Anarko Välkommen till framtiden

Det här är Googles cachelagrade version av http://anarko.wordpress.com/2009/01/01/valkommen-till-framtiden/. Det här är en ögonblicksbild av hur sidan såg ut den 4 jul 2009 12:07:30 GMT. Den aktuella sidan kan ha ändrats sedan dess. Läs mer

De här sökorden är markerade: anarko välkommen till framtiden
// <![CDATA[//

Välkommen till framtiden!

januari 1, 2009 av anarko

I Schweiz kan du bli åtalad om du förnekar att folkmordet på armenierna ägt rum, i Turkiet kan du bli åtalad för att du tvärtom hävdar att det ägt rum. Samtidigt vill gärna Tyskland ha rätt att åtala utländska medborgare för att de på hemmaplan förnekat vissa sanktionerade åsikter vad gäller förintelsen av judar under andra världskriget. Fler och fler länder i Europa lagstiftar för att skydda “historiska minnen”, vilket innebär att du kan bli åtalad för att du har fel uppfattningar eller blivit felinformerad. Parallellt med detta bedriver etablerade media en omfattande självcensur. Vissa fakta har blivit kontroversiella, men till skillnad från forna tiders inkvisitioner rör det inte metafysiska trosföreställningar utan historiska händelser som kan undersökas med vetenskaplig metod. Detta talar givetvis emot det “upplysningsparadigm” som många fortfarande bekänner sig till.

Vår nya systemideologi är både skapare och en aktiv försvarare av mångetniska samhällen och agerar därför ytterst intolerant och stundom irrationellt mot de individer och grupper som avviker från normen och har alternativa åsikter om normens historiska förutsättningar. Denna politiskt korrekta (kulturmarxistiska) ideologi innehåller motsägelser eftersom man å ena sidan vill definiera demokrati som opinions- och yttrandefrihet och å andra sidan menar att vissa åsikter och yttranden i sig själva är odemokratiska och måste förbjudas. Men liknande motsägelser tycks inte vara ett stort problem sålänge man använder uttryck som ”extremism”, “terrorism” och “radikalism” för att beteckna motståndarens åsikter. Systemideologin vilar på en svartvit världsbild och vägrar se det spektra av nyanser som förekommer mellan exempelvis måttlig invandringskritik och rasism. Ett annat problem med den politiskt korrekta normen blir att alla våra europeiska förfäder som såg ett samband mellan sin etniska identitet och region/land, blir inkorrekta. Den nya “systemmänniskan” måste därför lära sig att se historien som en process som leder från det onda till det goda och rättfärdiga och där den mest upplysta enligt denna historiesyn därför blir henne själv.

När européerna inom några decennier blir etniska minoriteter i deras egna hemländer måste den makt som försvarar systemideologin bli alltmer totalitär för att hålla ihop samhället och bevaka de ekonomiska och politiska intressen som står på spel. Samtidigt är det onödigt och föga effektivt att använda rena tvångslagar annat än i undantagsfall. Istället blir propagandan och makten över ordet viktigare. Den politiska makten har inte ändrat sig under de tusentals år som separerar Sokrates från oss själva, däremot har de statssanktionerade sanningarna förändrats. Förr gällde det att inte kritisera en religion och vara trogen sin kung, sitt land och sitt folk. Idag gäller det tvärtom att på olika sätt visa för andra att man anser att ens eget folk och land är underordnade värden och att man är sugen på mer av den mångkulturalistiska sociala ingenjörskonsten.

När pluralismen ökar, ökar även människors acceptans för ökad övervakning, kontroll och disciplinering. Människor vill vara trygga och i brist på de starka gemenskapsband mellan människor i en kultur och på lokal nivå vilka fordom skapade trygga miljöer, får staten fylla ut tomrummet med lagar, regleringar och propaganda.

För makten är det inte negativt att människors beteende blir mindre socialt i takt med att befolkningen blir mer etniskt heterogen. Det sociala kapitalet i betydelsen förtroende mellan människor minskar i mångetniska områden, medan det förblir starkt i etniskt homogena områden. Detta är ett statistiskt säkerställt samband i Robert Putnams studie E Pluribus Unum (2006). Sambandet är inte negativt för systemet eftersom minskat förtroende mellan människor ökar deras beroende av en stark centralmakt som håller ihop samhället (ekonomin, tryggheten, välfärden och det mångetniska samhället). Och människor kommer att vara lika lurade att bekänna sig till en “systemidentitet” som de idag är lurade att tro att de behöver välfärdsstaten i utbyte mot att samma system tar över 60% av deras inkomster i skatt och sociala avgifter.

Även finansinstituten har gjorts beroende av systemet och kan idag undvika krascher och ekonomiska förluster med hjälp av skattebetalarnas pengar. Är det inte kapitalisterna som idag skriker efter mer hjälp av systemet, medan de verkliga libertarianerna ställt sig på småspararnas och skattebetalarnas sida?

Endast politiker, byråkrater och hänsynslösa kapitalister gynnas av den kommande framtiden. Vi andra förväntas betala skatt, bekänna oss till rätt åsikter, rösta på något av de “kulturmarxistiska partierna” vart fjärde år och vara nöjda med “bröd och cirkusunderhållning”.

Vi kan skapa en alternativ framtid för frihet och europeisk identitet. Vi behöver inte underordna oss de ovärdigas styre. Valet är ditt!

Postat i Frihetliga – blandat, Islamism och Sionism, Massinvandring och mångkulturell ideologi | 5 kommentarer

5 kommentarer

 1. Hej FAS, Gott Nytt År!

  Detta är ingen kommentar, utan ett PM till dig personligen.
  Jag önskar kunna kontakta dig för några frågor, bl.a. att få tillåtelse att kopiera utdrag av dina utomordentligt kunskapsberikande, intressanta och viktiga artiklar in min egen blogg ( http://skepparens.blogspot.com/ ) samt i vissa fall på forumet Ledung.

  Jag var politiskt aktiv på 60 och 70 talet i gamla HUF sedermera MUF, men när jag flyttade min yrkesverksamma karriär utomlands slutade jag som politisk aktiv. I grunden hart jag nog varit nationalist (omedvetet i början) sen 70 talet.

  Jag följer många identitära bloggar, SD och ND bloggar samt välskrivna nationalistiska bloggar av värde för mig. Utan att verka inställsam vill jag uttrycka min stora beundran för din skriftställarkonst, ditt tänkande samt ditt stora kunnande när det gäller att upplysa vårt insomnade svenska folk. Därför anser jag det av vikt att kunna sprida dina kunskaper för att kunna bevara och få tillbaka känslor för vårt folk och fosterland.

  Givetvis skulle jag vid varje tillfälle jag citerar dig hänvisa till dig och din blogg. Äras den som äras bör

  Bästa hälsningar

  Bondlurken

  Epostadressen enligt ovan.

   

 2. den januari 1, 2009 vid 7:42 e m | Svara Torgnyr Torgnysson

  Intressant observation att makthavarna inte missgynnas av minskad social tillit. Det påminner om det gamla visdomsordet: krig är statens hälsa.

   

 3. Salve frater!
  Ett mycket balanserat och välskrivet inlägg, som jag precis lät min kära mor läsa, varpå hon tyckte att du “verkade ha huvudet på skaft”.
  Följer dig fr.o.m. idag från denna sajt.

   

 4. Svensk Bonde

  Jag är bara tacksam om mina texter får bred spridning och tackar dig personligen för ditt viktiga arbete. Jag utgår givetvis från att du hänvisar till källan.

  Keep up the good work!

  Torgnyr Torgnyrsson

  Under flera perioder i svensk historia har kungamakten använt kriget för att skaffa sig kontroll över staten mot adeln…och givetvis för att dryga ut sin egen kassakista – Särskilt Gustav II Adolf är känd för detta. I tider av social oro och växande konflikter växer givetvis behovet av en stark stat – den trygghet som borde finnas naturligt i lokalsamhället kompenseras av kontroll, diciplinering och övervakning.

  Lakedaemon

  Kul att mina texter får spridning. Gott nytt år förresten. :)

   

 5. […] En annan artikel jag själv skrivit i ämnet finns här: Välkommen till framtiden!  […]

   

Skriv ett svar

Namn (måste anges)

E-post (publiceras inte) (måste anges)

Webbplats

<!–XHTML: You can use these tags: <a href=”” title=””> <abbr title=””> <acronym title=””> <b> <blockquote cite=””> <cite> <code> <pre> <del datetime=””> <em> <i> <q cite=””> <strike> <strong>

–>

Uppmärksamma mig på vidare kommentarer via e-post

// <![CDATA[// &lt;p&gt;&lt;img src=”http://pixel.quantserve.com/pixel/p-18-mFEk4J448M.gif?labels=adt.0%2Clanguage.sv&#8221; style=”display: none” height=”1″ width=”1″ alt=”” /&gt;&lt;/p&gt; // <![CDATA[//

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: