Kan vi lita på moderata muslimer? (2)

Efter att den moderate muslimen, Mohamed Omar, nu blivit radikal muslim är det väl fullt legitimt att fråga sig om man verkligen kan lita på de moderata muslimerna.

Mitt svar är NEJ!

– Islam är inte i Amerika för att vara likvärdig med någon annan tro, utan för att bli dominerande. Koranen … bör vara den högsta auktoriteten i Amerika och islam den enda accepterade religionen på jorden. Omar Ahmad, juli 1998, ordförande för CAIR,  Rådet för amerikansk-islamiska relationer, enligt Daniel Pipes.

Se mer på Gates of Vienna.

Norges mest kontroversiella flykting, Mullah Krekar har sagt offentligt att det finns ett krig mellan västvärlden och islam och att islam kommer att vinna. ”Vi är de som kommer att förändra er, sade Krekar, se bara på utvecklingen i Europa, där antalet muslimer ökar likt myggor. Varje kvinna i väst producerar i genomsnitt 1,4 barn Varje muslimsk kvinna i samma länder producerar 3,5 barn. År 2050 kommer 30 procent av befolkningen i Europa vara muslimer.

Den palestinske terroristen Georg Habash berättade för Oriana Fallaci, år 1972 i en intervju att det palestinska problemet handlade om mer än Israel. Det arabiska målet var att föra krig mot Europa och Amerika och att hädanefter skulle det inte finnas någon fred för väst. Araberna skulle gå fram steg för steg, år efter år, envist, tålmodigt. Detta är vår strategi som vi kommer att sprida till hela planeten. Fallaci trodde att han talade enbart om terrorismen. Senare fick hon veta att han även avsåg det kulturella och  demografiska (befolkningsmässiga) kriget varigenom muslimerna stjäl länderna från dess ursprungliga medborgare.

Kort sagt, med hjälp av invandring och fertilitet ska muslimerna stjäla Europa från européerna. I denna stöld har muslimerna hjälp av de godtrogna europeiska politikerna, som tror att muslimerna vill berika deras länder genom ”mångkulturen”.

Jihadwatch: Det amerikanska utrikesdepartementet anser att det Muslimska brödraskapet kan hejdas genom dialog. Konflikter med dem bör undvikas eftersom det kan leda till fler attacker mot amerikanska intressen.

Det muslimska brödraskapets ledare, Muhammad Mahdi Othman Akef sade, 2004, till arabiska medier att Amerika är Satan och snart kommer att kollapsa. Islam kommer att invadera Amerika och Europa, enligt MEMRI.

Västvärldens myndigheter vill föra en dialog med en organisation vars dolda agenda är att underkuva och erövra deras länder.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: