Citat om invandring (Flashback)


Visa fullständig version : Roliga citat om invandring


Sidor : [1] 2 3 4

Dietyman
2002-10-14, 22:39
Roliga citat om flyktingspolitiken

Citat

”Om jag skulle våldta en tjej skulle jag våldta en svensk tjej”

”Det är inte lika fel att våldta en svensk tjej som en arabisk”

Tacksamma ”flyktingar” berättar för DN:s reporter vad de tycker om människorna som vänligt erbjudit dem bostad och försörjning i sitt land. (11-02-00)

”Det är inte deras fel”

Claes Malmberg kommenterar en grov gängvåldtäkt i programmet Måndagsklubben och menar att det inte är de muslimska våldtäktsmännens fel att de våldtog en svensk flicka.

”…inte heller är brottsligheten kopplad till flyktingskap – att traumatiska upplevelser och större risk för familjesplittring obönhörligen skulle ge högre kriminalitet. Vietnameser, mestadels flyktingar i Sverige, har t.ex. mycket lägre brottsparticipation…”

Ur Brottsförebyggande rådets rapport, av Jan Ahlberg.

”Man tar vad man vill ha. Ena dan stjäl man mobiltelefoner eller bilar, nästa dag våldtar man”

Tidningen Barn uppmärksammar de allt vanligare gruppvåldtäkterna och medger motvilligt att det faktiskt är invandrade förövare som dominerar vid övergreppen. (Nr: 4 -01)

”…den allvarligaste konsekvensen av ungdomsrånen kan bli en alltmer invandrarfientlig inställning i ungdomsgenerationen, en grogrund för vardagsrasism”

Anne-Marie Begler och Tommy Andersson förfasar sig över att svenska ungdomar förnedras, rånas och våldtas av invandrare. Det är mycket illa tycker fru Begler och herr Andersson – det kan ju få de kränkta svenska ungdomarna att bli rasister… (DN 16-03-00)

”… det är i praktiken omöjligt i dagens Sverige att svenskar skulle kunna hävda att de är utsatta för rasism! Invandrare kan åberopa detta men absolut inte svenskarna. Därmed faller principen om likhet inför lagen (…) Detta är verkligheten i dagens Sverige. Så här ser det ut. Och det går att vetenskapligt bevisa. Men inte offentligt säga”

Lasse Ekstrand kommenterar den rättsliga orättvisan i Sverige. (Gävle dagblad 22-08-01)

”I (det upplevda eller verkliga) behovet av att slå vakt om sin egen grupp finns en risk att man hamnar i rasismens fälla”

Christer Nordmark förklarar varför svenskarna inte bör reagera mot orättvisorna de utsätts för inom rättsväsende, skola och arbetsliv. Det finns ju ”risk att bli rasist” om man slår vakt om sin egen grupps rättigheter. (Strategier mot rasism och främlingsfientlighet)

”I alla tider har den vite mannens förbannelse vilat över oss färgade, olikspråkiga, kvinnor, barn, gamla, sjuka, oförståndiga. (…) I sitt hem har han i hemlighet slagit sin kvinna och sina barn”

Insändare, publicerad i Trollhättans tidning den 19:e januari 2001. Tidningen anmäldes till JK men frikändes då det inte ansågs stötande att påstå att den ”vite mannen slår sin kvinna i hemlighet”. Däremot dömdes nyligen tre ynglingar i Borås för hets mot folkgrupp med motivering att de ”utmålat invandrare generellt som kriminella”.

”Det enda som händer om man våldtar en svensk tjej är att man får snacka med en socialtant”

En invandrad tonårspojke raljerar över hur lätt det är att komma undan med en våldtäkt på en kvinna tillhörande Sveriges diskriminerade underklass. (DN 11-02-00)

”Enligt islam ska muslimska kvinnor bära slöjor. Det är ett bra sätt att förhindra övergrepp. Korta, utmanande kjolar skapar våldtäkter. (…) Hon gör det ju enklare för honom att våldta. Såna tjejer utmanar sitt öde. Det är därför jag respekterar kvinnor som använder slöja. Där kan en våldtäktsman aldrig se vad det är för tjej han… förstår du vad jag menar? Han ser bara slöjan. Det stoppar suget efter våldtäkt”

Den av vänsteretablissemanget hyllade rapparen Ayo, berättar för Aftonbladets nätläsare om sin muslimska tro och sin syn på svenska flickor. Han har för övrigt deltagit i tjejprogrammet Silikon där han berömdes för sin charm och musik av de båda svenska ”kvinnorättskämparna” Gry Forsell och Ulrika Eriksson. (25-10-99)

”Mitt arbete föder en hel del funderingar: varför är t ex invandrarungdomar så kraftigt överrepresenterade? Varför utreds inte detta? Varför förmedlar media en så vinklad, för att inte säga, falsk bild av detta”

”Invandrarungdomars höga brottslighet rubriceras som ett ‘socialt’ problem. Men efter vad vi kan se i vår verksamhet är invandringskriminaliteten inte främst socialt betingad”

Björn Zander, yrkesverksam vid ett paragraf 12-institut för kriminella ungdomar. (Sydsvenskan 16-07-99)

”Statistik om invandrare och invandrarättlingar brukar ibland fördömas på moraliska grunder. Och ibland bortförklaras resultaten, som i fallet med överrepresentationen av invandrarbarn i kriminella gäng, med allmänna hänvisningar till ‘sociala problem’. Ingetdera är vidare klyftigt”

Ur brottsförebyggande rådets rapport: Invandrares och invandrares barns brottslighet, där det fastslås att ”sociala problem” inte är orsaken till att invandrarbarn i så stor omfattning begår brott mot svenskarna.

”Det är fattigdom och social utslagning som skapar, och alltid har skapat, kriminalitet”

Kvällsposten 02-12-00. Vad vet väl ”rasister” som Björn Zander och personalen på Brå. Alla vet ju att invandrare är felfria – och skulle de nu få för sig att våldta en svensk flicka så beror det bara på att vi varit så rasistiska mot dem.

”Alla de problem som drabbar invandrare är i själva verket svenska problem”

Mauricio Rojas, invandrardebattör som berikar oss med insikten om att invandrare är felfria, och om de nu begår brott eller lever på bidrag så är det minsann svenskarnas fel.

”Skillnaden mellan Sverige och Turkiet är egentligen att i Turkiet måste man betala för hororna, det behöver man inte här”

”Anti-rasisten” Mauricio Rojas har också skrivit böcker där han beskriver vilka tråkiga, töntiga och värdelösa människor den svenska befolkningen är – ibland låter han intervjua andra ”flyktingar” som tycker likadant. Ovan berättar en 17-årig invandrarpojke vad han anser om de svenska flickorna. (I ensamhetens labyrint)

”Problemet är inte invandrares attityd till svenskar, problemet är svenskars attityd till invandrare”.

Lars Engkvist, före detta SSU-ordförande, Arbetet-redaktör och integrationsminister. Läs ovanstående citat – behövs det verkligen någon kommentar?

”När man blivit lurad tillräckligt länge, kommer man att göra allt för att bevara illusionen”

Carl Sagan

”En detalj får den svenska offentligheten inte veta: Att de misstänkta har utländska rötter, närmare bestämt rötter från Mellanöstern. (…) Möjligtvis hade upplysningarna heller inte kommit fram om det inte vore för Sverigedemokraterna”

Den danska rikstidningen Jyllandsposten beskriver den svenska medians mörkläggning av invandringsbrottsligheten och svenskföraktet med anledning av den uppmärksammade gängvåldtäkten i Rissne.

”Vi skall inte peka ut nationalitet om det inte är viktigt för att man ska förstå vad som har hänt, eller det spelar in… det spelar, ehhh, det har haft en avgörande betydelse, betydelse”

Eva Landahl, chefsredaktör på SVT:s Rapport, svarar den utländske reportern på frågan om varför median i Sverige censurerar nyheter om brott som begåtts av invandrare.

”Det bara byts förbud. Tabu finns vid en viss tidpunkt, idag är dom inte sexuella. Nu har vi andra, politiska, tabun”

”…det som präster på 1800-talet bestämde från predikstolen, det sköter media numera”

Filmregissören Vilgot Sjöman under en tv-intervju. Den politiskt korrekta reportern ville diskutera Sjömans tidigare kontroversiella filmer och tala om de ”sexuella tabuerna” i Sverige (för det är ju verkligen tabu att tala om sex, eller hur?) Emellertid tyckte inte Sjöman att det fanns några sådana spärrar kvar i Sverige – däremot andra saker som man inte får tala om. (Kobra, Dec 2001)

”En mycket stor del av dem som då viftade med Lenin, Stalin och Mao sitter idag i ledningen för tidningar, radio och tv. De är professorer och höga män i departementen och staten. Jag var med”

”Efter några år var varenda liten maoist, leninist, stalinist eller trotskist redaktionssekreterare på landets tidningar, på radio och TV. Ytterligare några år senare blev vi redaktionschefer, programledare i TV och makthavare”

Göran Skytte avslöjar vilka människor som sitter på Sveriges massmediala positioner och bestämmer vad för information som ska få nå befolkningen.

”En ny generation av reportrar och redigerare med vänstersocialistiska sympatier hade tågat in (…) grupper av reportrar som såg som sin uppgift att ‘agitera, inte informera’. Okunnighet, överdrifter, grova misstag, missuppfattade eller avsiktligt överförstådda intervjuer blev allt vanligare”

Sven Sörmark i boken: Aftonbladet – Ett reportage inifrån.

”Jag ringde upp de fyra stora dagstidningarna – Expressen, Svenskan, DN och Aftonbladet. Och berättade det här för någon på redaktionen som hade hand om kriminalreportage. Det var ett stort intresse tills jag sa att han var chilensk medborgare. Då var det locket på, då var det ungefär som att jag var något katten hade släpat in. I synnerhet Expressen betedde sig närmast svinaktigt i telefon”

Åklagare Urban Löthman berättar för Blågula frågor om hur en chilensk resenär passade på att avsluta sin visit i Sverige med ett villainbrott; hur han togs på bar gärning men ändå inte dömdes till varken böter eller fängelse – inget straff alls. Därmed fick vi ytterligare en besökare som lär ge Sverige det så omtalade ”goda ryktet utomlands”, åtminstone bland brottslingarna. Tidningarna visade sig mindre angelägna att skriva om händelsen då de fick veta att gärningsmannen tillhörde ”den där gruppen som aldrig kan göra fel”.

”…tre till fem negrer i tjugo- till trettioårsåldern sparkade ned en ensam nattvandrare”

”Lite senare misshandlade tio till femton araber en man som blev av med plånbok, småmynt och en halskedja”

Oj, vad är det vi skriver!? De här orden blev ju visst åtalade för hets mot folkgrupp när de sades av en polisman i Malmö. Vi menar förstås att tre till fem ”svenska medborgare” sparkade ned en nattvandrare och att tio till femton ”ungdomar” lite senare misshandlade en ensam man.

”…inga spår efter någon gärningsman då de smälter väl in i Malmö citys nattliga population”

Låt oss återge resten av polismannens ord. Ovanstående uttalande är dock inte riktigt helt sant. Trots den ”nattliga populationens” överväldigande inslag av ”exotiska utseenden”, fanns där åtminstone några etniska svenskar – nämligen de offer som gärningsmännen beslöt sig för att misshandla och råna.

”En degraderad man, en förnedrad föredetting”

Mauricio Rojas ger sin syn på svenska män i boken I ensamhetens labyrint. Det blev inga åtal för hets mot folkgrupp, däremot fick Rojas mottaga Timros kulturpris för sina betraktelser.

”Intellektuella är positiva till invandrare, inte på grund av invandrarna, utan därför att de hatar vårt eget och välkomnar allt som ödelägger det”

Botho Strauss

”Sverige har aldrig varit ett drömland för den som kommer hit i samma bemärkelse som till exempel USA. Ingen kommer hit för att man vill bli svensk. Möjligen har man hört i Somalia eller Libanon att Sverige är ett land där man kan lyfta bidrag utan att göra någonting och dit vill man naturligtvis åka”

Magnus Karaveli; skribent för Östgöta Correspondenten. (Salt nr. 1 -99)

”Idag söker sig många invandrare till Sverige, inte för att det är framtidslandet utan för att det är bidragslandet”

Per Unckel

”Efter något år började hon sjukskriva sig med jämna mellanrum, ibland någon dag i veckan. Till slut gick det så långt att arbetsgivaren fann sig föranlåten att ta ett samtal med henne. Då kom det fram att hon hade hört att man hade rätt att göra så i Sverige. Hennes kamrater hade sagt att om man var trött eller behövde städa, kunde man stanna hemma (…) Hon tyckte att det var en underlig ordning, men den passade henne förträffligt”

Den sanna berättelsen om en ”arbetskraftsinvandrad” kvinna från Jugoslavien. (Det andra Sverige)

”Med avseende på Sveriges storlek och ekonomiska förutsättningar, kan vi ta in runt 50 miljoner invandrare till, det skulle ge positiva ekonomiska effekter”

Invandraren Rojas kalkyleringar delges svenskarna i Avräkningsnotan (feb 1995) Tja, det är väl bara för regeringen att ansöka om ett ökat utlandslån så vi har råd att kosta på oss dessa ”positiva effekter” som Rojas valt att inte precisera närmare.

”I Rinkeby bor 3.000 turkar, de har bott där i 25 år. De får en tolk när de kommer till försäkringskassan. Varför inte anställa en turk istället?”

…undrar samma Rojas förbryllat i Norrköpings tidning den 28:e oktober 1997. Eeeeh… okej, eller så kanske de tre tusen turkarna som bott här i 25 år kunde ta och lära sig svenska istället?

”Men det ska inte bli som i Sverige under den period som mycket väl kan kallas de galna åren”

Finlands förre försvarsminister, Elisabeth Rehn, om den finska invandringen, där Sverige anges som ett ”galet” exempel. (SVT 20-01-94)

”Vi måste först se till att den befolkning vi har lever acceptabelt”

Finlands f.d. president Martii Ahtisaari. – ”Usch vad osolidariskt och rasistiskt det finska, norska och danska folket är”, grymtar Sveriges vänsterelit besvärat och tröstar sig med lite champagne.

”Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka”

Leif Blomberg gör ett ”korrekt” uttalande i SVT:s Mosaik. Man skulle därmed också kunna säga att invandrarna måste anpassa sig till detta land, för Sverige lär heller aldrig bli som deras fosternation. Det sa inte Blomberg – då skulle han inte vara välkommen i programmet.

”Ni (svenskar) kommer att få uppleva en terror som kommer att förfära er och ni kommer att få bevittna mer än död”

Poppsångaren Michael Alonzo berättar för svenskarna om hur han och övriga personer som Sverige visat gästfrihet emot kommer att tacka dem för detta i framtiden.

”Det mångkulturella är inte bara oundvikligt också i Sverige, det är framtidens berikande salt”

Pierre Schori, (Dagens politik 31-01-96)

”Förövarna talade svenska med brytning”

Hasse Aro, Efterlyst. (Varenda f-bannat avsnitt sedan sändningsstarten.)

”Vi våldtar deras [svenskarnas] barn. Javisst, varsågod, dom tycker om det faktiskt”

Michael Alonzo ger ännu ett exempel på hur han anser att man bäst visar uppskattning mot ett land som låter honom ta del av dess välfärd och tillgångar.

”Vi svenskar kan knappast hävda en exklusiv rätt till ett av Europas mest glesbefolkade områden”

Christer Hallerby: Folkpartist

”I vår kamp om makten får vi inte hejdas av några principer. Vi bör vara beredda till vilka trick, olagliga metoder och lögner som helst”

Vladimir Lenin: massmördare

”Vi måste ha en öppen debatt i dom här frågorna, därför ska dom i föreningen ‘Folkviljan och massinvandringen’ inte vara med”

Gunnar Hökmark (M) vill ha en öppen debatt. Dock bara mellan dem som tycker likadant.

”Gärna debatt, men inga andra åsikter än de stadfästa”

Nils Petter Sundgren: Ännu ett geni ger ordet yttrandefrihet en ny betydelse.

”Folk får säga och tycka vad de vill givetvis! Men dom får också ta konsekvenserna av sina åsikter”

Andreas Rosenlund, tidigare redaktör för den ”demokratiska” tidskriften Expo, berättar i radioprogrammet studio ett om hur en god demokrati fungerar. Fråga: gäller inte detta för alla diktaturländer, att man får tycka vad man vill, om man bara är beredd att ta ”konsekvenserna”?

”I Malmö får, med politikernas goda minne, invandrare under en period om 30 dagar besöka sina hemländer utan att förlora socialbidraget (…) En resebyrå i rosengård som arrangerar ‘etniska’ resor har i flera år haft rush juni-augusti. Jag förutsätter att reglerna även gäller för etniska svenska socialbidragstagare”

Frågan ställdes i ett anförande av Sten Andersson, riksdagsledamot (M). Och, nej; samma regler gäller inte för etniska svenska socialbidragstagare.

”Vi ger pengar som vi inte har till folk vi inte känner för att imponera på andra folk som inte tycker om oss”

Frank Chelf

”Inget annat land än Sverige har utsatt sig självt för en sådan massinvandring, för så oerhört många skilda kulturer och haft en sådan naiv tro på att detta skulle vara problemfritt. Och inte vågar politikerna ta i problemen heller, utan envisas med att låtsas som om det mesta är bra och allt skulle lösa sig om inte vissa svenskar vore främlingsfientliga”

Ingrid Carlqvist, (Kvällsposten 26-12-98)

”Den stora uppgiften idag är att synliggöra den vardagliga rasismen och diskrimineringen”

Mona Sahlin: Expo Nr: 4 –97

”Nej, det har jag tyvärr inte gjort”

Invandrarkvinna som medverkade i debattprogrammet Svart eller vitt svarar på frågan om hon någon gång upplevt den så flitigt omtalade ”vardagsrasismen”. Det hade hon ”tyvärr” inte gjort, men sedan lyckades hon erinra sig hur en svensk person en gång hade klagat på henne i bankomatkön eftersom hon tog för lång tid på sig. – Ja, vilka gängvåldtäkter och personrån kan väl mäta sig med sådana rasistiska kränkningar?

”Att känna eller t.o.m. tycka att den vita rasen är underlägsen på alla upptänkliga plan är naturligt med tanke på dess historia och nuvarande handlingar. Låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande”

Adoptivbarnet Tobias Hübinette reflekterar kring rasernas olika värde… Är det möjligen detta Mona Sahlin menade när hon beklagade sig över ”vardagsrasismen” i sin krönika i Expo? Nej, det kan det inte vara, för det är just Hübinette som varit förste redaktionschef på tidningen. Adoptivbarnet är numer anställd av TV4. (Creol nr: 1 -96)

”Det här är vårat land. Svenskarna, dom, jag menar, det är klart att dom får bo här också… bara dom inte försöker beblanda sig för mycket med oss”

Michael Alonzo igen… Glömde vi nämna att ”flyktingen” också är före detta ordförande i organisationen Ungdom mot rasism där han på skattebetalarnas bekostnad rest runt i landet och lärt svenskarna att inte vara så ”främlingsfientliga”.

”Jag tror att om man pekar ut nationalitet väldigt slarvigt så påverkar man kanske befolkningen i en felaktig riktning”

Eva Landahl, Chefredaktör för SVT:s Rapport, till Danske tv2… – Vem bestämmer vad som är ”felaktig riktning”, undrade reportern. Det var inte första gången som en utländsk betraktare förundrade sig över den svenska mediavänsterns oblyga mörkläggning av verkligheten.

”Han är svensk, svartsjuk och stupfull. Så ser den genomsnittlige kvinnomördaren ut”

Expressen pekar INTE ut nationaliteten ”slarvigt”. I det här fallet påverkar den ju befolkningen i RÄTT riktning. Expressen glömde förstås att ange sin definition av ”svensk” samt att i den saftiga rubriken berätta att människor födda utomlands begick 32 % av alla kvinnomord trots att de endast utgör drygt 10 % av befolkningen. (15-09-99)

”Polisen i Stockholm ber om ursäkt för den rapport som påstod att nästan hälften att alla gambier i huvudstaden är aktivt inblandade i heroinhandel (…) Eftersom så många tagit illa vid sig av rapporten och uppfattat den som rasistisk kan inte myndigheten ställa sig bakom den”

”Rapporten uppfyller inte kraven när det gäller bestämmelserna i lagen mot etnisk diskriminering”

Metro (27-11-00). Att rapporten är sann har naturligtvis inget med saken att göra… Det är onekligen ganska jobbigt när verkligheten blivit olaglig. Ska vi föresten åtala jordklotet för att det envisas med att vara runt och inte platt såsom kyrkans präster predikat?

”Man vaktar ju sin tunga, det gör man ju. Skulle jag slinta med tungan så skulle jag hamna i en rapport”

Brå-arbetaren Jan Ahlberg berättar för journalisten Åsa Andrée om varför Brottsförebyggande rådet inte talar klarspråk om orsaken och förekomsten av gruppvåldtäkter. (Salt nr: 6 -00)

”Envar har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet för envar att utan ingripanden hysa åsikter och frihet att söka, mottaga och sprida upplysningar och tankar genom varje slags uttrycksmedel”

FN:s deklaration nr: 19 om de mänskliga rättigheterna.

”… främlingsfientlighet ska kriminaliseras och jagas!”

Invandrarministern Pierre Schori håller inte riktigt med FN. (Riksdagen den 21:a maj -97)

”När det ska avskedas så ska svenskarna alltså avskedas först”

Mona Sahlins förslag om att invandrare ska ges förtur vid anställningar på svenskarnas bekostnad, bör enligt vänsterbrackan på Aftonbladets kulturredaktion, Tommy Bengtsson, jämnas ut med att svenskarna i gengäld ska erhålla förtur vid avskedandet av personalen. (28-12-00)

”Frågan är hur pass medveten arbetarrörelsen är om att svenskarna måste integreras i det nya samhället, och att invandrarna ska ha förtur till jobb”

Nalin Baksi, den invandrade socialdemokraten bekymrar sig över hur svenskarna ska förmås att frivilligt acceptera sin nya roll som diskriminerad underklass i det land som en gång var deras.

”Jag är ingen människa som skulle ta ett 9 till 5 jobb. Jag har aldrig jobbat i hela mitt liv. Under tiden karriären inte gick så bra har jag försörjt mig som kriminell”

Rapp-artisten Ken talar ut i Bohuslänningen (21-04-99). Inte så mycket mening att låta denna invandrare få förtur till några svenska jobb, tycks det som.

”Svensken vill inte integreras med invandrare, man har inte frågat svensken om han vill att människor från världens alla hörn flyttar in i hans vardagsrum, svensken känner sig hotad både till sin art och sin person”

Professor Kaisa Ekholm i programmet Kvällsöppet (17-04-96)

”Jag började helt enkelt attackera och mer eller mindre misshandla personer som betedde sig rasistiskt i min närhet. Det kunde röra sig om allt från fullfjädrade skinheads, till barn i skolåldern eller äldre herrar och damer”

Adoptivbarnet Tobias Hübinette, Expo:s förste redaktör, beskriver sin demokratiska kamp i tidningen Svartvitt (Nr: 1 -96)

”De länder som så önskar kan ha en högre standard än de miniminormer som fastställs. Påståendet att EU-samarbetet leder till en inskränkning av den nationella flyktingpolitiken saknar således grund”

Klingwall försöker förklara för svenska folket att EU-medlemskapet inte alls inskränker folkets möjligheter att avgöra hur stor invandringen ska vara. ”Vi får ta emot hur många vi vill utöver minimiantalet”, kucklar hon glatt i Aftonbladet den 9:e april 2001. Tanken har aldrig slagit politikern att vi kanske vill ta emot färre invandrare än ”miniminormen” tvingar oss till.

”Men varför äter de inte bakelser då?”

Marie Antoinette, dåtida drottning av Frankrike, när hon fick höra att folket inte hade bröd. Citatet brukar användas för att gestalta det skyddade liv som den tidens överklass levde, långt ifrån den bistra verkligheten.

”Hastigt och lustigt har Sverige fått en invandringsdebatt. Jag fattar ingenting (…) Jag som just upplevt ett närmast idylliskt multikultiliv i kvartersbutikerna, på restaurangerna och basketplanerna”

Anna Dahlberg, Expressen (29-05-02). En annan liten ”överklassprinsessa” som inte heller kan förstå varför folket klagar – det är ju hur mysigt som helst att gå på kinarestaurang och att köpa exotiska smycken…

”Jag är socialdemokrat, men jag kan inte så mycket om politik. Jag skulle inte kunna redogöra för socialdemokraternas partiprogram.”

Cajsalisa Ejemyr, en kändis som engagerats av socialdemokraterna för att värva ungdomsröster.

”Jag erkänner att jag hatade allt svenskt och hela det svenska folket”

Mendez, tidigare åldringsrånare och grovt kriminell. Numer en kändis som engagerats av socialdemokraterna för att värva ungdomsröster.

”Slå ett slag mot rasismen”

Paulo Roberto, tidigare rånare och misshandlare. ”Slog ett slag” mot varenda svensk som var svag nog för att kunna klås upp av Robertos gäng. Numer en kändis som engagerats av socialdemokraterna för att värva ungdomsröster.

http://www.nationensanglar.com/


martin1
2002-10-14, 22:52
Tack! Ska spara denna…BGF har väl sånt där också.. 😕

De Large
2002-10-14, 22:53
🙄

Det var ungefär det här jag menade när jag sa att ”Vi måste ta tillbaka vårt land”


shakademus
2002-10-14, 22:54
Inte ert land..alla e välkommna till sverige 😛

Aron
2002-10-14, 23:19
Cajsa Lisa Ejemyr=MONGO

Cineasten
2002-10-14, 23:44
Jävligt många osmakliga citat som får det att koka i blodet.

[code:1]Det är inte deras fel"

Claes Malmberg kommenterar en grov gängvåldtäkt i programmet Måndagsklubben och menar att det inte är de muslimska våldtäktsmännens fel att de våldtog en svensk flicka. [/code:1]
OM han nu har sagt det kan han inte vara riktigt funtad i huvudet. Vems fel är det om inte gärningsmännens?

Citatet om att invandrare ska få jobb före svenskar och att svenskar ska sparkas före invandrare är också fullkomligt idiotiskt om det nu stämmer. Det finns ingenting logiskt i att infödda svenskar som bodde här först ska diskrimineras. Det är lika ologiskt som att invandrare ska diskrimineras för att de är just invandrare.

Fler citat att reagera på var det som gällde de 3000 turkarna som inte kunde prata svenska. Är det verkligen vår ensak att skaffa fram tolk till folk som bott här i 25 år när de borde lärt sig förståelig svenska för länge sen?

*skakar på huvudet åt citaten* Inte konstigt att politikerföraktet växer när de uttrycker sig så jävla dumt.


Cineasten
2002-10-14, 23:54
Shakadajmus: Var kommer du ifrån? Låter det som en okej idé att jag åker till ditt hemland, kräver att få socialbidrag samtidigt som jag begår brott, vägrar lära mig det nya språket, kräver hemspråksundervisning, dissar kvinnorna i mitt nya hemland och kallar männen för mesiga bögar samtidigt som jag oavbrutet klagar och säger att det nya landet är skit rakt igenom? 👿

Eftersom man i ditt hemland (mitt nya hemland) är så förstående för svenskars tragiska levnadsöden gör det väl ingenting om jag våldtar några kvinnor, kallar dem horor och sen skyller ifrån mig på mina offer? Lika lite gör det väl att jag kallar er rasister och hävdar att ni är det för att ni inte ville ge mig ett välavlönat arbete och en schysst bostad så fort jag kom in i landet? 👿 👿


-Info-
2002-10-15, 00:11
Bra träffsäkra citat…

shakademus
2002-10-15, 00:15
Tyvärr kan du inte besöka Kurdsitan…är inte registrerat land ”än”…men om det nu va så…ingen kommer till sverige för att ha ett mål at leva på socbidrag, men däremot finns det blattar många från östatater som kommer hit för att begå brott..pga dom lindriga straffen man får…Dissar kvinnor är upp till var och en…yttraande frihet i sverige så det skiter jag i om man gör det eller inte samma sak när det gäller att kalla männen för bögar.

Klart det gör nåt om man våldtar..varför skulle det inte göra nåt?? Allt du skrikver funkar med andra ord..sen hurvida det går vidare e inte mitt problem.


LessSomFan
2002-10-15, 00:15
Shakadajmus: Var kommer du ifrån? Låter det som en okej idé att jag åker till ditt hemland, kräver att få socialbidrag samtidigt som jag begår brott, vägrar lära mig det nya språket, kräver hemspråksundervisning, dissar kvinnorna i mitt nya hemland och kallar männen för mesiga bögar samtidigt som jag oavbrutet klagar och säger att det nya landet är skit rakt igenom? 👿

Eftersom man i ditt hemland (mitt nya hemland) är så förstående för svenskars tragiska levnadsöden gör det väl ingenting om jag våldtar några kvinnor, kallar dem horor och sen skyller ifrån mig på mina offer? Lika lite gör det väl att jag kallar er rasister och hävdar att ni är det för att ni inte ville ge mig ett välavlönat arbete och en schysst bostad så fort jag kom in i landet? 👿 👿

Grejen är ju att vi tillåter det här? Klart som korvspad att man inte kan åka till ett annat land och bete sig så, men våra politiker har nu en gång för alla bestämt att så ska vi ha det i Sverige… Så klart att folk som inte känner för Sverige för 5 öre, tar emot allt det får, är man dessutom kriminell så är det ju ett ännu störrre smörgåsbord att välja från.


norad
2002-10-15, 00:29
Shakadajmus: Var kommer du ifrån? Låter det som en okej idé att jag åker till ditt hemland, kräver att få socialbidrag samtidigt som jag begår brott, vägrar lära mig det nya språket, kräver hemspråksundervisning, dissar kvinnorna i mitt nya hemland och kallar männen för mesiga bögar samtidigt som jag oavbrutet klagar och säger att det nya landet är skit rakt igenom? 👿

Eftersom man i ditt hemland (mitt nya hemland) är så förstående för svenskars tragiska levnadsöden gör det väl ingenting om jag våldtar några kvinnor, kallar dem horor och sen skyller ifrån mig på mina offer? Lika lite gör det väl att jag kallar er rasister och hävdar att ni är det för att ni inte ville ge mig ett välavlönat arbete och en schysst bostad så fort jag kom in i landet? 👿 👿

Grejen är ju att vi tillåter det här? Klart som korvspad att man inte kan åka till ett annat land och bete sig så, men våra politiker har nu en gång för alla bestämt att så ska vi ha det i Sverige… Så klart att folk som inte känner för Sverige för 5 öre, tar emot allt det får, är man dessutom kriminell så är det ju ett ännu störrre smörgåsbord att välja från.

Intressant tankegång: Hur ska man kunna respektera ett land och ett folk som ej respekterar sig självt?? 😥


norad
2002-10-15, 00:32
Många av Dietymans träffsäkra citat kommer från de ”stora” dagstidningarna här i landet: Nån som tror att sånt hade fått passera”ostraffat” i USA,Danmark eller ..varför inte Egypten?! 👿

shakademus
2002-10-15, 00:33
tryckfrihetslagen kallas det.

norad
2002-10-15, 00:46
tryckfrihetslagen kallas det.

…”tryckfrihet” har inte ett jävla dugg med saken att göra. 8)


shakademus
2002-10-15, 00:48
Klart du säger att Diets citat kommer från tidningarna..och sverige skriver om sånt…I usa tas inte den lagen lika seriöst.

Dietyman
2002-10-15, 00:54
I USA tas den mer seriöst…. I Sverige bränner man Mein Kampf…. Det har man inte gjort i USA….. I Sverige finns lagen Hets mot folkgrupp den finns inte i USA för att den anses inskränka på yttrandefriheten…..

Påstås….. källan finns utsatt och jag litar på den eftersom jag känner igen en del sedan tidigare…. Förövrigt en JÄVLIGT bra sida! Alla som säger att alla nationalister är idioter borde läsa vad dom skriver!!

http://www.nationensanglar.com/


-Info-
2002-10-15, 00:57
Jag gillar den här läckra bilden på den där sajten:

Ja, visioner ska man ha…


norad
2002-10-15, 00:59
Klart du säger att Diets citat kommer från tidningarna..och sverige skriver om sånt…I usa tas inte den lagen lika seriöst.

…har du rökt för mycket braja nu igen..eller kan du inte läsa? 8)


Carcass
2002-10-15, 01:38
Fan vad folk gnäller. När ska ni fatta att det inte lönar sig att gnälla?
Enda som finns att göra nu är att börja få tag på så mycket vapen som möjligt, för att förbereda sig på det raskrig som tyvärr är på väg.

Cineasten
2002-10-15, 03:41
norad: Ja du det kan man fråga sig. Vi svenskar har blivit bortklemade av storebror staten som bestämmer över våra huvuden. Vi är faktiskt lite naivt dumsnälla och försöker gärna framstå som goda, vidsynta och öppna när det egentligen handlar om att våra politiker tvingar oss vara det. Märkligt att vi finner oss i det egentligen.

Jag är förmodligen naiv men jag tycker ändå att det sunda förnuftet borde säga ”Blir jag vänligt bemött och väl omhändertagen så är jag tacksam och försöker återgälda det efter bästa möjliga förmåga”. Så tänker iaf jag. Om andra ställer upp för mig är det klart som fan att jag inte utnyttjar deras godhet utan att ens försöka göra rätt för mig.

Frågan är hur fan det skulle se ut om vi i Sverige började bete oss som man gör ute i den stora världen (låter som ”uppfinnaren” i Lorry, han i Sumpan ;-)), dvs roffa åt sig så mycket vi bara kan, hämnas flerfaldigt om vi får chansen, stövla över folk utan minsta hänsyn och alltid tänka på oss själva i första hand?

Med de politiker vi har idag kan det inte gå annat än åt helvete. Det betyder dock inte att vi ska tillsätta nån jävla nasseregering. Det skulle inte hjälpa oss ett förbaskat dugg. Vad vi behöver är vettiga politiker som vågar sticka ut hakan, som arbetar för folkets bästa istället för att som nu försöka plocka så jävla mycket credits de bara kan genom att vara politiskt korrekta, som inspirerar folk till att visa civilkurage och främjar ärlighet, hederlighet, hårt arbete osv. Jag tror inte på någon av våra etablerade politiker men vill ändå inte ha vare sig fascister eller nazister i regeringen.

Jag vet inte vad som krävs för att omvärlden och våra invandrare ska börja respektera oss. Börjar vi ställa en massa krav blir vi anklagade för rasism och då skrivs det en massa dravel i tidningarna om hur vi diskriminerar invandrare osv. Ett stort problem ( och samtidigt en stor fördel) som vi svenskar har är kanske att vi är för eftertänksamma. Vi tänker mycket på vilka konsekvenser saker och ting får. Kanske skulle omvärlden få mer respekt för oss om vi slutade att bry oss så himla mycket om vad andra tycker om oss. Andra kan ju köra sitt race trots om världens ogillande men ändå bli accepterade. Men Sverige och svenskarna är så rädda för att inte bli omtyckta..så vi finner oss nästan i vad som helst. De enda som inte böjer sig för överheten och finner sig i allt är extremisterna på vänster och högerkanten…tyvärr. 😦

Det här inlägget är väl väldigt virrigt antar jag men jag får skylla på att jag är trött som )&%/¤&&%”!#!¤½”#¤. Dags att kvarta nu.


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: