Att ”rädda” världen med islamisk diktatur

Islam är en politisk religion, med ambitioner att ”rädda” västvärlden från dess omoral och dekadens. Räddningen ska ske genom införandet av islamisk diktatur, vilket av muslimer kallas ”religiös demokrati”.

Själva maktövertagandet ska ske lagligt och fredligt, genom det sista demokratiska valet, när muslimerna blivit i majoritet. Det förväntas ske inom några tiotal år, genom muslimsk massinvandring och stort barnafödande. Frågan är inte OM det sker utan NÄR.

Att blunda för detta hot mot demokrati och frihet och allt vad vi håller kärt, är inte bara idiotiskt och naivt, utan även ett brott mot våra efterkommande, som genom våra försummelser kommer att få leva som förtryckta dhimmis i sitt eget land.

Du som gillar muslimer, ska veta att det är ju inte av elakhet de vill ta över, utan av religiös godhet och omtanke om människan.

Tror du mig inte, så kolla själv på nätet! Där finns modiga, som med risk för sina egna liv, varnar oss för islamismen: Ayaan Hirsi Ali, Bat Yéor, Brigitte Gabriel, Bruce Bawer, Geert Wilders, Walter Laqueur, Samuel Huntington, Bernard Lewis, Daniel Pipes och Robert Spencer, dansken Lars Hedegaard och vår egen Kent Ekeroth.

På den andra sidan finns både segervissa muslimer och naiva ickemuslimer. Muhamed Omar, den kände poeten, är både intelligent och muslim och dessutom mycket segerviss.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: