Storhaug igen 2

Citat Storhaug: Och hur är det med invandrarna själva? Var är deras framtid i detta spel runt  den gyllene integreringskalven? Enligt Aje Carlbom är det viktigt att barn som är födda på en stats territorium utvecklar lojalitet mot just den staten. Utan känsla av tillhörighet och utan naturligt samspel mellan grupperna kan det uppstå oro och konflikter mellan grupperna.  Och det är just denna bild som tecknas allt tydligare i Sverige (och i andra viktiga invandringsländer som Frankrike, Holland, Tyskland och England): På TV-kanalen Fox News, kunde man tidigare i år bevittna hur muslimska ungdomar i Malmö gör sitt bästa för att styra ”sitt eget territorium.” Polisen måste skydda polisen på uppdrag i gettona. Polisen måste även skydda ambulanspersonal som försöker rädda liv när olika icke-västerländska etniska grupper har gått lös på varandra, och brandmän som försöker rädda en moské i ljusan låga, utsätts för stenkastning av muslimska ungdomar .

I skolan i gettot Rosengård finns ca 1000 elever, två är etniskt svenska. För mindre än en handfull år sedan var slöjor på flickor en sällsynt syn. Nu är en flicka utan slöja en sällsynt syn. Rosengård har blivit en (i huvudsak) arabisk stad i Sverige. Detsamma har hänt i de större gettona som Rinkeby i Stockholm och Bergsjön i Göteborg. I ett kvinno- och barnperspektiv kan man förstå att till exempel jämställdhet och religionsfrihet är ett minne blott, för den svenska kulturen är obefintlig här. Men den svenska demokratiska kulturen är inte värd att värna – enligt det svenska tvärpolitiska etablissemanget. Sveriges kultur är på väg att kvävas. Och alla förlorar – både ekonomiskt och värdemässigt – oavsett etnisk eller religiös bakgrund. För de som flytt från länder med ett demokratiskt underskott till det tidigare så fria och demokratiska Sverige måste det vara en mycket märklig upplevelse att bevittna hur denna frihet rämnar under deras fötter.

AUF ledaren Gry Larsen föreslog nyligen att Norge bör anta den svenska invandringspolitiken, för den svenska politiken leder till ”tolerans och integration.” Larsen hänvisar till en färsk rapport från det skandaliserade Europeiska centrumet för övervakning av rasism och främlingsfientlighet (EUMC), där Sverige framstår som mer tolerant och invandrarvänligt än till exempel Danmark. En faktor är att Larsen tydligen inte känner till locket, som media lagt på alla kritiska anmärkningar om invandringen i Sverige. En annan faktor är att rapporten hon hänvisar till är starkt kritiserad av en rad internationella forskare. Det samme senteret nektet endog i fjor å offentliggjøre en rapport som viste at den økende volden mot jøder i Europa i all hovedsak skyldes muslimer. Samma center vägrade till och med förra året att publicera en rapport som visade att det ökande våldet mot judar i Europa i huvudsak begås av muslimer.

EUMC : s professionella rykte är med andra ord mycket nött. Larsen og co. Larsen och co. burde heller bite seg merke i denne spørreundersøkelsen fra 2005, utført av det tyske analyseinstituttet GfK. borde hellre lägga märke till en undersökning från 2005, som genomförts av tyska analysinstitutet GfK. Här framkommer det att 44 procent av européerna ogillar muslimer. Högst ligger svenskarna med 75 procent, sedan nederländarna med 72 procent, och danskarna på 67 procent. Larsen menar att den danska politiken har skapat främlingsfientlighet, samtidigt som flera studier visar att danskarna är mer vänligt inställda mot invandrare i dag än före kursförändringen i den danska invandringspolitiken under 2001. Men denna information passar inte in i bilden som politiskt korrekta människor som Larsen och media generellt i Norge i flera år nu har försökt skapa av danskar och dansk politik.

I dystra stunder undrar jag om det bara är en tidsfråga innan Sverige spricker./slut citat.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: