Barnvagnsinvasionen

Hämtat från den nya utmärkta bloggen (tyvärr borttagna) Templum: Islam, demokratin och demografin – det kommande dhimminatet:

När radikala muslimer går i strid mot USA förlorar de alltid – som i Afghanistan och Irak. Men ett långt effektivare tillvägagångssätt om man vill sprida islam är barnvagnen. Radikala islamister som föraktar Västvärlden må sakna se senaste stridsflygplanen och långdistansrobotarna. Men de har ett äss i rockärmen: Västvärldens dekadens. De behöver inte vinna några krig då vår nuvarande kultur på sikt är självförstörande.[…]

Den 11 september 2001 skakade Västvärlden och vi kunde se det västerländska självföraktet i bisarra ceremonier. George Bush, prinsen av Wales, Tony Blair, Kanadas premiärminister, ja alla betydande politiska ledare fick plötsligt bråttom att vallfärda till sin lokala moské. Sedan dess har vi också bevittnat hur alla terrordåd snabbt åtföljs av ett obligatoriskt utlåtande från en muslimsk lobbygrupp – som framförallt varnar för antimuslimska repressalier. Det är oerhört smaklöst att avleda uppmärksamheten från ett verkligt hatbrott genom att skrika om ett rent hypotetiskt hatbrott i framtiden. Professionella multikulturalister som samtidigt inte är muslimer bedyrar och lovar i sin tur att de är toleranta. Så fungerar det västerländska självföraktet.[…]

Fler och fler får upp ögonen för att Europa befinner sig i en demografisk utförsbacke. I en utan överdrift angelägen dokumentär kallad Demographic Winter tas frågan upp med stort grepp inkluderande möjliga konsekvenser, historiskt perspektiv, familjens undergrävda roll och preventivmedelsmentaliteten. En rad experter intervjuas och får ge sin syn på saken. Man påminner också om att dagens feminist- och HBT-rörelser inte vill se fler europeiska barn födas. Hur svarar då försvararna av rådande samhällsparadigm? Genom förnekande och fakta och ogenerat misstänkliggörande av motståndarna. Det varnas för det högerkristna spöket, rasistiskt tankemönster, etnisk rensning av icke-europeiska barn och bagatelliserar problemen i det multikulturella Frankrike. På något sätt är det hemskt att förre italienske premiärministern Berlusconi gav familjer som födde ett andra barn bonus! Feministen Kathryn Joyce i radikala The Nation ger sin artikel titeln “Missing: The ‘Right’ Babies”. Utöver att ge reflexmässiga kängor till “konservativa” hon inte gillar (i skaran ingår bland andra P.D. James, Pat Buchanan och George Weigel), påstår hon att resonemangen som ligger till grund för dokumentären endast är ett lobbyisternas och påvarnas (sic!) egenintresse. Joyce alluderar till en (hotande) militarism och ondgör sig i största allmänhet över att katoliker och evangelikala gör gemensam sak i frågan om familjens överlevnad. I en intervju (som finns på youtube) förnekar inte Joyce att de uppgifter som presenteras i Demographic Winter skulle vara felaktig, men att det ändå på något sätt är ”rasitiskt” att påpeka dessa fakta: ”Ja, det pågår demografiska förändringar, ja, kvinnor beslöt sig för att inte ha så många barn genom att ta kontroll över sin fertilitet när preventivmedlen blev allmänt tillgängliga. Men den enda anledningen till att betrakta detta som en ’kris’ eller en ’demografisk vinter’ är om du tycker det spelar någon roll vilka barn som föds, om de är av ’rätt’ religion och ras.”

Det är alltså ren och skär rasism att påpeka och problematisera det faktum att Europas vita, kristna ursprungsbefolkning håller på att försvinna. För Joyce spelar det alltså ingen som helst roll om Västvärlden överlever som just västerländska samhällen eller ej. Det kristna, vita Väst saknar värde som sådant till skillnad från ”rätten till fri abort”. Det enda av vikt är att Joyce och hennes feministiska systrar kan få fortsätta att abortera sina barn. Inte någonstans i sin artikel eller intervju bryr hon sig om att förklara varför ”det traditionella Europa” inte har något inneboende värde medan ”rätten till sin egen kropp” skulle ha det. Likt stråkorkestern på Titanic vill hon bara fortsätta att roa sig och inte besväras av att skeppet faktiskt sjunker. Som vanligt är det omöjligt att försöka finna någon logik i det politiskt korrekta tänkandet. Bevarelsedrift och sunt förnuft översätts till rasism och högerspöken. Feminister som Joyce och muslimer som Khadr har en sak gemensamt: För dem är Europa bara en administrativ enhet och ett medel för något annat.

Läs bloggen Templum! (tyvärr borta)

Annonser

2 svar

  1. Snälla börja inte kriga mot Feminismen istället för mot islamifieringen!!!! OBS! Dom ända som vinner på att etniska svenskar börjar bråka internt är just ismalförespråkarna. Om dom som kämpar mot islam börjar kämpa mot feminister istället kommer islamifieringen bara gå snabbare.

    Det är inte sant att feminist- och HBT-rörelser inte vill se fler europeiska barn födas. HBT-rörelsen kämpar ju tex. för att lesbiska ska få rätt till inseminering osv. Snälla blanda inte heller ihop HBT-rörelsen med Feminismen. Även om tyvärr HBT-rörelsen vill kapa feminismen så är det två olika rörelser

    Att Dagis är så bra är ju också bl.a. pga att barn snabbare ska komma in i det svenska samhället. Etniska grupper ska inte tillåtas att hålla barnen utanför det svenska samhällets värderingar. Muslimska pojkar ska tidigt lära sig att respektera flickor och kvinnor. Därför behövs just genusmedvetna Dagis för alla barn.

    I Stockholm har vi tyvärr många barn som ingen bryr sig om och som lever lite mer eller mindre halvförvildade i olika gäng. Jag håller absolut INTE med Kathryn Joyce men att tex förbjuda aborter ökar bara antalet ungdoms äng som försörjer sig på kriminalitet. I många u-länder föds det väldigt många barn och inte är det något som gynnar dom länderna precis. Rätten till fri abort hotar inte på något sätt svenska värderingar men att vi tjafsar om det istället för att se det verkliga hotet mot vår demokrati det kan på sikt förinta hela vätvärlden. Så snälla tappa inte fokus.

  2. Tack ”just nu”! Jag tycker i grunden som du. Fokus är förstås islam och islamiseringen och stopp för massinvandringen. Har du ingen egen blogg?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: