apr26-2

INDIVIDUELLT SETT

Mosa Mona!

Nu får Mona råd av gamla tungviktare inom partiet. – Kör klassisk S-politik! uppmanar de. Och: – Ta ett steg till vänster och var inte rädd för det! Som om politiken vore ett beställningsverk. En bakelse man kan klämma till lite här och där så att den passar. Och det är väl lite i senaste laget att haspla ur sig detta med bibehållen trovärdighet.

Trodde man verkligen att virr-Mona skulle lyckas med sin opålitliga image och populistiska uppträdande. Hon var kanske duktig i politikens lågstadieklasser men nu räcker hon – sedan länge – inte längre till.

Men visst är det svårt att tänka sig svensk politik utan ett vänsteralternativ. Och helst ett trovärdigt sådant. Men där hör inte den minoritetsflirtande högersossen Sahlin hemma!

Hon är körd sedan mitten av 90-talet men har inte förstått det ännu. Hon är helt enkelt resultatet av en kapital felsatsning från Ingvar Carlsson sida. Det borde varit Anna Lind om det nu absolut skulle ha varit en kvinna.

Jag tror som Stig Malm att det är dags att lyfta fram framgångsrika lokala gråsossar med härliga dialekter som står på de svagas sida oavsett om de är arbetare eller tjänstemän, invandrare eller svennar. Ja, kanske till och med skulle kunna ta hänsyn till män och heterosexuella. De har väl också känslor!

Socialismen har spelat en viktig roll historiskt sett, liksom nykterhetsrörelsen, frikyrkligheten och feminismen men kanske det nu börjar bli dags för mer verklighetsanpassade och av historien icke belastade krafter på alla kanter i politiken.

Fast min röst är praktiskt taget vikt för Folkpartiet, och jag vet var jag ska kryssa också. I EU-valet blir det kanske piratpartiet – om jag inte stannar hemma.

Källa: Aftonbladet

Skrivet av Ch. den 26 apr 23:32 | Anmäl
Tillhör kategorierna: politik , inrikes , mänskligt , samhälle
Kommentarer

Inlägget har 1 kommentar
MONA……påminner om blöjor OCH TOBLERONE
Anmäl
*ASG*………..hur kan det någonsin bli seriöst………???????? Kram
Skriven av Sexy Bitch den 27 apr 07:59
Skriv kommentar

Du måste vara inloggad för att få kommentera. För att logga in, klicka här.
Trackbacks

Trackback-url för det här inlägget är:

http://blogg.expressen.se/TrackBack?b=individ&e=497870

Inlägget har 0 trackbacks
Tipsa

Vill du tipsa en vän om detta blogginlägg? Klicka här!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: