feb12-1

INDIVIDUELLT SETT

125 MILJONER ATT SÖKA

PROVOKATION PROVOKATION PROVOKATION:

Det är så här det går till! Informationen kom idag. Alla vet vi hur Skatteverket och Kronofogden jagar och plågar oss med världens högsta skatter. Det är hit (SE NEDAN) pengarna går.

Man måste säga att kvinnosaken har lyckats väl i Sverige. Hur det har gått till vet jag inte men kvinnans list HAR JU ALLTID överstigit mannens förstånd och redan i Grekland kärleksstrejkade ju kvinnorna. Eller är det den här jäkla simultankapaciteten! Plus att karlar som bekant är fruktansvärt mesiga överlag, inklusive jag. För ett torftigt nyp i veckan säljer vi vår själ och sinnesfrid. Och undra på det med den genetiskt betingade, omättliga sexualdrift vi begåvats med för att släktet ska överleva.

Ändå måste en hel del män porrsurfa, springa till prostituerade och ha älskarinnor medan kvinnorna sitter på feministiska bönemöten, håvar in bidragspengar, ger sig själva höga akademiska titlar och bitchar sig värre än någonsin.

Kvinnosakskvinnorna har verkligen, tillfälligt får man hoppas, lyckats vända de genetiska skillnaderna till sin fördel, samtidigt som de gör konststycket att förneka att desamma finns!

Inte ens sovjetssystemt, med sina gulagarkipelager och sin hjärntvätt av barn, lyckades komma så långt unde sin 70-åriga existens, och det med en en här av partitrogna, ihärdiga vetenskapsmän och a priori fastställda ”forskningsresultat” i ryggen.

Som vanligt var det den råe och obildade men intelligente Stalin själv som ficks bromsa upp sina mest trogna proselyters överambition. Lär av historien!

EJ PROVOKATION EJ PROVOKATION EJ PROVOKATION:

Regeringen har avsatt 125 miljoner kronor till Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) för att genom Program för Hållbar Jämställdhet bistå kommuner, landsting, regioner och offentlig-finansierade aktörer i sitt arbete med att jämställdhetsintegrera sina respektive verksamheter.

Program för Hållbar Jämställdhet har nu sammanfattat de utvecklingsarbeten som beviljats medel i första ansökningsomgången. Klicka på länken för att ladda ned sammanfattningarna.

Vi vill vara med er bara för att vi gillar er!

Skrivet av Ch. den 12 feb 14:49 | Anmäl
Tillhör kategorierna: inrikes , manligt och kvinnligt , storebror , samhälle , feminism , maktmissbruk
Kommentarer

Inlägget har 0 kommentarer
Skriv kommentar

Du måste vara inloggad för att få kommentera. För att logga in, klicka här.
Trackbacks

Trackback-url för det här inlägget är:

http://blogg.expressen.se/TrackBack?b=individ&e=470700

Inlägget har 0 trackbacks
Tipsa

Vill du tipsa en vän om detta blogginlägg? Klicka här!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: