Rosengård över hela Sverige?

Jag vill inte ha Rosengård över hela Sverige. Men därför är jag varken rasit eller främlingsfientlig.

Jag är bara en arg och upprörd gammelsosse, som saknar Sverige, som det var på folkhemmets tid.

Jag hatar Hitler. Det är självklart. Det gör alla med sunt förnuft. Men tänk om det fanns en politisk religion, “Hitlerism”, som hade Hitler som profet och som hade makten i ett antal länder, där lagarna påbjöd stening till döds av otrogna kvinnor, dödsstraff för dem som lämnade “Hitlerismen”, amputering av händer på tjuvar och som dessutom hade som mål att ta makten över hela världen – skulle jag vara en fobisk rasist om jag fruktade och avskydde den religionen?

För mig är islamismen just en sådan politisk religion. Men för den skull är jag inte rasist eller fobiker, lika lite som jag är det för att jag avskyr “Hitlerismen”.

Jag tror inte att islamister kan ta över Sverige och Europa med vapenmakt. Men jag tror det är fullt möjligt att de, på sikt, tar makten genom en massiv invandring och en extremt hög nativitet. Det sker smygande och med hjälp av naiva politiker. Redan nu är etniska svenskar i minoritet, i åldersgruppen 0 till 19 år, i Malmö. Redan nu är Mohammed det vanligaste pojknamnet i Malmö. Redan nu finns det skolor i Malmö som bara har två svenska elever.

Islam betyder fred, sägs det. Må så vara, men överallt i världen, där det är terror och konflikter, nog är muslimer inblandade. Ibland krigar två sorters muslimer mot varandra. Jag kan kan inte tro att det beror på att de är ovanligt fredliga. Säg något muslimskt land som är en fredlig demokrati med religionsfrihet och jämlikhet mellan könen!

Annonser

Ett svar

  1. Mycket intressant resonemang.
    Ni borde pinga er blogg så att fler hittar hit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: