m13-1

INDIVIDUELLT SETT
Personligt och privat, en aning gåtfullt

Nära ögat, nära, nära. Aldrig förr så nära. Så kom drömmen. Så kom prasslet. Det är ändå inte jävligast möjliga värld. Lättnad men också utmattning. Vila, sömn är vad som krävs. Nygamla kontakter har droppat in. Har fått planer inför sommaren. Härligt att minnas tillbaka. Otroligt minne har jag. Kul. Hela livet sammanfattas. Sov praktiskt taget hela dagen igår.

Men vad är det för mening att blogga? Hade haft tre läsare kl. 10 när jag steg upp. Detta sedan midnatt. Men man skriver ju delvis för sin egen skull och det är en skyddad verkstad här på Expressen.

Igår låg jag och fantiserade om klippön. Vad man skulle kunna göra med den. Men det är ju fullständigt meningslöst. Ren eskapism. Eller tidsfördriv. Underhållande för all del. Framför allt märkligt att det kan ta tag så pass ordentligt i mig. Är väl speciella förhållanden just nu.

Synd att det smög sig in skrivfel i min artikel. Allt var perfekt. De kom med de sista ändringarna. Den är väl inte så där helskärpt men i sak bra och angelägen. Läs den gärna på Second Opinion och lyft upp den. Klicka här så får du också reda på mitt verkliga namn. Bara en sådan sak.

Allmänt sett känns det som om det är bråttom med vissa saker. Prioriteringar måste göras. Inte mycket men långsamt bråttom. Det viktiga är att det sker saker sakta men säkert. Jag menar inte familjen. Jag menar bara livet.

Sådärja. Nu tror en del att jag blivit galen. Bra. Var och en dömer på egen fason. Det är bara orken som tar slut. Men jag lufsar på. Det kommer väl snart en nerförsbacke.

Skrivet av Ch. den 13 maj 11:55 | Anmäl
Tillhör kategorierna: mänskligt , psykologi , filosofi
Kommentarer

Inlägget har 6 kommentarer
SÅ HÄRLIG MÄNNISKA DU ÄR…….
Anmäl
Kram
Skriven av Sexy Bitch den 13 maj 15:15
Många tänkvärda ord…
Anmäl
…som man borde tänka själv i bland tycker den självgoda fd. skrivare, tyckare entrepenör, marknadsförare, TV-man, eldsjäl, ensamstående pappa och djurägare.
Skriven av sweed05 den 13 maj 15:38
Hej Ch!
Anmäl
Blogga bara på för allt i världen. Ibland tycker jag t.ex att det blir lite mycket tjat på min blogg. Men det får man väl bjuda på. O andra sidan så ”tjatade ” jag ner mina arbetskamrater om hur skönt det skulle bli o gå i pension när jag blev 65. O det blev det! Ibland säger jag till folk att jag är inte tjatig, det är entusiasmen o övertygelsen!
Skriven av Jan i Askersund den 16 maj 18:47
Till Jan
Anmäl
Tack för de orden. Nä, man har väl någon minimal funktion här i världen, precis som till och med daggmaskarna luckrar upp jorden. Och det känns härligt fast man egentligen borde vara president eller något sådan.
Skriven av Ch. den 17 maj 15:26
Till Bitchan!
Anmäl
Jag gör mig cok bäst i skrift – numera 🙂
Skriven av Ch. den 17 maj 15:27
Till Sweed05
Anmäl
Till och med självgodhet är väl bra till en viss gräns. Men man behöver ta in lite ny luft då och då, genom läsa och lyssna på andra. Som vi gör. En del anser det vara egoism att sitta och skriva och ägna sig åt sina tankar.
Skriven av Ch. den 17 maj 15:30
Skriv kommentar

Du måste vara inloggad för att få kommentera. För att logga in, klicka här.
Trackbacks

Trackback-url för det här inlägget är:

http://blogg.expressen.se/TrackBack?b=individ&e=503470

Inlägget har 0 trackbacks
Tipsa

Vill du tipsa en vän om detta blogginlägg? Klicka här!

Annonser
« »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: