja 57:3, Jeremia 3:8, Romarbrevet 1:27).

Homosexualitet
Homosexualitet måste ses utifrån Bibelns syn på sexualitet och samlevnad. När Jesus talar om äktenskap och skilsmässa hänvisar han till skapelseberättelsen (Matteus evangeliet 19:4). Texten i 1 Mos 1-3 (* se nedan) lägger grunden för allt som Bibeln säger om våra relationer och är därför vår utgångspunkt också när det gäller homosexualitet.

Bibliska skäl
“Om en man ligger med en annan man som med en kvinna, har de båda gjort något avskyvärt. (De skall straffas med döden, skulden för deras död är deras egen.)” (3 Mos 20:13)

Läs hela Frälsningsarméns etiska dokument

Tyvärr försöker ynkryggar som kriminalförfattaren, litteraturvetaren och frilansjournalisten Annika Bryn ifrågasätta dessa kärlekssoldaters etiska ståndpunkter men Frälsningsarméns informationschef Anders Östman gav henne svar på tal och visade att Gud är god och att kärleksbudskapet kommer att segra:

“Hej!
Man kan ingenstans i världen bli aktiv medlem i Frälsningsarmén om man lever i ett öppet homosexuellt förhållande.

Däremot kollar vi inte folks sexuella läggning när det gäller anställningar eller frivilligarbete hos oss. Detta har ju förekommit i USA.

Mvh
Anders Östman
informationschef”

opirater

Man kan idag läsa att det så kallade piratpartiet enligt uppgift är landets fjärde största parti. Jag ställer mig mycket tveksam till dessa uppgifter. Efter att ha frågat över 30 personer på församlingshemmet så kunde jag konstatera att inga (0%) varken var medlemmar eller tänkte rösta på detta piratparti. Varifrån kommer dessa siffror? Mycket tveksamma siffror anser jag.

Om ni inte röstar på Kristdemokraterna idag så kommer ni säkerligen att göra det i nästa val om ni bara får se exempel på goda moraliska förebilder inom partiet. Därför startar jag idag kategorin Goda förebilder inom Kd.

Den första förebilden jag vill presentera är Elisabeth Grönlund som är en Kristdemokratisk förtroendevald kommunfullmäktige i Skellefteå kommun. Denna kvinna visar gott omdöme och samhällsansvar genom ett aktivt deltagande i den offentliga debatten. Som ett exempel på hennes ansvarstagande insatser för god moral lyfter jag fram hennes debattinlägg i tidningen Norra Västerbotten angående homoadoptioner:

“Våld mot naturen. Det kommer aldrig någonsin att bli något positivt av att vi i sverige försöker göra något onaturligt naturligt. Det är att göra våld mot naturen, Naturen kommer att reagera tillbaka, vilket den redan har gjort. När kor får äta kadaver, det vill säga äta upp mjöl gjort på döda kor- vilket inte ingår i deras naturliga beteendemönster- då slår naturen bakut. När människan använder sexualiteten på ett onaturligt sätt – då slår naturen bakut. HIV och aids är talande bevis. Detta sprids mest via onaturlig analsex. På något sätt kommer naturen också att slå bakut om vi nu tvingar barn in i onaturliga familjeförhållanden, vilket blir fallet om de homosexuella får igenom sina adoptionskrav. Kristdemokraterna säger ett tydligt nej till homoadoptioner- för barnens skull.”

Uppdatering:
Om ni, kära läsare, har tips på goda Kristdemokratiska förebilder så får ni gärna skicka mer information till mig på inger.pling.johansson@gmail.com så skall jag presentera dessa.

Uppdatering 2:
Tack kära läsare för all epost. Jag fick frågan om man får vara anonym och det får man, även om jag inte riktigt förstår varför man vill vara anonym då man lyfter fram förebilder. Kom bara ihåg att mina förebilders handlingar bör vara bekräftade, ungefär som vid en helgonförklaring.

Jag har alltid varit bra på att få mina medmänniskor att må bra. Detta är något jag vill förmedla även till Er kära besökare. Därför kommer här mitt paradnummer.

– Kom du in på snickarnas julfest?
– Nej, det var fullspikat.

jesushelar

Om ni inte redan visste det så kan Gud bota alla sjukdomar om man bara är beredd att ta emot hans helande kraft. Läs vittnesbörd och förundras.

Tänk om fler kunde ta emot gåvan, då skulle våra sjukhus stå helt tomma. Gud är stor.

Ords 10:24
“Den ogudaktige drabbas av det han fruktar, vad de rättfärdiga begär blir dem givet.”

Jag sitter och funderar på trovärdighet, närmare bestämt den trovärdighet som saknas på många av de bloggsidor jag besöker. I många fall är det omöjligt att avgöra hur stor kunskap till exempel en truckförare från Kista har om kristendom, partipolitik eller varför inte subsidiaritetsprincipen om man inte själv besitter så pass mycket kunskap att man själv kan avgöra hur trovärdig informationen är. Detta är ett stort problem då majoriteten av den svenska befolkningen inte har fullgod examen och därmed inte har möjlighet avgöra trovärdighet i det myller av bloggsidor som intranet erbjuder.

Därför föreslår jag ett bloggkörkort som utdelas efter fullgod kontroll av ämnesområdet som avses behandlas. Detta skulle i mångt och mycket säkerställa eventuella tveksamheter angående de bloggsidor som besöks och förhindra att man får olika uppgifter från olika bloggsidor. Efter en godkänd “examen” skulle till exempel någon slags godkändstämpel kunna pryda den övre delen av bloggsidan.

Ett liknande problem uppstår idag när storbloggar som till exempel Newsmill lyfts upp som sanningsbärare trots att dess skribenter är mer eller mindre trovärdiga och kommer till mer eller mindre motstridiga slutsatser. Skulle Newsmills skribenter bevisligen besitta ett av dessa bloggkörkort så skulle dess läsare faktiskt kunna förlita sig på det som skrivs utan att behöva ifrågasätta innehållet.

Testerna skulle förslagsvis utföras på årsbasis för att säkerställa att kunskapsnivån upprätthålls och kunna kompleteras med kringliggande ämnesområden. Godkännandet skulle också kunna återtagas om språket är grovt eller missbrukas.

gudsbeviset

Sitter vid frukostbordet och funderar på vad jag kan förmedla till mina ignoranta och icketroende besökare och slås av hur Gudsbevisen finns överallt. Jag ser på ägget framför mig och småler lite åt hur ni ateeister, evolutionister och andra fördömda omöjligen kan förklara något så enkelt som ett frukostägg. Hur tror ni att äggvitan och äggulan kunde hamna innanför ett så skört skal utan att skalet spricker om inte Gud placerade det där? Så enkelt, så självklart och så oemotsägbart.

Ordspråksboken 1:22
Hur länge skall ni oförståndiga älska oförstånd, ni smädare njuta av att smäda och ni dårar hata kunskap?

« Senare inläggÄldre inlägg »

<!–
var gaJsHost = ((”https:” == document.location.protocol) ? ”https://ssl.&#8221; : ”http://www.&#8221;);
document.write(unescape(”%3Cscript src='” + gaJsHost + ”google-analytics.com/ga.js’ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));
// –> <!–
var wpcomPageTracker = _gat._getTracker(”UA-52447-2”);
wpcomPageTracker._setDomainName(”wordpress.com”);
wpcomPageTracker._initData();
wpcomPageTracker._trackPageview();
// –> <!–
_qoptions = { labels:”adt.0,language.sv” };_qacct=”p-18-mFEk4J448M”;quantserve();
// –>

&lt;p&gt;&lt;img src=”http://pixel.quantserve.com/pixel/p-18-mFEk4J448M.gif?labels=adt.0%2Clanguage.sv&#8221; style=”display: none” height=”1″ width=”1″ alt=”” /&gt;&lt;/p&gt; <!–
st_go({‘blog’:’7309557′,’v’:’wpcom’,’user_id’:’4602923′,’post’:’0′,’subd’:’sanningenmastefram’});
ex_go({‘crypt’:’RDZ8LFkxbXF0aVJhPVYmfFFiVHRaT3c1VX5+ODZDbGE9YlRKTVE9Li9Mb2h8TnhuM0Z5VVRKU3RDaD9ibk9HelJxMkMtbWN6TkpzPVhIM0tvbkF1YyZ4bTNGa2VDa2RtMUlGL3wrMiw9TWg4VWZ0UVdbYT1yW29UWjRWaDg4YW1xRUE/V2dnT1FSZ1I3SS53Zi95dVV3U3BONVVpZkVCZmRVZERKdEp3aW9XU1RBd3ZYYkVfdFhRcVtdWVRyMA==’});
addLoadEvent(function(){linktracker_init(‘7309557’,0);});
// –> <!–
/* <! [CDATA[ */
function adminbar_video_update(timeout, func) {
jah(‘/wp-content/plugins/video/video-ajax.php?v=’+Math.random(), ‘admin-bar-videos’);
if (timeout) {setTimeout(func+'(‘+Math.floor(timeout*1.5)+’, ”‘+func+'”)’, timeout);}
}
adminbar=adminbar.replace(/%%BLOGHOST%%/g, ‘sanningenmastefram.wordpress.com’);
adminbar=adminbar.replace(/%%BLOGHOME%%/g, ‘http://sanningenmastefram.wordpress.com&#8217;);
adminbar=adminbar.replace(/%%BLOGTITLE%%/g, ‘Ingers blogg’);
adminbar=adminbar.replace(/%%EDITLINK%%/, ”);
adminbar=adminbar.replace(/%%URL%%/, ‘sanningenmastefram.wordpress.com/page/7/’, ‘mg’);
document.write(adminbar);
if ( document.createElement ) {
var q = document.getElementById(‘wpcombar’);
var r = document.createElement(‘div’);
r.innerHTML = q.innerHTML;
q.parentNode.removeChild(q);
r.setAttribute(‘id’, ‘wpcombar’);
r.style.zIndex = ‘1001’;
document.body.insertBefore(r, document.body.childNodes[0]);
}
/* ]]–> */

// –&gt;

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: