Min debatt med Anna Ardin (s)

Min debatt med Anna Ardin på hennes blogg.

Kommentar av feminix on juni 22, 2012 7:24 e m

Anser du att all kritik av islam är rasism?

Kommentar av Anna Ardin on juni 22, 2012 8:18 e m

Nej, självklart inte.

Kommentar av feminix on juni 23, 2012 7:18 f m

Så bra! Vad anser du om Walid al- Kubaisis film? Är den rasistisk? Kan du se https://feminix.wordpress.com/2012/06/21/fakta-visar-att-islam-tar-over-europa/

Kommentar av Anna Ardin on juni 29, 2012 4:28 e m

När kritik blir svepande, och när det enskilda personer säger eller gör används som bevis för att andra individer (som delar någon egenskap) är på ett visst sätt, tycker på ett visst sätt eller att man har rätt att behandla dem på ett visst sätt så är det rasistiskt. Jag anser att du är rasistisk och att den blogg du driver har en främlingsfientlig agenda.

Kommentar av feminix on juni 30, 2012 11:53 f m

Du har fel. Churchill var inte rasist när han varnade för Hitler och nazismen. De som idag varnar för islamismen är förstås inte heller rasister. Churchill var realist.
När muslimska imamer säger att islam kommer att ta över Europa, fredligt genom invandring och stort barnafödande konstaterar de bara faktum. Det är ju enkel matematik att räkna ut när muslimerna blir flest. Inom två eller tre generationer är en bra gissning. Är det rasism att säga dessa fakta?
Du borde inse skillnaden mellan rasism – som ju är att anse att den egna rasen är överlägsen andra raser och realism – som ju är att varna för något som kommer att ske i framtiden.

Att säga att vi inte kan ta in hela världens miljoner fattiga till Sverige och ge dem svenska socialbidrag, är det rasism eller realism?

Att sitta i en livbåt som kan bära  ett visst antal människor och säga att vi sjunker om vi tar in dubbelt så många – är det rasism eller realism?

Du vet förstås att muslimer har tillstånd från sin gud att ljuga för oss ickemuslimer. De anser ju att de gör en god sak när de tar makten i Europa. De sprider ju kärlekens religion. Samma kärlek som stenar ogifta mödrar bl.a. och hänger homofolk i lyftkranar medan folkhopen skriker Allahuakbar!

Kommentar av Anna Ardin on juli 1, 2012 9:15 f m

Churchill var ett svin på många sätt, bland annat beordrade han att man skulle tvångsmata de kvinnor som strejkade för att få rösträtt genom näsan för att plåga dem, bara hans namn eller att han (liksom en hel del andra svin bredvid honom) inte gillade Hitler räcker inte som bevis för hans antirasism. Att klumpa ihop en miljard människor och säga att de är farliga är rasistiskt, eftersom man inte tar hänsyn till individerna. Att säga att en grupp ska “ta över” och kallar det fakta att människor, kulturer inte ändrar sig eller anpassar sig, eller ens ska förändras i relation till varandra och samhället är rasistiskt. För då säger man att folk från olika ställen har en inneboende oföränderlig essens, och att de andra är sämre. Alltså 1 att man inte kan ändra sig om man är född av vissa föräldrar och 2 att muslimer är sämre och deras egenskaper, som inte kan ändras är sämre än våra, som inte heller kan ändras. Det är du som har fel, och du driver rasismen framåt. Det är vidrigt.

Kommentar av feminix on juli 1, 2012 4:40 e m

Jag önskar att du hade rätt.
Men det finns bevis för att det muslimska brödraskapet planerar att ta över Europa. Man hittade ju ett dokument kallat ”the Project”. Många imamer har också bevisligen öppet sagt att man kommer att ta makten. Men det gör man ju av sin godhet. Man vill ju rädda oss ogudaktiga till den enda rätta religionen.

Alla muslimer vill att islam ska vinna över de ogudaktiga, annars är man ingen riktig muslim.

Européer föder mindre än 2 barn per kvinna (minskar med 1/4 för varje generation), muslimer föder 4 barn per kvinna (fördubblar sin befolkning för varje generation). Tyvärr är det enkel matematik att visa att muslimerna blir flest om några generationer.

Om vi inte stoppar den muslimska invandringen snart så kommer det att bli omöjligt att förhindra att Sverige blir ett muslimsk land, som Iran eller Saudiarabien. Detta kommer att drabba våra barn och barnbarn. Det vill jag inte.

Jag uppmanar dig att själv kontrollera allt vad jag säger. Läs allt du kan om islam! Läs vad båda sidor säger! Inte bara islamförsvararna. Ta ditt ansvar!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: