nov 10 2

YTTRANDEFRIHETEN FINNS DEN?

NYA GRUNDLAGEN

Jag undrar över konsekvenserna efter ändringar i grundlagen och jag anser att det är fel att inte vi skattebetalare fått mera insyn i vad som skulle ändras.

Nedan kan ni läsa om några synpunkter på konsekvenserna av den nya grundlagen som innebär en del förändringar. Intressant läsning.

http://snaphanen.dk/2010/11/21/søndgaskronik-ett-fullbordat-landsforraderi/

Skrivet av Ladycobra den 28 nov 09:57 | Anmäl
Kommentarer

Inlägget har 4 kommentarer
Visst
Anmäl
De smyger hela tiden på oss nya lagar.
Skriven av Ch. den 28 nov 11:56
Porrstjärnan Elin
Anmäl
Jag läser i underjord tidningen om stackaren Elin. Att någon har lagt ut makabra bilder styck tre på nätet. Sådana bilder talar just sanningen! Vem är det som är rädd för sanningen? Vem är det som stoppar bilder under mattan? Vem är det som ska känna sig kränkt? Vem är det som skrivit lagen om yttrandefriheten? Gäller denna lag endast för lögner? Fy fan dårar! Fullständigt vidrigt är att” pröva frågan” (öå) Sven-Erik! Anders (SD) får en pluspoäng för sitt mod! Martin (SD) får vända blicken eller bara se på avstånd! Familjen får titta istället i blomkatalogen och välja nåt vackert! Den som har tagit bort bilderna gjort sig skyldig till stöld! Fy fan dårar! Jesus då? Är det vackert eller bara vidrigt? En människa som viste mer än någon annan kunde ens tänka sig. Fastspikad till träkors med rinnande blod i ögonen, Och med djupt sår i hjärtat. Vad gör han idag? Gå ni dårar till kyrkan och be plastfiguren om förlåtelse, Ni kanske får det, inte vet jag! Glad Påsk! Och halleluja!
Skriven av BogdanXIII den 15 apr 16:48
För fin fråga får du en komm.till.
Anmäl
Och se bara vad jag gör. Jag belyser samhälle vilket vi alla lever i. – en ”doktor” som borde ställa en diagnos på sig själv för sina bissara vanföreställningar och vidriga perversiteter – en polisman som slängde min polisanmälan borde enligt lagen anmäla sig själv – en nyhetsansvarig som inte förstår sitt eget språk borde jobba högst som reklam utdelare – det gäller samma för tidning skribenter som i stället att granska vetenskapsmän borde skriva nåt mer lättare t.ex. sagoböcker – riksdagen som anställer hackers i stället att ställa en enda fråga vad jag har att berätta – regeringsrätten som accepterar att man får döma människor till dårhus utan ett enda bevis – kungen som gav mig en diagnos borde i stället dela ut såna på Nobelfesten till ärade medlemmar i sin egen Vetenskap akademi, som amatör psykiatriker, för jag är mycket skeptisk att han har såna behörigheter – och dem alla andra som inte vill leva som människor då får dem på ren svenska ”Tro att det blir
Skriven av BogdanXIII den 15 apr 16:51
Jag har en till i för sig.
Anmäl
Insändare. Läser en kortis i den lokala tidningen, Som handlar om hotellet jag ligger på. ”Magiska Palatset” fuskbyggarnas krona. Och ville säga några mina ord. Men på ett ställe tog det stopp. ”Insändar journalisten tar på sig ansvaret för textens innehåll” ”Förbehåller sig rätten att redigera texterna” ”Förutsätter att insändarskribenten godkänner detta” Jag ringer tidningen och talar med gubbarna styck tre, Högre och högre varje gång. Frågar om dem är medvetna vad meningar betyder? Och får ett slingrat svar. Så får ni absolut inte göra, säger jag. Ansvaret vilar på mina axlar för mina egna ord. Och ni är endast för att skapa den möjligheten! Vi kom inte längre med vårat samtal. Det gör mig inget, jag vet ju att överallt är så. Jag skickar ingen polisanmälan för Sveriges grundlag brott. Jag är för snäll för sådana knep, Och vet att dem där har ju redan sophinken full. Och skadestånd är ju bara en liten kaffepeng. Då får det stå skrivet som endast dem vill. Man måste ljuga eller hålla käft, Och endast läsa och tro att det är sant. Det som dem tillåter att skriva om. Fortsätt så! Då får vi alla se När sanningens täckande mattan rycks bort, Vem blir det som får känna av skammen i sin egen kropp.
Skriven av BogdanXIII den 15 apr 16:53
Skriv kommentar

Läs först om våra regler och villkor för kommentarer.
Rubrik:
Kommentar:
Du är inloggad som: Feminix
Logga ut
Trackbacks

Trackback-url för det här inlägget är:

http://blogg.expressen.se/TrackBack?b=ladycobra2&e=634386

Inlägget har 0 trackbacks
Tipsa

Vill du tipsa en vän om detta blogginlägg? Klicka här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: