Undercover mosque i Sverige

På Newsmill publiceras denna artikel idag 12/12 -2010. Den är av sådan art att jag befarar att den kanske plötsligt försvinner, det har hänt förr. För säkerhets skull lägger jag den här.

———————————————————————————

Uppdatering 14/12 2010 från Medievärlden. Newsmill ångrar publicering om muslimer:

”Efter reaktioner från läsare har Newsmill ändrat i ett inlägg från en miljöpartist som utmålade muslimer som ett hot mot Sverige.

Daniel Arrospide Alata, som kandiderade för Miljöpartiet i riksdagsvalet 2010, skrev bland annat att ‘Muslimerna i Sverige förstör väldigt mycket för oss andra invandrare som faktiskt sköter sig, utbildat sig, har ett jobb och vill skaffa sig en framtid. Nu har jag fått nog! Det är dags för SÄPO och Polisen att vidta nödvändiga åtgärder för att komma åt problemet. Polisen har Nazisterna någorlunda i schack och det är dags att de uppmärksammar Islam och dess anhängare i Sverige. De kommer bli ett lika allvarligt problem som Nazismen har varit.’

Frilansjournalisten Aksel Sundström reagerade på formuleringarna och kontaktade Newsmill, som nu ändrat från ‘muslimerna’ till ‘islamisterna’ efter att ha pratat med Daniel Arrospide Alata.”

——————————————————————————

Daniel Arrospide Alata om självmordsbombaren i Stockholm

Vad jag såg i Moskén vid Medborgarplatsen skrämmer mig

Publicerad: 2010-12-12, Uppdaterad: 2010-12-12

Det är med stor sorg jag skriver den här artikeln. Nu när Sverige har blivit utsatt för sina första terroristattentat är det dags att politiker får veta konsekvenserna för att inte ha tagit itu med integrationspolitiken….

Jag har under en halvårs tid infiltrerat Moskén i Medborgarplatsen-Stockholm och det jag fick reda på skrämde mig rejält. Regeringens och Riksdagens ovilja att rusta upp miljonprogrammen har lett till att militanta muslimer har en rekryteringsbas i Sverige. Det är väldigt lätt för de att rekrytera någon som är arbetslös, inte kan språket och bor i en dålig bostad. De lovar att ge de en massa pengar till ens familj om man dör i Allahs namn.

Uttalandet från Imamen och Svenska Islamiska Samfundet är bara ett spel för galleriet. De har totat tappat kontrollen över ”församlingarna” i Sverige. Faktun är att personer från terroristnäverket Al Qaeda rekryterar på löpande basis svenska muslimer av alla åldrar för det heliga kriget Jihad.

Imamen vet precis vilka de är och skulle mycket väl ha kunnat kontaktat SÄPO men valde att inte göra detta. Jag kunde aldrig förstå varför trots mina försök att ta reda på det. Jag vill inte påstå att han indirekt stödde detta men ibland undrade jag…

Jag hade gått till Mosken i snart 6 månader och där fick jag kontakt med någon som kallade sig ”Samir”. Jag vet inte om det var hans riktiga namn. Han började i alla fall prata arabiska med mig men jag sade till honom att min arabiska inte var så bra. Han frågade mig varför och jag sade till honom att mina föräldrar ville känna sig som svenskar och det var därför de inte lärde mig arabiska. Jag frågade ”Samir” var han bodde och fick som svar Rinkeby. Vi fortsatte att prata om USA, kriget i Afghanistan och Irak. Jag fick intrycket att han ville göra någonting åt saken. Efter ett tag frågade han mig ifall jag ville vara ”aktiv” i så fall skulle jag kunna komma hem till honom i Rinkeby och få prata med några som skulle åka ner. De kommer betala dig mycket bra. Jag tackade nej och sen slutade han prata med mig. Han hotade att döda mig ifall jag gick till polisen och tjallade.Jag slutade gå till mosken efter konversationen jag hade haft med ”Samir”.

Hur ska man komma åt de personerna som rekryterar svenska muslimer kan man fråga sig… Det här är några förslag som kan verka extrema men den nuvarande situationen kräver dessa åtgärder.

Regeringen måste budgetera för att rusta upp miljonprogrammen. Missnöjet bland de som bor där är mykcet stor. Det ligger inte särskilt långt bort innan vi får se uppror och kravaller i miljonprogramområden.

En ny integrationspolitik måste formas där fokus ligger på att få ut de som invandrar till arbetsmarknaden inom max 1 års tid. Den nuvarande praxis där det tar mellan 5-10 år innan man hittar ett jobb är en katastrof.

SÄPO måste göra razzia i Moskéerna ute i landet men också i miljonprogramområden. Det finns väldigt många papperslösa som gömmer sig där. Det finns inget annat sätt för att komma åt personerna som rekryterar. Det existerar väldigt många papperslösa som får hjälp av Moskén för att gömma sig. Det är också de människorna som militanta muslimer kan lättast rekrytera.

SÄPO måste lära sig av sin amerikanska motsvarighet FBI och rekrytera fler personer som kan prata arabiska och kan infiltrera fler muslimska församlingar ute i landet. Ta in Imamerna från de olika ” församlingarna” till förhör eftersom de vet mer än det de säger.

Omdelbart utvisa muslimer som har grova brottsbelastningar. Det låter diskriminerande men den gruppen är en stor rekryteringsbas för de som vill rekrytera självmordsbombare eventuellt Jihad soldater.

SÄPO måste intensifiera kartläggningen av muslimerna bosatta i miljonprogramområden. Sverige har ett religiöst problem och så länge Imamerna inte samarbetar med SÄPO så är detta en lösning som går att genomföra.

Muslimerna i Sverige förstör väldigt mycket för oss andra invandrare som faktiskt sköter sig, utbildat sig, har ett jobb och vill skaffa sig en framtid. Nu har jag fått nog! Det är dags för SÄPO och Polisen att vidta nödvändiga åtgärder för att komma åt problemet. Polisen har Nazisterna någorlunda i schack och det är dags att de uppmärksammar Islam och dess anhängare i Sverige. De kommer bli ett lika allvarligt problem som Nazismen har varit.

Jag vägrar leva i rädsla på grund av Imamernas ovilja att samarbeta med SÄPO. De påstår att de inte stöder terrorismen och det är dags för de att välja sida. De går inte att både vara lojal mot sin församling och samtidigt indirekt stötta terrorismen. Det är oskyldiga människors liv som står på spel.

Daniel Arrospide Alata (14 artiklar)
http://www.swedenexecutivenetwork.se
Anmäl

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: