feb3-2

INDIVIDUELLT SETT

TRE, FYRA FEL MED GENS & CO.

Säkert snygga i kjol

Ja, Viivian (Främling) och jag låter kanske just nu som ekon av varandra i vår spontana kampanj mot den svenska, statsimperilistiska och skattefinansierade genusforskningen. I så fall vill jag högtidligen meddela att det struntar jag fullständigt i. Ni ser att jag är en bildad person för jag skulle ha kunnat uttrycka mig mycket grövre.

Här kommer ytterligare en pinne på brasan. Ber om ursäkt om jag upprepar mig men läsekretsen är begränsad och flyktig. Ta upp det här Expressen så att vi kan föra en omfattande debatt med genomslag gentemot företrädarna för galenskaperna!

Fel nr. 1 är väl att Gens & Co. (se bild i föregående inlägg) tror att de med några enkla grepp ska kunna gå in på dagis och frälsa barnen från att välja socialt kön slentrianmässigt.

Fel nr. 2 är att de inte har föräldrarnas mandat att göra detta.

Fel nr. 3 är att de aldrig frågat sig själva: Behövs detta verklige och i så fall i vilket syfte?

Fel nr. 4 är att de inte överblickar vilka konsekvenser det skulle få om de lyckas väl med sin politik.

Som det nu är ser hela den genusvetenskapliga ”forskningen” ut att vara ett självandamål för att skaffa sysselsättning åt vänsterfolk och kunna tillfredsställa en av de mest grundläggande mänskliga svagheterna: att njuta av en makt man kan utöva mot de ”mindre vetande”, de oinvigda, dissidenterna. En verkligt otäck egenskap att skåda i trynet!

Skrivet av Ch. den 3 feb 11:04 | Anmäl
Tillhör kategorierna: jämlikhet , inrikes , manligt och kvinnligt , mänskligt , storebror , uppfostran , skolan , samhälle
Kommentarer

Inlägget har 4 kommentarer
Vi har väl lärt av historien många anhängare kan vinnas
Anmäl
genom just upprepning säg en sak tillräckligt många gånger så blir det sant iallafall tar det lång tid för MÅNGA att genomskåda! Finns ett (s)tort parti som vunnit en del val på att påpeka hur hemskt det skulle bli med en annan färg på regeringen ellr att Sverige och vår ”välfärd” trots allt är bättre än nästan allt i omvärlden så upprepning är gångbart!
Skriven av Fido den 3 feb 11:53
Jo, Fido
Anmäl
Upprepa, upprepa, upprepa! Det är politikernas metodik. Men jag är inte politiker, därför ber jag om ursäkt. Har du någon idé om hur man skulle kunna få upp den här debatten på ett större forum med bättre genomslagskraft?
Skriven av Ch. den 3 feb 14:26
Nej allvarligt talat inte just nu FÖR det är säkert jätttttt
Anmäl
ttteeesvåårt idag med dom programledare vi har och debattörer där dom flesta ju vill vara ”politiskt korrekta” till varje pris! Ulf Nilsson kanske kan skriva en krönika men hur många läser den! Visst finns det bara någon modig som vågar dra igång och man vågar släppa fram 1000 tals vanliga människor och föräldrar på bekostnad av ”proffstyckarna” men….. vi får väl fundera! Och keep in touch! Droppen urholkar ju som bekant stenen!
Skriven av Fido den 3 feb 15:30
Haj Fido
Anmäl
Precis, hittar man bara någon mer offentlig person som vågar. Elizabeth Höglund, Jan Guillou, Paolo Roberto, Håkan Eriksson. I dagsläget ingen tidning ller helt parti tror jag. Meddela om du har idéer.
Skriven av Ch. den 3 feb 15:43
Skriv kommentar

Du måste vara inloggad för att få kommentera. För att logga in, klicka här.
Trackbacks

Trackback-url för det här inlägget är:

http://blogg.expressen.se/TrackBack?b=individ&e=466954

Inlägget har 0 trackbacks
Tipsa

Vill du tipsa en vän om detta blogginlägg? Klicka här!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: