Islamisering – Nej tack!

Kloka ord från vanliga svenska bloggare

Från

Kristen nationalistisk blogg, i presentationen

Om mig: Kristen nationalist, antirasist och flyktingvän som hatar politisk korrekthet och strutsmentalitet. Jag är en bejakare av kulturell mångfald men inser att varje rike eller land måste ha en gemensam värdegrund. Detta fungerar inte genom den mångkulturella politik som de styrande politikerna har påtvingat det svenska folket. Älskar mat och musik från olika länder och kulturer. Att kunna njuta av detta kräver dock inte en kravlös massimport av folk från olika fjärran länder. Det finns värde i alla olika kulturer, men det går inte att blanda hursomhelst. Jag vill att Sverige ska förbli svenskt. Detta står inte i motsatsförhållande till ett kulturellt utbyte mellan olika länder. Den kravlösa massinvandringspolitik som de styrande politikerna har genomfört innebär ett utrotande av allt det svenska till förmån för ett okontrollerat införande av även alla de negativa delarna av utländsk kultur. Det är inte extremt att vara nationalist. Det som är extremt är att vara anti-nationalist!

Från Vajager, 4/10 2008: Man vaknar och går upp och slår upp tidningen. Det är mordförsök, skottlossning och muslim fjäsk vareviga dag. Man kan undra varför Kristendomen aldrig får en sådan positiv beskrivning som islam får i media? Hur kommer det sig att varje dag när man läser tidningar så är våldet vardagsmat? Så var det inte när jag växte upp. Då var mord och skottlossning extremt sällsynt. Men idag, är det vardag. Mångkulturen har flyttat in i Sverige.

Från Robsten blog, 29/9 2008: Om jag räknat rätt så är det fem personer under förra artikeln som säger att de inte vågar träda fram och berätta om vad de tycker och tänker. Detta är alltså i Sverige anno 2008. Vi har stora brister i vår demokrati, folk vågar inte säga vad de tänker och tycker p.g.a. rädsla för repressalier från det etablerade samhället. Detta är ju förfärligt och det måste få ett slut. I dagens tidningar står det om brister i demokratin i Vitryssland. Vår demokrati är väl något vitalare än den i Vitryssland men det är dags att titta på bristerna i vår egen demokrati. Vi har sju riksdagspartier som i viktiga frågor tycker likadant. Det är t.ex. EU-frågor, pensionsöverenskommelsen och asylpolitiken. Dessa frågor är bland de viktigaste vi har och där har röstberättigade människor i vårt land alltså ingen demokratisk möjlighet att göra sin röst hörd. Dessa sju riksdagspartier kunde lika gärna göras om till ett parti. Då skulle vi plötsligt ha ett parti som lika gärna kunde styras av Lukasjenko. Som om inte allt detta vore nog så är det så att de sju systrarna närmar sig varandra i alla andra frågor också. Är det en genomtänkt plan att vi väljare inte skall ha några verkliga val alls på valnatten? Om alla ställde sig upp och sade vad de tycker och tänker på en gång så vore hela denna fars över en gång för alla.

Från Dragan med vänner, 4/10 2008: Dagens Citat: – Det är viktigt att lära sig sin egen kultur för att förstå andra kulturer och även för att förstå sig själv. Fayez Mustafa, modersmålslärare i arabiska

(Vad sa Mona Sahlin om kultur? – Vad har vi? Midsommar och sådana töntiga saker. Vad sa Reinfeldt? – Ursvenskt är bara barbariet. Feminix´s anm.)

Från Integrationsbloggen (innehavaren är Pol. Mag. Med bakgrund som tjänsteman på Integrationverket) 3/6 2008: Försämrad arbetsmarknadsintegration att vänta. Arbetsförmedlingens arbetsmarknadsprognos för 2008 och 2009 är mycket bekymmersam för oss som vill se en förbättrad arbetsmarknadsintegration. Det mesta tyder på att utomeuropeiskt föddas situation kommer att försämras ytterligare, samtidigt som inströmningen av nyanlända flyktingar fortsätter. Stämmer Arbetsförmedlingens prognos kan vi förvänta oss en ökning med 10 000-tals arbetslösa utoneuropeiskt födda under 2009. Detta från en redan permanent sysselsättningskris i flyktinggrupper från till exempel Irak, Afhanistan och Somalia.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: