Anarko Vi proletärer av idag

Det här är Googles cachelagrade version av http://anarko.wordpress.com/2009/05/02/vi-proletarer-av-idag/. Det här är en ögonblicksbild av hur sidan såg ut den 4 jul 2009 16:31:24 GMT. Den aktuella sidan kan ha ändrats sedan dess. Läs mer

De här sökorden är markerade: anarko vi proletärer av idag
// <![CDATA[//

Vi proletärer av idag

maj 2, 2009 av anarko

Anti_Communism_by_leandrotr.jpg Smash Communism image by MajDanDore

Att vara proletär idag är att arbeta utan ersättning för någon annan, enbart för att man är rädd för repressalier i form av fängelse eller böter. Historiens ironi är att det idag ofta är européer som är slavar åt främlingar.

Proletär idag är den som lurats att inte äga sin egen bostad, utan hela livet måste “hyra sin plats på jorden” av en annan, ofta anonym, ägare.

Prolätar idag är den som inte  har någon verklig makt att bevara sin religion eller etniska identitet, utan måste anamma en mångkultur utan att ha fått välja den själv.

Proletär idag är den som saknar makt att ändra på och påverka den politik som angår en själv i ens egen närmiljö, på ens egen arbetsplats eller i ens eget bostadsområde.

Proletär idag är att vara offer för en monetär politik som långsiktigt förminskar värdet på ens arbete.

Proletär idag är att frukta för att ens döttrar och söner blir våldtagna eller nedslagna av invandrargäng på skolor och i parker, samtidigt som man får veta att dessa gängmedlemmar är lika mycket svenskar som alla andra.

Proletär idag är att få sin historia reducerad och bli uppmanad att känna skam där tidigare generationer kände ära.

Proletär idag är att förväntas bli underhållen av masskultur och låta sig köpas av billiga vallöften. Det är att bli betraktad som en idiot och förvägras ett annat beteende än det idiotiska att lägga en röstedel i en valurna vart fjärde år och härigenom få höra att man har makt.

Proletär idag är att sakna inflytande och makt att ändra sin framtid. Det är att vara förvissad om att de etniska minoriteter som man idag finansierar via skatten på ens arbete, en dag kommer att vara i majoritet på grund av de politiker som kallar en rasist för att man påpekar detta förhållande.

Att vara proletär idag är att förväntas se mellan ögonen på överhetens falskspel och landsförräderi och glömma allt vad heder, ärlighet och rättrådighet fordom betydde för svensken.

Är också du trött på eländet?

Decentralisera den politiska och ekonomiska makten, sprid äganderätter till jord, avskaffa inkomstskatten, bevara en minimal stat och skapa autonoma kommuniteter fria från mångkultur och politisk korrekthet!

Postat i 68-vänstern och senmodern borgerlighet, Anarkos position, Frihetliga – blandat | 3 kommentarer

3 kommentarer

 1. den maj 2, 2009 vid 4:27 e m | Svara Torgnyr Torgnysson

  Sant. Den rådande utarmningen av Sveriges inbyggare/löntagare kan mycket väl förstås i marxistiska termer av exploatering och alienation – utsugning och främlinggörande. Genom sin kontroll över statens tvångs- och utsugningsapparat kan den maktägande klassen suga ut merparten av arbetets frukter och dela ut dem till priviligierade grupper. Genom massinvandring och hänsynslös propaganda gör den maktägande klassen arbetaren till främling i sitt eget land.

  Tiden är nu kommen för Sveriges löntagare och inbyggare att återta makten från förtryckarna och utsugarna. Proletärer, förenen eder! På det har vi inget att förlora annat än våra bojor.

   

 2. den maj 2, 2009 vid 10:12 e m | Svara Palaeologus

  Bra skrivet Anarko.

  Tyvärr så verkar dagens regering, som kallar sig liberal/nyliberal, fått en försmak för att förbjuda och reglera mer än vad sossarna gjorde. Skrattretande för den som vet vad riktiga liberaler står för.

  Det man som vanlig dödlig röstar på när man väljer ett etablerat parti, är hur skatterna kommer att se ut.
  Det är så tragiskt att höra hur majoriteten resonerar, dom säljer sina röster för en hundralapp hit eller dit. Hur landet styrs för övrigt skiter man fullkomligt i. Dagens proletärer

   

 3. Trams..

  Så talar en intellektuell “proletär”.. en eländets förtryckare..

  Jag sliter i mitt anletes svett till fattig penning.. jag är arbetare..

  Jag sparar till mitt bo och lär mitt barn att slåss..

  Tror du att politik skall rädda dig?

  Då välkomnar du din undergång..

   

Skriv ett svar

Namn (måste anges)

E-post (publiceras inte) (måste anges)

Webbplats

<!–XHTML: You can use these tags: <a href=”” title=””> <abbr title=””> <acronym title=””> <b> <blockquote cite=””> <cite> <code> <pre> <del datetime=””> <em> <i> <q cite=””> <strike> <strong>

–>

Uppmärksamma mig på vidare kommentarer via e-post

// <![CDATA[// &lt;p&gt;&lt;img src=”http://pixel.quantserve.com/pixel/p-18-mFEk4J448M.gif?labels=adt.0%2Clanguage.sv&#8221; style=”display: none” height=”1″ width=”1″ alt=”” /&gt;&lt;/p&gt; // <![CDATA[//

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: