feb11-1

INDIVIDUELLT SETT

ATT BLOGGA SKRIKANDE I HAVSVINDEN

Blogg. expressen.se är egentligen ett ganska underligt ställe. Man frågar sig ibland om den inte mest tjänar som avledare för dem som inte har helt politiskt korrekta åsikter men behov av att vädra dem. Ett opium för folket är webbplatsen definitivt inte för där har vi ju de omhuldade förstasidesnyheterna utröstningstävlingar på teve, sport, mode, musik, konsumtion etc.
Här på webbplatsen kan de lite udda figurerna (som om de varit politiker skulle kommit längst till kulturnämnden) få skriva av sig så att vi som vet rätt slipper ha besvär med dem på andra ställen. Kan man ibland tro vara meningen. Här gnuggar mer eller mindre originella personer geniknölarna, försöker skriva eftertänksamma inlägg om allvarliga saker och räknar besökare i tiotal allt medan Blondinbella och hennes 17-åriga likar tar ett foto på sig själv, knåpar ihop tre häftiga (?) meningar på skoluppsatssvenska och får läsare i 100 000-tals och till och med kan bilda aktiebolag.

Kommer hon till Kulturhuset?
Det hela understryks av att det då och då poppar upp inlägg på bloggexpressens mest-lästa-listor som kan vara år gamla på . Idag kom det exempelvis ett sådant daterat 27 april 2006. På den tiden bodde jag i Italien och ”Mannen” som skrev inlägget kan ju mycket väl ha emigrerat eller ligga i koma idag.
Inläggets innehåll är dock lika aktuellt vilket bara tyder på hur fruktansvärt effektivt enkelriktat det politiskt korrekta livet i Sverige är och har varit i årtioenden och vilket lydigt instrument Expressen är för detta.
Att tala om naturliga könsroller är nämligen politiskt självmord i lika hög grad som att nämna att vi har haft stor invandring under de senaste decennierna trots att vi dagligen omges av alla nationer och har en färgad minister. Kejsarens nya kläder var det, ja. Tänkte ni samma som jag?
Jag håller inte med om allt som ”Mannen” skriver men det är verkligt skrämmande att man i ett modernt samhälle, på politiskt initiativ lyckas tillskapa en fullständigt omotiverad vetenskap, ger den överordnad status bland andra universitetsämnen och tillåtelse att för statliga pengar predika och genomföra experiment på våra barn. Så här går det till: institutioner och myndigheter kan söka om ”genuspengar” och hyra in ”experter” som kommer och indoktrinerar. Listigt va!
Finns det något genusplus på denna bild?
Man försökte samma sak i det gamla Sovjetuninionen en gång. Med mycket större resurser och ännu mer uniformitet men man fick till sist inse att man inte kunde ändra naturens lopp lika lite som man kunde ändra en flods riktning!
Det skulle nog krävas en ny Big Bang för det!
Jag vet att det fnyses i kör på feministinstitutionerna (50 personer livnär sig på feminism bara i Uppsala så se upp för baciller!) åt sådan här inlägg men kan ni inte sudda bort högfärdminerna en kort stund och avdela en ung soldat som vill bemöta punkterna en efter en. Skulle det inte vara ärligt i en demokratiskt samhälle?
Så här låter inlägget från forntiden:
Naturliga könsroller

Det spelar ingen roll hur mycket ni svenskar tjatar om jämställdhet, genusperspektiv och ”förlegad kvinnosyn”. Har ni inte någon gång börjat inse att det inte GÅR att förändra allt! Om människor TROTS kunskap och mediernas uppläxningar – väljer traditionella könsroller – då MÅSTE det betyda att män och kvinnor helt enkelt NATURLIGT FÖLJER SINA INSTINKTER I FORM AV MAN / KVINNA.

Det är INTE fel att samhället är ojämställt. Jag blir GÄRNA ”diskriminerad” från kvinnliga jobb – tex dagisfröken. Där ska inte män jobba.

Könsroller är något bra. De gör att vi kan ordna oss i två kön på ett tydligt sätt. Könsrollerna har kommit naturligt. De är resultat av de egenskaper vi fått av naturen.

Vi lever dock (speciellt i Sverige) i en tid då människor blir mer och mer förvirrade och mer och mer ifrågasätts allt som är gammalt.

Men vissa saker KAN ni inte förändra. Hur mycket ni än vill.

Jag vet att detta är politiskt INKORREKT i detta land Sverige, men jag säger det ändå:

ÖKA KÖNSROLLERNA! Men se till att höja statusen i kvinnoyrkena! Och ändra synen på mamma-månaderna! Det är kvinnornas PRIVILEGIUM att få vara hemma med sina barn längre än männen.

Jag har redan hört ALLA argument för svensk jämställdhet (SVENSK JÄMSTÄLLDHET BETYDER ATT ALLA SKILLNADER MELLAN KÖNEN SES SOM NÅGOT NEGATIVT) men ändå inte blivit alls övertygad om att det finns några fördelar eller att det skulle hjälpa kvinnor.

Skrivet av Mannen 2006-04-27 13:41:48.0 | Skriv kommentar | Anmäl

Skrivet av Ch. den 11 feb 10:28 | Anmäl
Tillhör kategorierna: politik , jämlikhet , inrikes , manligt och kvinnligt , mänskligt , storebror , uppfostran , skolan , ungdomar , samhälle , mode , feminism , byråkrati , maktmissbruk , immigration , språk , religion , media
Kommentarer

Inlägget har 0 kommentarer
Skriv kommentar

Du måste vara inloggad för att få kommentera. För att logga in, klicka här.
Trackbacks

Trackback-url för det här inlägget är:

http://blogg.expressen.se/TrackBack?b=individ&e=470140

Inlägget har 0 trackbacks
Tipsa

Vill du tipsa en vän om detta blogginlägg? Klicka här!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: