Familjekrossarna

Sossarna vill ha dagis dygnet runt. Läs Newsmill. Deras mål verkar vara att helt utplåna tiden som barn och föräldrar får tillsammans. Ett enda ynkligt år med spädbarnet får de med tvång dela lika, sen ska de tvingas bort, bort från de värdelösa, karriärfördärvande, barnen.

De borgerliga sviker familjerna och sina gamla familjestärkande ideal. De fjäskar för de familjekrossande vänsterfeministerna. Det finns bara ett parti som tar ställning för barnens rätt till sina föräldrar. Och det är Sverigedemokraterna.

Det finns även en modig ung man, som vågar gå emot strömmen; Charlie Weimers, ordförande i Kdu, kämpar för rättvisa i familjepolitiken. Men får han med sig sitt parti? Läs mer i Världen idag! De har en artikelserie om hur hemmafamiljerna diskrimineras. Bra!

Familjen är samhällets grund. Krossar vi den krossar vi Sverige. Vi ser redan de skrämmande följderna, ungdomar utan normer, ingen moral, förfall överallt. Vill vi rädda Sverige finns det bara två partier att rösta på Sd och Kd. Är man dessutom kritisk till massinvandringen och fjäsket för islam, finns det bara ett alternativ.

Feminismens falska jämställdhet tar heder och ära av moderskapet och moderskärleken och propagerar att dessa  unikt kvinnliga värden inte finns. Är vi så förblindade av feminismens falska, mansdyrkande jämställdhet, att vi inte begriper att moderskapet och moderskärleken är det finaste och dyrbaraste i alla mänskliga samhällen?

Moderskapet och moderskärleken är hjärtat och blodomloppet i samhällskroppen. Det är inte det manliga vi behöver mer av, det är det kvinnliga.

Sverige måste, för att inte gå under, hylla mödrarnas arbete med familjen och barnen.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

4 svar

 1. Det finns de i Moderaterna som kämpar för en rättvis familjepolitik också.
  Läs moderaten Fredrik Schultes motion ”nya vårdnadsregler”.

  Äras den som äras bör.

 2. Schultes motion handlar om vad samhället ska göra när familjen redan är krossad och separerad. Jag menar att vi måste upphöra med den ekonomiska diskrimineringen av hemmafamiljer som kämpar för att överleva mot alla odds. Det nuvarande systemet med särbeskattning och bidrag till ensamma föräldrar leder till att separationer är ekonomiskt lönsamma. Detta måste upphöra. Frivillig sambeskattning kan vara en lösning.

 3. Håller helt med men för att det ska kunna fungera måste vi få tillbaka en annan lagstiftning när det gäller skilsmässor. Män måste börja ta sitt ansvar som familjeförsörjare igen!!!!!

  En en familj som gemensamt valt att leva med trad könsroller måste inse att de rollerna ska bestå även EFTER en ev separation. Trad könsfördelning påverkar kvinnans hela liv inte bara spädbarnsåren! Det påverkar bl.a. kvinnans yrkeskompetens och pension mm.

  En mamma som varit hemmafru på hel eller deltid och som avstått från karriär för den gemensamma familjens skull ska inte behöva lämna ifrån sig barnen varannan vecka bara för att fadern inte vill betala underhåll. Män ska inte kunna åberopa ”jämställdhet” i en vårdnadstvist om de inte levt jämställda innan. Mäns ska inte kunna byta ut sina barns mamma mot en styvmamma när det passar dem.

  Feminsimen daddar för mycket med män.

 4. Daddy: Fredrik Schultes motion är ju EXAKT det som krossar familjer. Han vägrar ju inse de biologiska skillnaderna mellan män ock kvinnor. Han vill ju bara förneka och osynliggöra moderskapet. Dessutom är det sen 1998 ren lögn att mammor kan neka en pappa varannan veckas umgänge. Fredrik Schulte sprider bara ett kvinnoförakt. Fredrik Schulte ser bara till enskilda mäns rättigheter inte till barnens behov och familjen betydelse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: