feb19-3

INDIVIDUELLT SETT

RUMSRENA NASSAR?

Missa inte artikeln i Aftonbaldet om SD och dess partiledare Jimmie Åkesson om du vill ha kött på benen när det gäller detta parti som kanske kanske kan återfinnas i riksdagen efter nästa val. Reporter är ingen mindre än Jan Guillou som fått tillåtelse att följa Åkesson under en hel vecka.

Artikeln i sig är naturligtvis rena reklamen för SD även om den är objektiv i sak. Är det kanske dags att vi får prata om invandringen igen? Denna huvudfråga för det ursprungligen rasistiska skinnskallepartiet med naziförtecken som vunnit så många fler anhängare efter sina idoga försök att bli salongsfähigt. De flesta rösterna har man tagit från socilademokraterna. Jag, Ch. gissar från äldre manliga arbetare, arbetslösa etc. De riktigt bruna har uteslutits och bildat ett eget parti.

Numera säger man t.om. att ”svenskheten inte sitter hudfärgen utan i dina värderingar och ditt beteende”. Tro det den som vill och var inte för snabb i dina tolkningar! Invandringen är helt enkelt för dyr säger man och välfärden riskerar att monteras ner så att vi får en amerikansk situation. Nästan 100 000 invandrare per år är för mycket och de som kommer hit ska anpassa sig till Sverige och inte tvärtom.

Ja, läs själva den långa, ganska belysande artikeln (glöm inte att klicka dig vidare till del 2) och bilda dig en uppfattning. Jag skulle aldrig drömma om att rösta på SD men jag tycker att man måste kunna tala om invandringen. Både som resurs och som problem. Min hustru som kommer från ett annat land anser att de som kommer hit och begår brott ska mista medborgarskapet och utvisas. Jag, som är född i Småland, vill inte vara riktigt så kategorisk.

Skrivet av Ch. den 19 feb 18:18 | Anmäl
Tillhör kategorierna: inrikes , samhälle , immigration , språk
Kommentarer

Inlägget har 1 kommentar
Bra Blogg!
Anmäl
Din hustru verkar klok. Har du läst partiprogrammet? Bra blogg!
Skriven av Feminix den 4 mar 15:50
Skriv kommentar

Du måste vara inloggad för att få kommentera. För att logga in, klicka här.
Trackbacks

Trackback-url för det här inlägget är:

http://blogg.expressen.se/TrackBack?b=individ&e=473758

Inlägget har 0 trackbacks
Tipsa

Vill du tipsa en vän om detta blogginlägg? Klicka här!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: