apr11-2

INDIVIDUELLT SETT

TJUVAR I SLIPS OCH KOSTYM

Heder åt bl a SvD som inte släpper frågan om jättepensioner. Låt mig bara göra en utredande gest och säga att jag anser det är olika normer som gäller

1) om man representerar en löntagarorganisation och/eller hanterar löntagares pengar

2) om man tar ut våldamt höga belopp från ett statligt bolag eller bolag/verksamhet som får statligt stöd just på grund av ens egen oskicklighet (dessa personer har ALDRIG riskerat något av sin privata välfärd)

3) om man sitter i ett privat bolag utan statligt stöd

Gemensamt för alla dessa tre typer av manscehttbrottslingar är dock att de ingår i en skamlöshetens kultur som de aldrig ifrågasatt. Detta för att de de själva drar nytta av den. De saknar alltså fullständigt all form av anständighet och moral. Visioner för mänskligheten lyser med sin frånvaro.

Att LO-orföranden är den som blir hårdast åtgången trots att hon är en relativt liten mört är följaktligen naturligt. Allt runt henne som vänner parti etc kontamineras omedelbart vilket egentligen är synd även om kortsiktigt kan applådera det.

De som likt Elmehagen och Skeberg använt sina insider-kunskaper för att skydda sina tjyv-pengar är ekonomiska brottslingar som ska åtalas och dömas. Varför? Jo annars riskerar hela vårt rättsamhälle att raseras. Var hamnar den redan låga skattemoralen då? Vilken framtid ger detta Sverige med sin höga svansföring?

Hela den gamla AMF-styrelsen måste avgå, helst omedelbart och med löfte om att återbetala det som de orättmätigt tillskansat sig.

Aldrig har jag värderat den tredje statsmakten så högt som just nu. Släpp inte frågan! Snälla, snälla, snälla som tanten i stövlarna sjöng.

Så Annika Falkengren, Pär Boman, Lars O Grönstedt, Arne Mårtensson, Christian Clausen, Thorleif Clarup, Kurt Hellström, Rolf Eriksen m fl ni har varit fräcka och smarta! Om det får er att känna tillfredsställelse så tycker jag någonstans lite synd om er ändå.

Men vill ni undvika att man minns er och era familjer som något lika negativt som kända mördare och diktatorer så bör ni be om ursäkt, betala tillbaka era resterande, de facto stulna förmögenhter eller åtminstone skänka dem till välgörande ändmål, se till att kvittot på detta publiceras och oavsett ålder och verksamhetslust dra er tillbaka till en undanskymd tillvaro.

Clarup kan gärna ta en tio varv till runt jorden så vi slipper se honom mer!

Skrivet av Ch. den 11 apr 10:31 | Anmäl
Tillhör kategorierna: inrikes , mänskligt , samhälle , maktmissbruk , media
Kommentarer

Inlägget har 0 kommentarer
Skriv kommentar

Du måste vara inloggad för att få kommentera. För att logga in, klicka här.
Trackbacks

Trackback-url för det här inlägget är:

http://blogg.expressen.se/TrackBack?b=individ&e=492730

Inlägget har 0 trackbacks
Tipsa

Vill du tipsa en vän om detta blogginlägg? Klicka här!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: