feb18-3

INDIVIDUELLT SETT

DÄR DÖK HAN UPP! IGEN!

Storebror alltså. Så här sa han: Inför ett förbud för svenskar att köpa sex av prostituerade utomlands. SvD tillägger: Det kräver nu vänsterpartiet, som inspirerats av den nya norska lagstiftningen. Förslaget får brett politiskt stöd.

Alltså man undrar om det är konservativa SvD som förtalar vänstern. 81 pocent av dem som läst artikeln anser åtminstone inte att det är rätt att svensk lag kan gälla när man befinner sig utomlands.

Hur välment denna lag än må vara så slår den fel tekniskt, juridiskt, utrikespolitiskt och moraliskt. Det är OK om Sverige vill missionera i andra länder men detta är (skulle vara) en kränkning av både dem och av de egna medborgarna. Visst är det en dröm att påtvingad (vilket den i någon mening är till 100 %) prostitution ska försvinna. Men då får vi skapa förutsättningar för det. I hela världen. I stället för att leka postmarxistiska kommunistjesusar!

Jomenvisst är det ett helt befängt förslag. Storebror har oss redan i ett strypgrepp men vill i sin svartsjuka och i sitt kontrollbehov förlänga sina tentakler helt groteskt. Hjälp de prostituerade i stället! Hjälp länderna där det förekommer prostitution i betydligt högre grad i stället för att rynka på högfärdsnäsorna. Skicka experter inte bara till Thailand och Estland. De kan nog behövas på så nära håll och i mäktiga kompisländer som i Danmark, Tyskland, Holland och Belgien.

På huvudsakligen samma linje är (hittills) ca 25 andra bloggare.

Jag ger mitt bidrag genom inte anlita prostituerade. Men man skulle kanske göra som Zlatan sägs ha gjort: ta sportbilen (obefintlig i mitt fall) och köra och och förmana torskarna med pekfingret.

Skrivet av Ch. den 18 feb 14:48 | Anmäl
Tillhör kategorierna: inrikes , mänskligt , storebror , maktmissbruk
Kommentarer

Inlägget har 0 kommentarer
Skriv kommentar

Du måste vara inloggad för att få kommentera. För att logga in, klicka här.
Trackbacks

Trackback-url för det här inlägget är:

http://blogg.expressen.se/TrackBack?b=individ&e=473230

Inlägget har 0 trackbacks
Tipsa

Vill du tipsa en vän om detta blogginlägg? Klicka här!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: