juli 10 2

YTTRANDEFRIHETEN FINNS DEN?

Journalister och politiker mörklägger

TYSTNAD OM DET SOM MÅNGA SVENSKAR PRATAR OM

Jag är förundrad över att alla etablerade politiker inte vågar ta upp ett enda ord om denna fråga som så många Svenskar pratar om i fikarum m.m. nämligen Flyktingpolitiken …

Läste denna artikel i Svenska dagbladet.

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/vad-kostar-invandringen_61728.svd

Vad är det för Politiker vi betalar för, som endast tänker på sig själva och inte på Sverige och oss skattebetalande Svenskar som är med och betalar deras löner men som får indragningar på det mesta istället för bättre välfärd. Det viktiga tydligen är att värva röster.

Även invandrare som flytt från sitt land vill ha en förändring i Sverige se nedanstående artikel.

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=210197

Läs även nedanstående artikel i Världen i dag som är den största kristna tidningen i Sverige.

http://www.varldenidag.se/index.php?option=com_content&task=view&id=7411&Itemid=184

Man väljer väl det parti som har samma värderingar som man själv har, annars vore det ju lika bra att skrota valen om man nu gör på det sättet man gör i Sverige att smutsksta ett parti som börjar få fler och fler sympatisörer, för att de etablerade partierna känner sig hotade av konkurensen..istället för att fråga sig, vad det beror på att detta parti får fler och fler sympatisörer.

Men det kommer att få motsatt verkan när man gör så,de kommer ju att få ännu fler röster på detta sätt.

Alla grova våldsbrott och skadegörelse som försigår i Rosengård t.ex. där ambulansförare inte vågar rycka ut för att de vill inte riskera livet utan måste ha polisskydd innan de törs åka ut på ett larm.. och inget händer för att stoppa detta vansinne,detta gynnar ju verkligen SD, när etablerade politiker inte kan hantera detta..

————————————————————————————-

Skrivet av Ladycobra den 12 jul 18:37 | Anmäl
Kommentarer

Inlägget har 1 kommentar
Invandring
Anmäl
Jag kan delvis hålla med dig. Det är riktigt att alla partier ska ha samma rättigheter att få medverka i olika debatter och intervjuer, men SD väljare är ingen nyhet i sammanhanget. Jag kan tänka mig att 30- 40% av befolkningen är negativt inställda vad gäller invandrare och invandring. Det blir dock inte dessa siffror i valet för SD. Skulle tippa på 8-10%. Anledningen är att många intalar sig att de minsann inte är rasister eller främlingsfientliga en form av mytomani samtidigt är man ju angelägen av rösta på något parti som verkligen arbetar för att göra Sverige till ett bättre land för alla som lever och i landet. Det jag tycker är intressant är vad man kan göra för att bryta den negativa bild som människor skapar om varandra. Oavsett om du är svensk eller invandrare. Jag tror att alla har ett ansvar i detta om vi verkligen vill göra något åt det. Personligen uppfattar jag det som att när människor mår dåligt, kan vara av ekonomiska orsaker, kärleken ,karriären etc. Då är man snabb med att hitta ett sätt att bedöva problemen som finns och vill hitta någon syndabock för detta och sällan är det invandrarna som sitter i skott gluggen. Sluta att skyll allt som händer på invandrarna, när någon våldtas då är alla män med invandrar bakgrund helt plötsligt misstänkta, när någon mördas så är det samma visa, bedrägeri etc. Jag blir förbannad varje gång man får höra snacket gå.
Skriven av korkadvärld den 16 jul 23:21
Skriv kommentar

Läs först om våra regler och villkor för kommentarer.
Rubrik:
Kommentar:
Du är inloggad som: Feminix
Logga ut
Trackbacks

Inlägget har 0 trackbacks
Tipsa

Vill du tipsa en vän om detta blogginlägg? Klicka här!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: