cobras blogg 1

YTTRANDEFRIHETEN FINNS DEN?

Journalister och politiker mörklägger

MELLANRUM MELLAN RUBRIK OCH TEXT

Hej mina snälla läsare återigen har det blivit mellanrum mellan rubrik och text men snälla texten finns längre ned….

Hälsningar Ladycobra,,

I morgon försvinner bloggarna tyvärr så jag hoppas ni läser mina bloggar innan de försvinner men finns på länkarna jag angivit i min blogg. Take care!!! God bless you !

Skrivet av Ladycobra 2011-06-08 00:29:14.0 | Skriv kommentar | Trackback | Anmäl
VIDEO SOM ÄR SKRÄMMANDE

HEMSK VIDEO LÄS NEDAN!
Värsta videon jag sett som är tecknad och rörliga bilder…som på slutet avbildar Europa som en ko som mjölkas och sedan dras in i döden…se nedan..detta finns på slutet av videon…Judar kränks också p denna video….
http://www.memritv.org/clip/en/2903.htm
Se nedan….fick den av en väninna som är bosatt i USA.

Skrivet av Ladycobra 2011-06-08 00:20:10.0 | Skriv kommentar | Trackback | Anmäl
VEM GÖR NÅGOT SÅ HEMSKT?

NÅGON HAR HUGGIT AV HUVUDET…….VILKA ELLER VEM GÖR NÅGOT SÅ GRYMT??

http://www.expressen.se/nyheter/1.2462226/likdelar-pa-byggarbetsplats-i-wien

Skrivet av Ladycobra 2011-06-07 23:57:30.0 | Skriv kommentar | Trackback | Anmäl
DEMONSTRATIONER UTANFÖR SOCIALKONTOR

SOMALIER DEMONSTRERAR UTANFÖR SOCIALKONTOR

DEMONSTRATIONER UTANFÖR SOCIALKONTOR SOMALIER PROTESTERAR, SE NEDANSTÅENDE VIDEO.

Jag undrar vad våra Svenska skattebetalare som betalat skatt för välfärden i Sverige t.ex. bostadslösa med flera skall tycka och tänka om den demonstrationen??

Skrivet av Ladycobra 2011-06-07 22:19:00.0 | Skriv kommentar | Trackback | Anmäl
LÄKARBRISTEN I SVERIGE

Det är stor brist på läkare i Sverige.. men jag har funderat över detta och jag förstår att läkare hellre arbetar som stafettläkare och får mycket mera betalt än att bli fast anstäld av Landstinget.

Snittpriset för en hyresläkare på en distriktläkarjänst är 40.000 kronor per vecka,enligt uppgift från Landstingets anropsenhet, läkaren får kanske två tredjedelar av lönen medan resten går till bemanningsföretag som hyr ut läkaren…

Antingen så kanske läkarlönerna skulle höjas, speciellt i glesbygd och i Norrland för att göra det attraktivare för läkare att bosätta sig där och vilja ha en fast tjänst då det råder stor brist på fast anställda läkare just i de norra delarna av Sverige.

STORA KOSTNADER OCH SÄMRE VÅRD MED STAFETTLÄKARE.

Eller sänka kostnaderna för dessa stafettläkare så att det blir mera attraktivt att ha en fast tjänst.. men bemanningsföretagen tjänar ju pengar på dessa stafettläkare så det blir nog ett dilemma..

Men dessa stora kostnader för stafettläkare drabbar ju oss skattebetalare och dessutom patienterna som inte får lika bra vård av dessa stafettläkare då de knappast hinner lära känna en patient och sätta sig in i patientens problem och hinna läsa patientens journal då de i regel stannar på en vårdinrättning bara ca en vecka.

Vad gör politikerna ang. detta?

Detta borde vara något för Politikerna att försöka åtgärda detta problem.

Många som arbetar inom vården anser att landstinget förstör effektiviteten inom vården och vill helt enkelt ha bort Landstinget.

INDRAGNINGAR AV HÖGKOSTNADSSKYDD PÅ MEDICINER

Jag har märkt att man fråntar vissa läkemedel från högkostnadsskyddet så det blir mycket dyrare för de som behöver dessa läkemedel..har själv råkat ut för detta.

————————————————————————

Varför skall det vara så svårt för en läkare som kommit till Sverige som flykting att få en läkartjänst även om det inte innebär exakt samma utbildning som en Svensk läkare har…om då denna läkare kan Svenska borde det inte vara något problem. Vi behöver ju fler läkare, varför då låta dessa utbildade läkare som kommit hit till Sverige leva på bidrag istället för att de kan göra en insats i vår sämre och sämre sjukvård.

Vi har sämre vård än t.ex. Spanien, Tyskland m.fl. länder, vad beror detta på då vi betalar mycket mer skatt än dessa länder ??

Hur handskas man med våra skattepengar??

Skrivet av Ladycobra 2011-06-06 10:55:07.0 | Skriv kommentar | Trackback | Anmäl
SMUTSKASTNINGEN OM KUNGEN

Jag tycker det är bedrövligt med denna smutskasning av kungen!

Att ta upp händelser som hänt för ca 20-25 år sedan och dessutom tro mer på information från andra som försöker tjäna pengar på att smutskasta vår kung..

Kungen är bara en människa och säg vem som är helt felfri i dettta land.

Istället borde man se på all fin PR som både kungen och drottningen med familj gjort för Sverige..de får ju aldrig vara privatpersoner utan bevakas ständigt av fotografer m. fl. så jag tycker de är beundransvärda som står ut med detta.

Jag tycker vi skall vara stolta över vår kungafamilj och värna om dem istället för att smutskasta, Liknar mobbing vilket är hemskt.

Kronprinsessan Viktoria är beundransvärd och omtyckt var hon än befinner sig…hon stöttar sin far.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2460063/victoria-staller-upp-for-sin-pappa

Herman Lindqvists uttalande i Agenda..läs nedan.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2460385/herman-lindqvist-alla-nej-han-sager-ar-inte-sanna

HA EN TREVLIG NATIONALDAG !

Vi skall vara stolta över Sverige och vår kungafamilj!

Skrivet av Ladycobra 2011-06-05 23:13:55.0 | Skriv kommentar | Trackback | Anmäl
NYA GRUNDLAGEN VAD INNEBÄR DEN?

Jag undrar över konsekvenserna efter ändringar i grundlagen och jag anser att det är fel att inte vi skattebetalare fått mera insyn i vad som skulle ändras.

Nedan kan ni läsa om några synpunkter på konsekvenserna av den nya grundlagen som innebär en del förändringar. Intressant läsning.

http://snaphanen.dk/2010/11/21/søndgaskronik-ett-fullbordat-landsforraderi/

Skrivet av Ladycobra 2011-06-04 12:25:42.0 | Skriv kommentar | Trackback | Anmäl
YTTRANDEFRIHETEN I SVERIGE!

Jag är oroad över Sverige då en del Svenska politiker samt media inte vågar skriva fakta utan hemlighåller vissa uppgifter med rädsla för att bli stämplade som rasister eller främlingsfientliga…Detta kallar jag för Sverigefientligt beteende.

GUNNAR SANDELINS ARTIKEL NEDAN BÖR LÄSAS.

http://www.dn.se/debatt/journalisterna-morklagger-sanningen-om-invandrarna

Invandrare med flera andra i Sverige och en del av modiga journalister vågar säga sin mening trots denna politiska korrekthet som döljer en massa information som inte kommer fram, men som kan tas fram från andra icke politiskt korrektheta sejter, varför inte prata klarspråk inom Svensk media..??

GÅ IN PÅ NEDANSTÅENDE LÄNK OCH SE VIDEON NEDAN
MYCKET INTRESSANT VIDEO MED INTERVJU MED IAN WACHTMEISTER.

http://frianyheter.wordpress.com/2009/12/08/wachtmeister-gor-nytt-inlagg-i-islamfragan/

I Nedanstående länk kan ni lyssna på vad en invandrare har att säga och som vågar säga vad han tycker i Ring P1 SR vilket jag beundrar. Verkar som man tagit bort detta inlägg i You tube… Mannen var arg över att man beskyllde SD för att vara rasistiskt….och menade hur kan de vara det då de har så många invandrare som sympatiserar med dem….och även invandrare som är medlemmar i partiet..

Lyssnade på ett program på P1 SR, där man frågade en journalist om hon vågade skriva vad hon vill..men hon svarade att hon inte vågar skriva vad hon tycker för rädsla att bli stämplad som rasist eller främlingsfientlig.Hur har det blivit i Sverige?

ETT EXEMPEL PÅ BRA JOURNALISTIK ÄR NEDANSTÅENDE ARTIKEL AV ULF NILSSON.

http://www.expressen.se/kronikorer/ulfnilson/1.2161500/ulf-nilson-sverige-ar-pa-vag-at-helvete

Ytterligare bra artikel av Ulf Nilsson läs nedanstående artikel.

http://www.expressen.se/kronikorer/ulfnilson/1.2383004/ulf-nilsson-sanningen-gor-oss-rikare

ÄVEN NEDANSTÅENDE ARTIKEL ÄR ETT EXEMPEL PÅ BRA JOURNALISTIK DÄR KENT HANSSON VÅGAR SKRIVA KLARSPRÅK.

http://kvp.expressen.se/kronikorer/kenthansson/1.2225862/kent-hansson-fegheten-har-blivit-en-svensk-politikergren

Se vidare i min blogg, artikellänkar med bra artiklar av ULF NILSSON, GUNNAR SANDELIN, KENT HANSSON, JAN GUILOU, m.fl. bra journalister som vågar skriva vad de tycker….oavsett detta politiskt korrekta samhälle, där yttrandefriheten håller på att försvinna och det är inte bra för Sverige.

Skrämmande också att kalla alla för rasister och främlingsfientliga som ifrågasätter invandringspolitiken eller ifrågasätter en annan religion eller terrorism….

Har ju inget med rasism eller främlingsfientlighet att göra .

Rädslan för att bli stämplad som rasist är påtaglig inom media och därmed mörklägges mycket i media..Och detta kallar jag inte för yttrandefrihet.

HUR SKALL ALLA DESSA CA. 7000 FLYKTINGBARN INTEGRERAS I VÅRT SAMHÄLLE?? LÄS NEDANSTÅENDE ARTIKEL.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2402403/allt-fler-ensamma-flyktingbarn-kommer

FEMTON PERSONER GRIPNA MED FALSKA PASS 5 MAJ 2011…LÄS NEDAN.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2427684/femton-gripna-med-falska-pass

Skrivet av Ladycobra den 27 jan 21:42 | Redigera
Kommentarer

Inlägget har 2 kommentarer
Bara lite tankar, viktiga tankar
Anmäl
Jag har nu trottnat totalt nar det geller svensk media. Det ar logner, vinklingar och man berettar heller inte om alla nyheter som man borde. Detta tillsammans med all indoktrinering som sker har gjort svensk media till nagot som man forr i tiden anklagade oststaterna for…………………………..Jag har foljt svenska nyheter och rapporteringen om olika nyheter pa olika stellen och svensk media maste vara den mest forljugna i vastvarlden. Man manipulerar sanningar, jag maste saga detta eftersom alla de journalister som de har kan inte vara lika daliga……………………Visst, svensk media sjelva kan kalla det for precis vad de vill, sanningen ar anda den samma………………….Vad Sverige behover ar en tidning som har stod av nagon med en massa pengar i ryggen. Nagon som kunde anstella bra journalister, och sen som kunde skriva den sanning som borde skrivas. Denna tidning skulle enkelt sla ut alla andra tidningar nar det geller forsaljning. Enbart for att de holl sig till sanningen och inte vinklade fakta, indoktrinerade eller bara berettade en liten del av sanningen………………………..Sverige ar sa langt borta fran demokrati sa att det ar mycket skremmande. Yttrandefriheten snackar man om, men den finns inte. Svensk media tystar ner de som de inte gillar eller om debatter inte har sana asikter som de vill ska lyftas fram i media……………………Sedan skriver man om sanningen sa att den riktiga sanningen inte ska synas. Att den anda gar att fa fram struntar man i. Svensk media styr just nu Sverige och jag anser att detta ar bade farligt och mycket fel nar det geller demokratin. Nar folkets roster har tystats ner, vad finns da kvar??……………………Detta borde alla ta sig en funderare pa. Jag vill inte vara den som berettar for folk. Folk ska sjelva kunna bilda sig en uppfattning. Folk borde verkligen gora detta. Och det geller att vara kritisk och ta reda pa sanningen ifran andra halla an den svenska PK median……………………………Detta handlar inte om SD eller liknande. Det handlar om att folket inte har nagot att saga till om. De endas roster som raknas ar de som tror pa allt som svensk media berettar om. Osanning blir till sanning och indoktrineringen blir fullendad och Sverige blir precis som gamla oststater, vilket man i stort sett redan ar……………………jag ar bade mycket ledsen men ocksa mycket forbannad over att det land jag foddes i, det land jag vexte upp i har forvandlats till ett land dar man inte far yttra sig. Ett land dar media talar om for folket vad de ska tycka. Ett land dar media samt etablerade poltiker rent ut sagt fordummar den del av det svenska folket som tycker annorlunda an vad de forsoker att indoktrinera…………………….Ett land dar lognen har blivit sann eftersom media inte sager sanningen. Ar det verkligen sa den stora massan i Sverige vill att landet Sverige ska vara??……………………..Jag tror inte det………………. Ibland funderar jag pa att helt strunta i landet Sverige och lata det sjunka ner totalt i dyn utan att yttra mig. jag menar, jag bor i ett land dar man uppmuntras att yttra sig, dar det ar tillatet att yttra sig, dar heller ingen media forsoker att indoktrinera mig, dar media i forsta hand inriktar sig pa fakta och sen ar det upp till mig att avgora vad som ar fel eller rett………………..Jag vet inte, jag har alltid slagits for yttrandefrihet och demokrati, detta finns nu inte mycket kvar av i Sverige. Folk maste sluta upp tillsammans och visa media samt etablerade politiker att man inte accepterar detta. Eller, kanske ar svenska folket for fegt, inte har viljan eller anbart ar stora i keften nar de ar fulla eller bakom datorn dar ingen kan se dem…………………………..Jag vet inte, men jag blir sa forbannat ledsen nar jag ser hur illa det ar med Sverige och att folkets asikter tystas ner.
Skriven av Ron den 28 jan 08:56 |
Radera
Du vet, också, Lady Cobra,
Anmäl
att jag och min man läser dessa artiklar, vi har ju tipsat varandra… och vi är inte – absolut inte – främlingsfientliga! Jag har varit mycker FÖR invandrare med trasig bakgrund och velat hjälpa, jag har i mitt ”tidigare” liv engagerat mig mycket i flyktingars väl och ve, hjälpt till ideelt med vandringar och gympa och umgänge. Idag skräms jag, av allt våld som verkar ta över. Må Gud bevare oss! ♥
Skriven av Geddfish den 30 jan 20:34 |
Radera

Skrivet av Ladycobra 2011-06-02 10:59:06.0 | Skriv kommentar | Trackback | Anmäl
SÄKERHETEN I SVERIGE?

JAG UNDRAR ÖVER VARFÖR MÅNGA ÄR SÅ RÄDDA FÖR FRA LAGEN OCH ATT BLI FOTOGRAFERADE PÅ OFFENTLIGA PLATSER SAMT ATT FÅ SIN E-POST GENOMSÖKT OM PERSONEN INTE HAR NÅGOT ATT DÖLJA??

Varför denna rädsla för SÄPO,, de har ju inget intresse av eventuellt vänsterprassel eller svartjobb och inga personliga göromål annat än det som kan riskera säkerheten i Sverige….och den som inget har att dölja, varför skulle denna person vara rädd för att granskas..??

Alla borde vara tacksamma att Säpo försöker skydda Sverige för terrorister och andra människor som hotar samhället. De gör ett fantastiskt arbete som vi borde vara tacksamma för. Jag är det i alla fall.

ATOMBOMB GÖMD I EUROPA??? LÄS NEDAN.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2414832/al-qaida-en-atombomb-ligger-gomd-i-europa

GÅ IN PÅ NEDANSTÅENDE VIDEOLÄNK OCH SE HUR DET ÄR I ENGLAND, REPORTAGE FRÅN ENGLAND CNN.

HOPPAS DET INTE BLIR LIKA I SVERIGE.

FEM GRIPNA FÖR TERRORPLANER I DANMARK VARAV FYRA ÄR BOSATTA I SVERIGE.LÄS NEDAN.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2271610/fem-gripna-for-terrorplaner-i-danmark

AVSLÖJANDE TELEFONSAMTAL, LÄS NEDAN.

http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2311716/avslojas-av-samtalet-hugg-halsen-av-dem

SANNINGEN OM GRIPANDET AV MISSTÄNKT TERRORIST, LÄS NEDAN.

http://www.expressen.se/nyheter/avslojar/1.2415892/har-ar-sanningen-om-gripandet-av-mehdi-ghezali

RYSKA MAFFIAN TAR MARK I SVERIGE!

http://www.expressen.se/nyheter/1.2401395/ryska-maffian-tar-mark-i-sverige

Det borde vara i allas intresse att Säpo och polis bevakar samhället så inget ont händer människor som bor i Sverige.

Förstår inte heller hur det kan tollereras att man har sejter som visar hur man tillverkar bomber som kan döda människor??

Dessa terrorister kan säkerligen få reda på hur man gör på annat sätt än på nätet…men varför visar men genom sejter hur man gör?? Skrämmande.

ROSENGÅRDSLÄGENHET VAR BOMBCENTRAL..LÄS NEDANSTÅENDE ARTIKELLÄNK.

http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2374212/rosengardslagenhet-var-bombcentral

TERRORMISSTÄNKT HÄKTAD; LÄS NEDAN.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2305668/terrormisstankt-har-begarts-omhaktad

TERRORMISSTÄNKTA OMHÄKTADE LÄS NEDAN.

http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2342675/terrormisstankta-svenskar-omhaktas

HOT MOT SVERIGE, LÄS NEDANSTÅENDE ARTIKEL.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2332932/sverige-hotas-av-al-qaida

GE POLISEN MER RESURSER ATT TA I TU MED VÅLDTÄKTER, RÅN, MISSHANDEL, SAMT ANNAN BROTTSLIGHET OCH TERRORISM.

KVINNA SVÅRT SKADAD MED SVÄRD!

http://www.expressen.se/nyheter/1.2400436/attackerade-flickvan-med-svard

LÄS NEDANSTÅENDE ARTIKEL SOM ÄR UPPRÖRANDE.ATT POLITIKER HAR INRE STRIDER ÄR JU VANLIGT; MEN NÄR SÄKERHETSTJÄNSTEN HAR DET ÄR DET SKRÄMMANDE.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2293436/sakerhetstjansten-skakas-av-inre-strider

SOLDATER TILL FÖRSVARET EFTERLYSES, KANSKE ALLMÄN VÄRNPLIKT BORDE ÅTERINFÖRAS?

http://www.expressen.se/nyheter/1.2293437/3-000-soldater-saknas-till-det-nya-svenska-forsvaret

OROLIGHETERNA I ROSENGÅRD, FRÖLUNDA OCH LINKÖPING.

Läs nedanstående artiklar.

http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2284715/bombman-slog-till-mot-polisen

http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2293352/nya-brander-i-rosengard

NYA UPPLOPP I ROSENGÅRD LÄS NEDAN! VAD SKALL DETTA LEDA TILL?

http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2295042/nya-brak-har-blossat-upp-i-rosengard

http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2296673/harifran-beskots-poliserna

FRÖLUNDA BRINNER, LÄS NEDAN OM DETTA.

SKALL SAMHÄLLET TOLLERERA SÅDANT???

http://gt.expressen.se/nyheter/1.2407563/frolunda-brinner

NYA BRÄNDER I FRÖLUNDA, VILKA LIGGER BAKOM ALLT DETTA???

http://gt.expressen.se/nyheter/1.2408825/nya-brander-i-frolunda

http://gt.expressen.se/nyheter/1.2409179/stor-ilska-bland-grannar-i-frolunda

http://gt.expressen.se/nyheter/1.2415799/branderna-fortsatter-i-frolunda

SEX UNGA GRIPNA EFTER UPPLOPPEN, LÄS NEDAN.

http://gt.expressen.se/nyheter/1.2435880/sex-unga-gripna-efter-upploppen

FYRA MÄN BESKJUTNA I GÖTEBORG OCH INGEN GÄRNINGSMAN GRIPEN! SKRÄMMANDE!

http://nyheter.se.msn.com/artikel.aspx?cp-documentid=157149838

SAMMA HANDLINGSSÄTT I LINKÖPING SOM FRÖLUNDA OCH ROSENGÅRD MED VANDALISERING. LÄS NEDAN. VAD KOSTAR DETTA OSS SKATTEBETALARE??

http://www.expressen.se/nyheter/1.2414121/vandalisering-i-linkoping

BEVÄPNAT RÅN,RÅNARE BESKÖT POLISEN, LÄS NEDANSTÅENDE ARTIKEL.

http://nyheter.se.msn.com/artikel.aspx?cp-documentid=157581786

Skrivet av Ladycobra 2011-06-02 09:39:22.0 | Skriv kommentar | Trackback | Anmäl
Ny blogg i WordPress.com

Bästa läsare!

Har lagt upp en blogg under politik i WordPress.com samt blogger.com och heter Ladycobra där också och samma hibiskusblomma i min profil.

Länken till min blogg i WordPress är

http://ladycobra.wordpress.com

Blogglänk till blogger.com är

http://ladycobra-beliver.blogspot.com/

VÄLKOMMNA TILL MINA BLOGGAR I WORDPRESS OCH BLOGGER.COM UNDER POLITIK…BLOGGER:COM HAR INGEN SÄRSKILD RUBRIK SÅ DÄR FÅR NI GÅ IN PÅ LÄNKEN OVAN.

Skrivet av Ladycobra 2011-05-27 13:29:47.0 | Skriv kommentar | Trackback | Anmäl

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: