Folket som inte duger

Det svenska folket duger inte att själva bygga sitt land. Vi måste ha hjälp. Detta får vi veta från våra högsta politiker.

Politikerna frågar: Finns det några svenskar? Finns det någon svensk kultur?

Bönder från Afrika och Mellanöstern tas in i massor. Dom ska hjälpa oss töntar bygga Sverige. Men de verkar inte få några jobb. Trots det behöver vi dom? Vi klarar oss inte utan dom?

Det är något som inte stämmer. Om vi så desperat behövde dem, så skulle de ju inte vara arbetslösa, eller hur? Då skulle ju Malmö/Rosengård vara den mest avundsvärda platsen i Sverige? Alla kommuner skulle slåss om de eftertraktade invandrarna. Men så är det ju inte.

Politikerna ljuger uppenbarligen. Men varför? Och varför denna massinvandring, som vi uppenbarligen inte behöver?

Jag känner igen mig i Martin Kinnunens artikel, i SD-Kuriren, om ”Världens sämsta folk i världens bästa land”. Han skriver om Fredrik Lindströms humorshow:

  • Ungefär mot mitten av föreställningen så kändes det som att skratten så smått började fastna i halsen. Han föreläste (ja det kändes närmast som en humoristisk föreläsning) om ett folk som i sin iver att modernisera sig och utvecklas tappat kontakten med sin historia och sina familjer. Ett folk som inte tar ansvar för sina egna liv och lämnar över på tok för mycket ansvar på myndigheter och som är så konflikträdda och självföraktande att t ex en fungerande invandringspolitik omöjliggörs. Han talade inte om ”landet lagom” utan om ”landet extrem”. Ett land som hamnar i topp vad gäller föränderlighet och i topp vad gäller självständighet. Dvs ett traditionslöst och ensamt folk (vi är i topp i världen vad gäller ensamhushåll t ex). Han menar att efter att Sverige tog sig upp ur fattigdomen kring sekelskiftet så var det någonstans efter andra världskriget som något gick fel.

Politikerna ljuger. Varför? Varför spyr de sitt förakt över oss? Varför duger vi inte?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: