Islamiseringen börjar i skolan

Nu vet ettorna på Astrid Lindgrens skola hur en riktig eid al-fitr går till. -Det är som våran jul, säger en av grabbarna. Detta hittade jag på bloggen ”Muslimska friskolan”.

Lätt som en plätt lär sig alla sjunga ”Har den äran idag” på arabiska.

Steg för steg smyger det sig på oss. Man börjar med barnen. De kan ju inte protestera.

Kinda-Posten skriver mer, och på en bild håller en pojke för öronen när de sjunger på arabiska.

Fest med god mat i dagarna tre. Samvaro med vänner och släktingar. Nog har julen och den fastebrytande festen eid al-fitr sina grundläggande likheter.
Av de 38 barnen som går i första klass på Astrid Lindgrens skola är åtta muslimer, som just nu firar att fastan är slut.
– Vi sjunger och dansar och äter tårta och efterrätt och så får man önska något, berättar Hanin om eid-firarandet hemma, när hon pustat ut efter dansen framme vid tavlan i klassrummet.
Nu har den största muslimska festen också fått plats i skolan, precis som julpyssel, tomtar och julsånger är ett självklart inslag i skolan i december.
– Det viktiga är att alla känner att olika kulturer och traditioner är välkomna och att alla har samma värde i skolan, säger Pernilla Begu, en av klasslärarna.

Annonser

Ett svar

  1. OK, här har vi alltså 8 muslimska barn i en klass bestående av 38 elever. Då skall det alltså utövas en minoriteternas förtryck och samtliga barn skall lära sig arabiska sånger och arabiska/muslimska seder. Har man motsvarande lektioner när det gäller dom andra stora världsreligionernas högtider? Och jag trodde Sverige var ett sekulärt land, skall skolan då verkligen introducera nya religiösa spektakel?

    Fjäskandet för den våldsförhärligande och kvinnoförtryckande religionen islam ser inga som helst gränser i Sverige, och att lärare på lågstadiet skall ägna lektionstid åt att indoktrinera våra småbarn att islams högtider är ”precis som jul” är inget annat än mental härdsmälta.

    Är dom svenska barnens föräldrar informerade om detta? Har man givit sitt samtycke till att dom politiskt korrekta lärarna som i alltför stor omfattning befolkar våra lärosäten använder lektionstid till religiös indoktrinering, och till råga på allt muslimsk sådan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: